Sevgilimle din konusunda anlaşamıyoruz?

O dinine bağlı bi ailede büyümüş ailesi cemaaten düşünceleri de bu yönde bense din konularını pek sevmem daralır bunalırım hatta çoğu zaman acaba hangi din doğru olan diye düşündüğüm bile oluyor. Sevgilimle sürekli bu konuda tartışma yaşıyoruz ya da sessiz kalıyoruz ama içimiz huzursuz oluyor. Sanal yapıyoruz ya da yakınlaşıyoruz bazen sırf onu mutlu etmek için bütün isteklerini yerine getiriyorum ama her seferinde hemen arkasından çok günaha girdik çok kötü hissediyorum nasıl oluyorda senin için hiç sıkılmıyor diyip bana kızmaya başlıyor ve bu sondu bi daha tekrarlamayalım evlenmeden çok yanlış diyor. Önceden bu kadar değildi ama son zamanlarda namaz kılmaya falan başladı ama biz hala sanala yakınlaşmalara devam ettik belkide benim yüzümden ben sebep oluyodum bilmiyorum. Ilk defa bana kapanmazsan seninle evlenemem sanırım biz sürekli tartışırız bizim hiç mutlu bi evliliğimiz olmaz birbirimize saygı gösteremeyiz dedi. Tartıştık anneside namaz kılmadıgım icin rahatsız oluyormuş. Biz birlikte olmaya devam ettikçe zinada yapıyo olucaz illaki kendimi kötü hissediyorum dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum
Sevgilimle din konusunda anlaşamıyoruz?