Sevgilimle dini görüşlerimiz birbirine uymuyor ama ayrılamıyoruzda nasıl düzelir bu durum?

Ben peceliyim ve çok uzun zamandan beri islami bir hayat yasıyorum. Sevgilimle arkadaşım aracılığıyla tanıştık ilk o mesaj attı ama arkadaşca paylaştığım şeyleri beğenmiş ben asla konuşmazdım erkeklerle falan ama arkadaşca konuşmaya başladık o aralar beni isteyen birileri vardı bunu ogrendiginde cok kizmisti ve ne kadar aynı olduğumuzu farkettik o çok yakışıklı bütün kızları elde edebilecek biri ve yaşantısı hiç islami değil sonra buluştuk bir kaç kere yüzümü bile görmemişti ama sonra dediki bana hira ben seni olduğun gibi kabulleniyorum aynı arkadaşca devam etsin ilişkimiz sadece adına sevgililik koyalim dedi üç yıldan beri birlikteyiz ama benim ailem bilmiyor hiç kimse bilmiyor onunla evlenememde cunku o çok farklı benden şimdi beni yine birileri istiyor bütün yaşıtlarım evlendi bütün bahaneri sundum aileme artık en son isteyen kişi baya iyi biri ve yaşıtım yaş konusunda hasasim annem şüphelenmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söylüyorum ayrılmıyor aynı şekilde bende kaç kere ayrıldık ama olmuyor o da değişmiyor bende hep bana hira başka bir hayat mümkün mu diye soruyor bu durumu Nasıl aşabiliriz?
Sevgilimle dini görüşlerimiz birbirine uymuyor ama ayrılamıyoruzda nasıl düzelir bu durum?