Elma, soğan ve patatesin tadı aynıdır. Fark sadece tamamen kokularından kaynaklanır. Aslında hepsi tatlıdır. Aklımıza şöyle bir soruyu da getirmiyor değil "madem öyle bir şey var biz niye kilosu 50 kuruştan soğan varken kilosu 2,5 tl ye elma alıyoruz?"
Elma, soğan ve patatesin tadı aynıdır desem bana inanır mısınız?
Her şeyin tadı aynı belki de. Tat alma duyusu kokuyla ilgilidir, hiçbirinin kokusu olmasaydı hepsinin tadı aynı olurdu, sadece bu üçü için geçerli değil. Soru için de, hepsi başka şeyler, vitaminleri başka üretim şartları başka koşullar başka, fiyatları neden aynı olsun, tadı aynı diye mi?
evet oyle oluyo aslına bakrsanız butun hersey aynı gelıyo ınsana ne yersenız aynı bunu sadeceburnundan amelıyat olan kısıler bılır ılk bı haftda hıc koku alamazlar cunkı
En İyi Cevaplar