Eşimden izinsiz dışarı çıktığım için beni dövdü?

Dışarı çıktım cünkü işim vardı eşim çok dindar katı kuralları var şikayetci asla degilim onu cok seviyorum. Annemin özel işi için ona yardım etmem gerekti bunu sürekli yaptım ilkinde beni uyardı benden izinsiz cıkma dedi ama ben izin istesem vermeyecekti ikincisinde yatağı terk etti sinirlendi uyardı gene bu sefer sondu annemin işi cok önemliydi ona yardım etmem için cıkmam geeerekiyordu bu cıkısımda ise beni dövdü 😞 seni defalarca uyardım dedi yanımda görümcemde vardı onunda başı yandı onuda dövdü biz yeni evli sayılırız güvenini sarstım ben saliha bir eş olamıyor muyum ona layık nasıl olacagım cok pişmanım 😞? bu siteye misafir olarak geldim sorumu sorup gidicem eşim burda oldugumu bilse..
Güncellemeler
+1 yıl
Eşiö benim üstüme nasıl düşer nasıl titrer siz bilmezsiniz o beni çok seviyor beni el ğstünde tutuyor bana bu konularda tahammülüm yok bunları asla yapma dedi bnse onun en nefret ettiklerini yaptım o beni köle olarak degil incim olarak hitap eder siz bilmiyorsunuz ama anca eş dövülür mü diyorsunuz az biraz arastırın öyle cevablayın hem ben bunu sormadım sizden
Güncellemeler
+1 yıl
hiçbişey bilmiyorsunuz iyi araştırın iyi öğrenin bir hanım eşinden dışarı habersiz cıkmaz bunu nasıl bilmezsiniz neyse neyse hoşçakalın...
Eşimden izinsiz dışarı çıktığım için beni dövdü?