Annem babam ve bana baskı kurmaları , dışlamaları çok bıktım artık katlanamıyorum?

Allah rızası için ciddiye alın saçma sapan yorumlar yapmayın. Sürekli dışlanıyorum evde yanlarına gidip oturunca defol git veya küfürlü bişey söyleyerek beni kovuyrlar odama gelince de deli gibi kontrol ediyolar annem beni hep şikayet eder hic bişeyi gelip kızım nie böyle yaptn demez veya döver özür dilemez aramızda bir sorun olduğunda hemen babami arar ona söyler telefonda küfür ettirir bana hep onunla bir olup ders şu bu konusunda bana bağırır çağırırlar hakaret eder küfür ederler yeter artık ya annem çok yalancı birisi benim hakkımda yalan da söylüyor benim haksızlığa karşı tahammülüm yok o öyle değil dur anlatıyım baba diyorum ağzımı açtrmıyo sen konuşma benim karşımda konuşma hakkın bile yok diye bana diklenip kötü konuşuyor çok eziyor ben 1 kelime dahi söylesem ürüme diye bağırıyo bana annemle arası bozulunca benim tarafımda oluyo ama genellikle annemi savunuo beni irdeliyolar evde bağırıyo kapanacaksnnn türbaaan türbaaan diye deli gibi bağrıyo bunu ne zaman türbana sokacaz diyo annem de hemen diyo çok zorluyolar beni geçen hafta bana dayak attı saçma sapan şeylerden annem de dur yapma bile demedi uzaktan seyredip gitti ben ağlıyordum onlar da oda da kikir kikir güluyolar ne kadar zor bir şey kimseye anlatamıyorum allah kimsenin başına vermesin...
Annem babam ve bana baskı kurmaları , dışlamaları çok bıktım artık katlanamıyorum?