Selamun aleykum. Ben basi kapali namuslu bir bayanim. Dun dehşet verici bir olay yasadim.
Her zamanki gibi Bayanlik gorevimi yapiyor, kocama yemek yapiyordum. Sosyal medyada gezinirken cici hetit makarnasi diye bir sey gordum ve denemek istedim.
Yemegi kocamin onune koydugumda bu ne gavur icadi mallar mi yedireceksin bana diye bana bagirmaya basladi. Tokatladi beni. Yerlere carpti. Makarnayi da yere firlatti. İran halimiz mahvoldu
Kocam milli goruse sahip birisi. Batidan ve ahlaksiz bati kulturunden nefret eder. Islamci dinibutun bir musluman.
Bunun müslümanlık 'la alakası yok lütfen bireylerin yaptığı kötü veya iyi şeyleri dinlere dini görüşlere yansitmayin , senin kocan mal öküz ise biz ne yapalım, namaz kılan veya kılmayan onların ne günahı var sen bir orangutan ile evlenmişsin haberin yok
Makarna kadar sende güzelsin trol, ama böyle paylaşımlar yaparak sana inanacak bir kamyon dolusu adam var, eğer öyle bir kocan varsa eskiciye sat yerine mandal masa leğen al
kocan, senin gibi bir fedoncuyla nasıl evli kalmış hala anlamıyorum. Hem belli ki kocan dini bütün birisi ve bu durum helal değil çünkü her lokması haram olcak. Sen en iyisi kocanı tazikli zemzemle iç-sış yıkama yap, makarnayı da bana ver çünkü haram lokmayı severim.
Iran halilari cok kalitelidir. Biliyorum cok kolay cikmaz salca lekesi cok gecmis olsun. Bak sana ne yapaxagini soyleyeyim, kocana de ki; eve bir bayan daha getir. sonra o bayanla sen birlik ol, asik olun ve kacin kocanin parasini calip.
Kocan tam bir mal. Önüne emek verip yemek koyan bir kadına el kaldırıyor yazıklar olsun. Bırak yemek koyanı koymayanı kadına 3l kalkar mı ya Allah ıslah etsin
bu makarnayı benım onumede koysan laik kemalist biri olarak seni hard silkelerdim , tadı damağında kalır mmf / orgy/ bukkake istıyorum dıye başımın etini yerdin.
Böyle bir dindar adamla evlenmen senin suçun Işid üyeleriyle ortak noktalrı aynı batıdan nefret ediyor radikal islamcı ne güzel bir ışid üyesiyle evlensen farkı olmazdı
Demin benim soruma gelip Müslüman olmadığını hatta ahirete inanmadığını yaşsın bu kadar aşağılık olma başkalarının inancıyla uğraşma sana kemik atan olmadı