Kocam beni dövdü?

ben 20 yasındayım kocam 24. Severek evlendik. 4 senedir birlikte 1 senedir de evliyiz. Erken evlenmemize ragmen gercekten cok mutluyduk. Her sekilde birbirimizi tamamlardık. Ama son 1 ayda çok değişti. Sürekli tartışmaya başladık. Sürekli bana bagırıyodu. Hepte kırılan üzülen ben oluyodumm tabi. Son 1 haftadır bana karsı tavırları sürekli bagırması gercekten haddinden fazla kırıcıydı. Ben mi iyi bi eş olamadım sorun bende mi bilmiyorum. Defalarca "bi sorun varsa anlat bana beraber çözelim" dedim. O da olmadı. Yatağımızı ayırdı, o salonda ben yatakta uyuyodum. İki gün önce artık dayanamayıp "başka bi kadın mı var?" dedim. "Saçmalama, senden baskası olamaz" dedi. Sonra nasıl oldugunu cidden bende bilmiyorum tartısmaya basladık yine. Bi anda bana ardı ardına tokatlar atmaya basladı. Napıyosun kendi gel bile diyemeden yere düstüm tokatın etkisiyle düserkende basımı masaya carptım. Karnımı tekmelemeye başladı, defalarca tekmeledi. Yerden kaldırıp boğazımı sıktı. Sonra tekrar tokat atmaya basladı. Artık dayanıcak gücüm kalmadıgında "yeter nolur vurma çok canım yanıyo" diyebildim sadece. Ona rağmen durmadı. Başımın kanadığını farkedince durdu. Özür diledi, sarıldı. Sonra o da aglamaya basladı. "Annem çok hasta, onun icin böyleyim sende seni aldattıgımı düşününce sana patladım" dedi. Evden gitmek istedim onunla aynı ortamda durmak istemedim. Ama gidicek bi yerimde yoktu zaten. Ondan başka kimsemde yok. O kadar ağır geliyo ki yaptıgı şey kendime yediremiyorum. Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm annem babam kısaca kimsem yok, cok fazla arkadasımda yok. O herseyimdi benim. Kocam, en yakın arkadasım, kardesim, abim, babam... herseyimdi iste. Simdi bu olanları kaldıramıyorum. Gerçekten çok agrıma gidiyo. Sorun bende mi diye defalarca düsündüm... Ama her ne olursa olsun dövmesini yediremiyorum. 2 gündür sürekli özür diliyo. En sevdiğim tatlıyı, en sevdigim cicekleri alıp getiriyo. Ama hic bi sekilde mutlu olamıyorum. Napmalıyım sizce?
Kocam beni dövdü?