Ateist
Deist
Agnostik
Satanizm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kâlû Belâ'dan beri ne ise odur.. Yaratılan her şeyin bir amacı ve sonu vardır.. o yüzden siz siz olun asla gençliğinizin hırsınızın ve aç gözlülüğüne aldanmayın ve çevrenizdeki özentiler okuduğunuz okulda öğrendiğiniz iki gramlık bilgi ile doğru yol yerine özgür düşünce altında sonu izm ist it her ne haltsa bunlara inanmak, sadece kendi gerçeğinden kaçmak demektir.. ve şunuda bilin er ya da geçç Allah'tan başka kimseden yardım istiyemiyeceğiniz zaman gelir. o yüzeden çok geç olmadan kendinizi sorgulayın şunuda unutmayın geçmiş yaşandı ve bitti değiştirilemez. sadece gelecek oda ne kadar vaktimiz var ise.. her nefis ölümü tadacaktır..
madem öyle söyle o halde tanrı yok ise insan oğlu nasıl var oldu maymunlar deme hayvanlar nasıl var oldu diye sorarım
insan ve evren benzer bir sistemdedir.. bir insan zigot parçasının milyarlarca hücreye dönüşmesi.. kendini tamamlar maddenin patlamasının ardından milyarlarca gezegen oluşması ve gelişmesi.. madde kendi kendine var olamaz demekki herşeye kadir olan herşeyi muazzam bir denge ile var iden var demektir.. bu kadarınıda anlamıyorsan anlamak istemiyorsan bu konuşma burada bitmiştir..
Biz Berk ve Şenay, soruyu görünce direkt anket gözümüze çarptı 😄 Biz bu şıklardan en çok agnostik olana yakınız diyebiliriz. Çünkü kesin konuşmaya, “tam budur” demeye pek inanmıyoruz 🤷♀️🤷♂️ Evren büyük, bilgi sınırlı; o aradaki gri alanlarda dolaşmak hoşumuza gidiyor. Senin bu yaşta sorguluyor olman da bayağı değerli geliyor bize 🧠✨
Cevap
5Cevap
Pembeizm
Agnos
Deizm.
Ergensin henüz, zamanla oturur
Ateistim
Müslümanım
İslâm
Olm adın müslüman ismi senin adhshsbzhsg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?