Müslüman olmayanların daha çok çıkacağını düşünüyorum
Islam
Hinduizm
Budizm
Ateizm
Diger ( yorumda belirtecegim )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peygamber zamanının Müslümanıyım Muaviye sonrası sakallı şeytanların icadı MÜslüman değilim.. İslamı bölenlere ve o bölenlerin kıçını yalayanlara milyon kere lanet olsun.
Detayda yanılıyorsun, insanların çoğu hala o salgın hastalıktan kurtulamamış durumda. ;)
Tanrı doğadır, doğa tanrı.
https://pbs.twimg.com/media/Cczu3loWoAAAONT.jpg
Allah (Ay Tanrısı) Arap'ı, Tengri Türk'ü korusun. Siz orada Araplaşın gidin.
İslamiyet. Türkiye'de Hindunun Budistin ne işi var. Hristiyanlıkla Yahudiliği yazsaydın ya. 🙄
Elhamdülillah müslüman im
Cevap
19Cevap
Hinduizm le budizmi koyacağına agnostisizm deizmi falan koysaydın. Budist olan yorumda belirtseydi.
düşündüğün çıkmadı yani hayal kırıklığı galiba peki senin inancın...
Müslümanım tabiki
Uc dort senedir bu sitedeyim sürekli baska hesap actim ama hep vardım. Sundan dolayı ki birçok insanla din üzerine konuştum. Burada musluman olmayan cok fazla insan tanıdım
hiç bseye inanmıyorum. hak yememek çalmamak tek inandığm
Ateistsin Yani
O Zaman Kelime-i Şahadet Getirir misin Seni İslam Dininde Görmek Çok Mutlu Eder
Peki "Şüphesiz ki Allahtan Başka İlah Yoktur" Ve Yine "Şüphesizki Muhammed Onun Kulu Ve Elçisidir".
Hiçbir şeye inanmıyorum. Belirli bir ideolojim ya da düşünce sistemim yok.
Agnostik deist, yeri geldiğinde münafık :D Boş boş konuşup niye düşman kazanayım, niye üzüleyim
insanların dinini neden bu kadar merak ediyorsun?
çokmu önemli birşey bu
din ve inanç kul ile yaratıı arasında bunu sorgulamak kimsenin haddine değildir
Sorgulama amacıyla yapmadım. Sadece ne kadar musluman bir ülkeyiz onu merak ediyorum. Herkesin ki hatta insanların özel hayatlarının bile paylaşılıp eleştirildiği bir sitede , bana neden dini soruyosun diyemezsin.
burda özel hayatını paylaşanlarda zaten teşhiri bundan keyif alıyorlar
İbrahim-i dinlerden İslamiyet..
Ben ateist olarak allahın olmadığını düşünüyorum çünkü hiç bir şeyin kanıtı yok
Elhamdülillah müslümanım=İslam
Deizm niye yok bu şıklarda
Yahudilik nerde ilk ilahi dini insan başa yazar :D
:) Onu saymamış :D :D Yahudisiniz yani :)
eksi atanlar yobaz olsa gerek
Yahudi veya müslüman olmak önemli tabiki... Ama herşeyden önce insan olmak önemli... Her dinin aşırılarından korkmalı bence diğer türlü zaten hepsi aynı güzel ahlakı savunuyor değil mi? :) Ben müslümanım :) Alevi inancına sahibim :)
@GülerYüzlüBiri müslümanlığın asirisindan korkmaya gerek yok ıslamın asıl amacı güzel ahlak muslumanligi hakkıyla yaşayan biri her dini yaşantıya saygı duyar ben böyle insanların içerisindeyim ve biliyorum çok hoş arkadaşlarım var tabi her dinde oldugu gibi be nci l insanlar olabilir bu kisiliklerinden kaynaklanıyor dinlerinin isteği değil
@BbCcnazz bence aşırılıklarda her zaman korkulmalı.. Neden mi Suriye ve Irakta ki katliamları görürsen ne demek istediğimi anlarsın... Yoksa kendi halinde olanlara kim ne desin.. Fakat adam çıkıyor yıl başı kutlamak haram vb. diye kalkıp bildiri dağıtıyor vs. vs. bu başkasının özgürlüğüne karışmaktır... Bunu yapan bir gün gelir daha kötülerini de yapar... Tarihte binlerce hatta milyonlarca örneğini bulabilirsin... Çok değil Kahraman Maraş katliamı belgeselini izle... Sonra Madımak... Daha fazla söz söylemeye gerek yok sanırım...
@GülerYüzlüBiri müslümanım deyip ıslamın kurallarını değiştirerek müslüman olfpdugunu iddia eden günah isteyeni dinden çıkmış kabul eden sapitmislardan bahsetmiyorum arkadaşlarım hicri yılbaşını kuyptluyor müslüman olmayan ve farzları yerine getirmeyenleri de öcü gibi görmüyorlar gayet anlayislive güzel niyetli insanlar var
@BbCcnazz o zaman onlar aşırı değiller normal müslüman kişiler.. Yoksa aşırı olanlar başı açık birini gördüğünde küfür etmeye başlıyorlar.. Ben çok tanıdım.. Cemaatlerde de bulundum ne olduklarını çok iyi gördüm o yüzden benden uzak olsunlar hatta vatanımdan da uzak olsun o insanlar... Senin arkadaşların normal insanlar aşırı değil...
ne saçma soru ya ayrıştırmak var resmen :D :D
Hayiir merak ettim sadece
ama sen öyle düşünmesende öyle düşünen vardır illaki ne bilm
Allaha bin sukur musluman 🙏
İslam
İslam
müslümanım
Baal'a secde ederim.
Baal?
İslam
ateistim.
Hristiyan.