Sevgilimle aramdaki din sorunu

Arkadaslar merhaba

Sevgilimle 2 yillik bir iliskim var. Bu zamana kadar din konularinda bir cok problem ve tartisma yasadik ama uzatmadan kapaya kapaya buralara kadar geldik .sevgilim sunni . Dinine cok onem veriyor cok on planda tutuyor.ben ise dini onemsemiyorum hayatimda.

Simdi burda dinsiz misin nesin gibi cevaplar vermenizi degil de sorunuma çözüm bulmanizi istiyorum. Bugun bana niye oruc tutmuyosun diye sordu.oruc tutman gerek bu bir borc kuranda yazior falan dedi . Ben de benim inancima kimse karisamaz,tutmak istemiyorum ve tutmuyorum dedim. Ailesiyle tanisacaktim bir kac haftaya.bana , dinine onem vermeyen adami ailemle tanistirmam.cocuklarimin babasi yapmam.bi gelecegim olmaz onunla. Brnim sevgilim once allah demeli dedi..

Ben ona saatlerce dil döktüm ben senin inancina saygiliyim lutfen sen de benim inancima saygiliol.ben oruc tutmak istemiyorum.karisma bana bu konuda dedim.insanlari dinine gore yargilamanin ne kadar yanlis oldgunu anlattim elimden geldiginxe kirici kelimeler kullanmayarak .ama 1 gundur konusmuyor benimle..ne yapacagim.bitti mi simdi iliskim.bir cozum yolu mutlaka olmali
Sevgilimle aramdaki din sorunu