Ben kapalıyım ama o içki bile içiyor arada. Müslümanım diyor ama ne kadar.. Çıkmaya başlamadan önce özellikle sordum içki kullanıyor musun diye evet deyince olmaz o zaman dedim. Istemiyorsan içmem dedi. Ama şimdi yılbaşında arkadaşlarıyla içmek istiyor. Sadece bir gece diyor sürekli içmiyorum diyor. Ne yapıcam?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kuzenimde senin gibiydi illede tam müslüman diyordu başına gelmeyen kalmadı. Her müslümanım diyen insan olamıyor nerdeyse ölücekti. Simdi inancı umrunda değil kimsenin hatta bir dinsizle evli okadar mutlu ki yıllardır. Dini kendisine kendisi sana lazım. Dünya hayatı huzursuz olan diğer taraf için ne kadar çaba gösterebilirki. Kimse mükemmel değil yoksa kimseye zararı içsin, varsa zararı zemzem bile günahtır
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi bu anlattığın? Ama Müslüman erkeklerle ve müslüman kadınlarla birlikte olmamamız gerektiği yazıttır kuranda
Soran+1 yılBirlikte olmamız gerektiği *
Cevap sahibi+1 yılKuranda en hayirlisi budur der asla evlenmeyin onlar hayirsizdr demez bu sadece nerden turedigi belli oayan hadislerle guclendirilmis bir inanc. Eger gercekten kuranda yazsa neden kendini halife eden padisahlar hep yabancilarla evlendi hatta suleymanin kizkardesi neden bir rumla evlendi kimsede bisey demedi gibi bircok gecmis ornek var. Ve malesef dedigim gercek ama iste belli olmuyor sonucta insan kaderinde kim varsa onla evlenir ve kaderi allah yazar o sana ickiciyi yazmissa satanisti yazmişsa gül gibi bir hayatında olur b*k gibide olabilir bilemiyoruz ama mantikli birini sev seni cok sevicek. Sevgi herseyi degistirir
En İyi Cevaplar
İcince musluman olunmuyormu madem cok muslumansin niye bir erkekle berabersin onemli olan niyet ve dusuncelerdir ben ne azina icki surmez hacilar kopek doven hic kimseye bir iyiliyi olmaz ne atayistler gordum cevreye 10 numara adamlar ben ickide iciyorum iyilikte yapiyorum gunahta isliyorum cumayada gidiyorum durum bu hersey imanla olmuyor onemli olan eylemler...
03 Yorumla
Soran+1 yılAma içki içtiğinde 40 gün abdest geçmiyor.
- +1 yıl
Ya bacım bak ben icki icmesini savunmuyorum keske kimse icmese ama arada bir zevkine kararinds icmenin zararli oldigunu sanmiyorum benim takildigim nokta su hersey oruc ve namaz deyildir onlar kendin icindir onemli olan Allah icin cevre insanlar hayvanlar icin ne iyilik yapiyorsun anlata biliyomuyum yazmaya usenmesem diyeceklerim varda :)
Soran+1 yılÖyle ama kuranda birçok yerde içki haram deniyor üstüne basa basa. Diğerleri de önemli ama farzlar ve haramlar daha öncelikli
+1 yıliçiyorsan olmaz dedin - ozaman içmem dedi (sadece seni elde etmek için lafta olan bir şey
şu an sevgilisiniz - sadece bir kere içeceğim diyor (ayrılma korkusu var, masum davranislar)
Evlenince - istedigi zaman icme hakkini gorur kendisinde, cunki ickiye bulasan birakmasi zor olur (artik zaten onunsun)01 Yorumla- +1 yıl
İçki giren eve seytan girer.
Kapalısın şeytanın ammelerine kanma. Yol yakinken dusun tasin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçebilir bunun için bence kızıp kavga etmene gerek yok normal bir gün değil yılbaşında içmek istemiş sonuçta
05 Yorumla
Soran+1 yılYılbaşı bizim için özel bir gün değil, olmamalı. Benim inançlı bir insan olduğumu biliyordu başından.
Cevap sahibi+1 yılneden özel bir gün değil yeni bir yıl nasıl özel gün olmaz tüm dünya kutluyor bu noel değil yılbaşı dikkatini çekerim
Soran+1 yılSenin için olabilr. Tüm Dünya'nın yanlış yapıyor olması benim buna inanacağım anlamına gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılee sevgilin bu senin kocan değil o kadar dert etme o zaman ayrıl
Soran+1 yılKabul etmez işte, onu sevdiğimi biliyor içki Yüzünden ayrılmayı kabul etmez
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBenim esimde ilk tanıştığımız dönemde nadiren de olsa kullanıyordu. Basta baskı yapmadım ama hoslanmadığımı belli ettim. Bana olan sevgisinden emin olduktan sonra da bir takım tercihler yapması gerektigini söyledim. O da tercihini yapti... Demem o ki çok sıkma doğru zamanı bekle...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse kusura bakmasın da müslüman biri olarak tabi içme dicem onun özgürlüğü olamaz. Ben ona doğruyu söylemekle görevli bir kulum. Benim nişanlımda zamanında içmiş. bende ona bir daha içme dedim zaten içmiyor. Ben namaz kılıyorum o kılmıyor. Zorlamıyorum sadece bunun gerekli olduğu konusunda konuşuyorum. O da zaten evlenince benden illaki etkilenir ve kılar namazını.
10 Yorumla
+1 yıldini açıdan değil insani olarak degerlendir. kimseyi inançları için yargılama, sahabe de içki içerdi... günah ile sevap insanın tanrı ile arasındaki mevzudur seni baglamaz sen kendi bildigin dogruya güzellikle yönlendirmelisin aksi halde kaybeden sen olursun.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bunlsrı yazmadan ne içtin? Sahabe-i Kiram efendilerimize iftira atıyosun bide. Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm'ın dersine katılan sahabe İslamiyeti yaymak için tanımadığı bilmediği ülkeye gidiyor
- +1 yıl
oku canım kardeşim oku önce dininin ilk emrini uygula sonra bana ne içtin diye sor.. iftira yok gerçekler var ben hepsi alkolik demiyorum içenler vardı camiye alkollu gelmelerinden sonra ayet geldi alkol le alakalı.. oku canım kardeşim oku...
+1 yılHakkın hatrı alidir hiçbir hatra feda edilmez. Eğer tesettürlü biriysen fedakârsındır. Allah rızası için vazgeçersen, Allah mükafatını verir inşallah. Ama şöyle birşey daha var. Senin lafını dinlemesi lazım..
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaşam biçimi çok farklı. Çevresi hep açık seçik kızlarla dolu. Neden beni sevdi anlayamıyorum bile
- +1 yıl
Bilmiyorum güzelsindir ondan olabilir
Soran+1 yılAşırı güzel değilim.. Ama hiç kapalı yok Çevresinde neden beni garipsemiyor. Ben mesela onun hayatına ayak uydurabileceğimi sanmıyorum ama o bunları hiç düşünmüyor ble
- +1 yıl
Boşuna konuşuyoruz p halde sen nasıl davranacağını biliyorsun aslında
Soran+1 yılBilmiyorum..
Kızım bunlar yılbaşında içer üzülür yine içer sevinir yine içer. Yani hertürlü içer. Ya adam gibi tövbe etsin namazına başlasın. ya da hiç macera arama bitir bu işi. Demedi deme yarın birgün sarhoş gelir seni bile döver.
05 Yorumla
Soran+1 yılAbartma sadece özel Günler'de içiyor
Soran+1 yılKabullenmiyorum, yanlış anladın. Sadece Bağımlı değil demek istedim. Ben kesinlikle karşıyım içmesine
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim ben seni düşünüyorum. Eğer o kendini ve seni düşünseydi içmezdi. O alkolü kendine dost edinmiş anlaşılan sen ona yetemiyorsun. En ufak bir çıkmaza girse alkole sarılcak. Bak yılbaşını kutlucaklarmış nediyor hadiste hangi kavmi taklit ederseniz onlalardan sayılırsınız... bikere o arkadaş çevresinden kurtulması lazım yaşadığım tecrübelere dayanarak bu sonuca varıyorum yaşım 33 çok perişan aile var bu alkol yüzünden. Sizinde onlardan olmanızı istemiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun Allaha emanet olun...
Soran+1 yılSağolun
+1 yılZaafiyet meselesi sigara gibi düşün senden hariç baş etmesi gereken şeyler olabilir ama sırf keyfe keder alkol bağımlısıysa aranızdaki ilişkiye müdahale gerekebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBağımlı değil. Sadece özel Günler'de içiyor. Arkadaş ortamına uyum Sağlamak için
O İngiltere, sen Hindistan.. O River Plate, sen Boca Juniors..
Ayrı dünyaların insanlarısınız21 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum. Amao bunu önemsemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. senin görüşüne de saygı duymak gerekli.. bu yüzden zaten insanlar flört dönemi geçiriyorlar.. tanıdın ama sana uymadıysa zorlamaya gerek yok..
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsam kabul etmez ama çok aşağılar beni bu yğzden mi ayrılacaksın benden nasıl insansın hani seviyordun diye
Soran+1 yılÖyle ama bırakmaz ilte sırf bunun için
Huylu huyundan vazgeçmez, bende arada diyorum 2-3 ayda bir içerim kafam eserse. Yani diyeceğim odur ki her söylenene inanma hele ki karşında ki bir erkekse..
00 Yorumla
+1 yılSevgilin senden daha düzgün birini hakediyor bence.
Erkek dediğin içki içer.20 YorumlaBu bir sorun degilki. Herkes kendinden mesul sonucta. Sürekli kisitlayarak bir yere varamazsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ama içki içen biriyle birlikte olmak istemem. Kısıtlamıyorum en başında demiştim içiyorsan olmaz diye, benim için bırakmasını felan istemedim kendi dedi tamam içmem ne olur hayır deme bana diye. * şimdi de böyle yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılİcki icen biriyle yapamayacagini bile bile onun ickiyi birakip sana sadakat gosterecegini saniyorsan yanilirsin. Ask denilen sey gozunu baglamasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. birbirinizle uyumlu degilsiniz cok tartisirsiniz.. ona engel tek sey sana karsi olan sevgisi. o da biterse bu isin sonu ayrilik.
00 YorumlaSen 'gicik oldugun kizin sevgilisi'yle evlenmissin. Hic uyusma yok ki. Malesef sonunuzu iyi gormuyorum. Iciverin nolcak, icmek iyidir, kuzenimin bir lafi var; icen insandan degil icmeyen insandan korkucaksin.
10 YorumlaNeyi sevdin onu bir düşünsene önce? insanlar kendilerinden bir parça olmayanları seviyorlar sonra napcam ben böyle böyle eminim snn dünyanın sevdiği insan yok onda
00 Yorumlaiçki derecesi nasıl alkolikmi ya da sürekli günlük içen keşlerdenmi
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece özel günlerde
Soran+1 yılBana en başında içmem dedi ama.
Soran+1 yılEvet haram
Sen istedin diye içkiyi bırakacak biriyle görüşmen hata zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Sırf sevgilim olsun diye sevgili yapmışsın, git düzgün birini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılO yaptı aslında. Tanıştık ben bir şey hissetmiyordum sana aşık oldum dedi ne olur dedi ben de onu sevmeye başladım sonra
+1 yılevlendiğinizde dolabınızdan jack daniels chivas regal eksik olmamasını istiyosan. farklı adylar derim..
20 Yorumla
+1 yılbir insani kisitlayamazsin karakterine asik olun sevin dinini irkini rengini dilini degil
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten ama ben içki içen biriyle birlikte olamam. Ben onu kısıtlamaya çalışmıyorum zaten en başında demiştim içki içiyorsan olmaz diye. İçmem sen sevmiyorsan dedi. Şimdi neden böyle yapıyor
- +1 yıl
Ya icki icen biriyle olamam ne demek allah askina sosyal icicilik bide bagimlilik vardir ve her sosyal icici bagimli degildir ve olmicaktir bende kullaniyorum arkadaslarla bir bistro vs gittigimde ya da gece bir egelenceye gittiginde ya da dogum gunu yilbasi vs insanin ic guzelligine bakin elindeki siseye degil
Soran+1 yılYa tamam ben içen her insan kötü demiyorum. Ama inancım Gereği içki içen bir erkekle olmak istemem. Bunu biliyor ama ne benden vazgeçiyor ne içkisinden
- +1 yıl
Inancin geregi biriyle flortte etmemen gerekiyo birak kardesim tamam inanmak cok onemli ama ask sevgide onemli kiyaslama yapmadan o iciyo ama seviyosan devam et
Herkesin kendi secimi o sana açıl demiyorsa sen de ona bu kadar baskı yapma. Alkolik degilse uzatma. Seviyosaniz ikiniz de kabul edersiniz zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana açıl diye baskı yapamaz zaten. Çünkü ben na içmeyeceksin diye yapmadım, yapmıyorum da. Çıkmaya başlamadan önce söylemiştim o da kendi isteğiyle madem içkiden hoşlanmıyorsun içmem dedi. Ben zorlamadım hiçbir şekilde
+1 yılIcicek tabi. kimse baskasi icin kendinden ödün vermemeli. olmuyorsa ayrilin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pastafaryanım kız arkadaşım müslüman... içki içmemi istemediği için 4 aydır 1 yudum bile içmedim... yorum senin..
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilimde içiyor ama kendine zarar verir bana değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kapalı mısn
- +1 yıl
Hayır.
Soran+1 yılAyni durumda değiliz işte..
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Benimkide dun tekilayi shotladilar arkadaslariyla :) kasicak ne var
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için normal değil. Ben öyle bir ailede yetişmedim ve inancım Gereği doğru da bulmuyorum.
+1 yılBu turlu bir iliski yurumez. Seviorsun ama unutirsn hayatini yakma ayril en kisa zamnda.
00 Yorumlakızım saçmalamayı bırakta derhal terket onu Allahın gazabı sanada uğrar bak derhal!!
07 Yorumla
Soran+1 yılKomik değilsiniz
Soran+1 yılAma kötü biri değil çok seviyor beni bugüne kadar içmedi bana söz verdiği için ama yılbaşında arkadaşları içecekmiş ondan içmek istiyor
Soran+1 yılYalan Söylemez o..
Soran+1 yılSağol
bir kere müsama gösterirsin devamı gelir prensiplerinden ödün verme
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemiyorum içmeni dedim bir gece felan diye Israr etti ne yapıyorsan yap dedim. Bunun için terk etsem gözünde çok kötü olcam daha yeni barışmıştım zaten :(
Soran+1 yılÖyle zatn.. Ailem de böyle bir erkeği istemez asla
- +1 yıl
bak kardeşim sana ters gelen hareketleri varsa bunu ya çözeceksin ya da sileceksin evlendikten sonra çizgileri çekemezsin akıllı ol herşeyin hayırlısı bende içerim ama özel günlerde eşimle içerim evde içerim oda 2 kadeh fazla değil eşim sunni ben aleviyim ama daha çıkmaya başladığımız gün konuştuk başladık sene 1999 şimdi sene 2014 inşallah mutlu olursun
+1 yılGerçekten aşıksan farklılıklarının gözüne batmaması gerekir. Değiştirmeye çalışma, olduğu gibi kabullen. Olmaz böyle diyosan illa ki sizinki yürümez arkadaşım.
00 YorumlaBence Alkol Öyle Kolay Bırakılacak Bir Şey Değil,
İlerde Bunun Sıkıntılarını Yaşayabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir defa açtımı musluğun başını devamı eminolki gelecektir şimdi böyle yapıyorsa seni tamamiyle elde ettiği zaman hiç sana sormayacaktır inanki...
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.. Bana içmem Demişti şimdi izin istiyor vermeyince kızıyor ben adam gibi soruyorum izin istiyorum sen neden vermiyorsun dşye
Cevap sahibi+1 yılBacım bizim inancımıza ters ilerde tatsızlık olur son karar senin nihayetinde ama iyi düşün öyle kararını ver derim...
Soran+1 yılEğer içerse gerçekten çok soğuyacağım ondan. Ya tamam ben benim için değişmesini istemiyorum ama o ne içkiden vazgeçiyor ne de benden. Ben böyle biriyle olamam onu seviyor olmama rağmen. Ama o seviyorsan sorun yok kafasında
Cevap sahibi+1 yılİçki içen bir insan hertürlü kötülüğü yapmaya müsait hale gelir... o anda bilinci kişisel bilinci olmaktan çıkıyor doğacak çocuklarınızda böyle bir insandan ne alabilirki ne adap alabilir nede eğitim... yol yakınken iyi düşünmelisin bacım.. ama ben o kişiyi şahsen tanımam ciddi anlamda sen tanıyorsun bırakabilecek kapasitesi var mı yok mu bilemem...
Soran+1 yılKesinlikle kötü biri değil, ahlaklı da. Ama özel Günlerde içsem ne olacak diyor. Ailesi felan da din açısından pek bilgili insanlar değiller
Cevap sahibi+1 yılOzaman bizim dua edip Yardımı Allahtan istemekten başka birşey gelmiyor elimizden.. siz en güzeli istihareye kalkın bir kaç kez en doğrusunu Allah gösterecektir size..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiçte farklı değilsiniz. Kapalı olman seni farklı yapmaz. Sevgili edinmende içki kadar gunah
12 Yorumla
Soran+1 yılEli elime değmedi daha
Cevap sahibi+1 yılHmm ozmn farklı tabii. Ama eğer gerçekten sen dediğinde içmediyse, bırak yılbaşı gecesinde içsin biraz. Belki kendiliğinden bırakması daha doğru olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemen ayrıl, ondan sana haır gelmez ve içkiyide bırakmaz...
00 Yorumlaya olduğu gibi sev ya terk et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhem kapalısın hem sevgilin var.. bu nasıl çelişki? bilmiyormusun sevgili olmak haram diye?
Allahın sopası yok işte!18 Yorumla
Soran+1 yılSadece Konuşuyoruz ahlak sınırları içinde. Daha eli elime değmedi
Cevap sahibi+1 yılo da haram ki... bir de çıkıyoruz diyorsun! senin gibiler yüzünden kapalılardan soğudum yahu!
Soran+1 yılGörücü usulü mü evlenelim?
Cevap sahibi+1 yıltabiki de... en doğrusu da budur dinimizde... sen hiç sevgili olup da mutlu olanı gördün mü? hepsi de çıkıp çıkıp ayrılıyor geriye tek şey kalıyor:günahları...
Soran+1 yılBu devirde de görücü usulü olmaz kusura bakma. Ben tanımadığım huyunu suyunu öğrenmediğim bir adamla nikah masasına oturamam. Asil o zaman daha kötü. Boşanmalar oluyor, aile içi şiddet oluyor türlü türlü insan var
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin ama şunu unutma Allahın haram kıldığı şeylerde asla mutluluk olmaz...
selametle.- +1 yıl
Doğru söylemişsin güzel kardeşim ağzına sağlık +1
Cevap sahibi+1 yılSağol @MerveSinem
O zaten öyleydi , sende o hali ile kabullendin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben öyle kabullenmedim. Içmem dedi bana
Soran+1 yılHayır neden anlamıyorsun? Ben en başında arada içerim sadece dediğinde olmaz o zaman dedim. Içmem istemiyorsan çok önemli değil benim için demişti. Eğer böyle yapacağını bilseydim hiç evet demezdim
içersen senden ayrılım diyerek baskı uygula
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızar o zaman bana, yeni barıştık daha. Seviyorum ama bunu gerçekten istemiyorum ona nasıl anlatabilirim
+1 yılayrıl içki içenden hayır gelmez
00 Yorumlabu ikilşkinin sonunu iyi görmüyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolver gitsin sende nasıl kızsın ya anlamıyorum seni
Birkere içmek diye birşey mi varmış mk.02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bir insansın ki benim insan gibi sorduğum bir soruya küfürlü cevap veriyorsun? Insan misin hatta
Cevap sahibi+1 yılinsan olup olmadıgıma sen mi karar vereceksin sen kimsin?
+1 yılbu ilişkinin sonu hayr-i alamet değil bacım :Dd
00 YorumlaHayır gelmez emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gelmez?
Soran+1 yıl:( ayrılmalı mıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni barışmıştık, beni gerçekten seviyor. Neden seviyor onu da anlamıyorum aslında çok farklı insanlarız
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026