Sizce önce kariyer mi evlilik mi ? Bence kariyer ama evlilikte olabilir aslında da kararrsızımmm :D
Cevabın nedir?
Bir Müslüman kadin sadece 3 neden icin yaratilmis.
1. Babanin kulu olmak
2. Kocanin kulu olmak
3. Cocuk yapmak.
Bir Müslüman kadinin kariyerler isi yok. Müslümanlara göre bir basarali (Is alaninda) kadin hemen bir feminist. Cogu hocalar basarili kadinlarin dövülmesini helal ve hakk buluyorlar
Bir kadin Kocasindan daha akilli ve basarili olsa bilem kendisini gerizekali ve saf olarak göstermesi gerekiyor, ancak böyle iyi bir Islami evlilik ve hayat gece bilir.
Tabiki bu soruyu Müslüman Kizlara/Kadinlara sorduysan Cevap budu.
Benim kendi görüsüm bu.
Ilk önce herzaman Kariyer olmali, baska bir kisiye bagli olmak hicbirzaman iyi degil bu hem Erkek hemde Kadin icin önemli.
Benim okumama calismama gerek yok ya da ben karimin calismasini istemiyorum bunlar cahil insanlarin düsüncesi.13 Yorumla- +1 yıl
Allah katında herkes eşit olduguna göre müslüman kadınlarında çalışmaya hakkı vardır bence
Önce kariyer. Evlendiğin zaman kariyer yapmaya zaman bulamayabilirsin. Kariyerini tamamladıktan sonra da evlenirsin.
30 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan onunda seni sevdiğine eminsen evlen ama yaşında önemli. ileride geriye dönüp baktığında sevdiğin adam yanında değilse ve senin diplomaların, başarıların sana mutluluk vermediğinde emin ol elinden gidene üzüleceksin.
20 Yorumla
İş olmadan bebelere nasıl bakcan tabi ki de kariyer :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı. Doğru cevap Kariyer olacaktı.
Her seyin hayırlısı belki önce kariyer veya evlilikte olabilir bilemeyiz ama tercih edilirse tabiki de Kariyer olacaktır.10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılsınavda iyi yapamadın mı ya hemen evlilik konusu açıyorsun daha yaş kaç ki ... kariyer kariyer kariyer derim.
elinde bir altın bilezik olsun hayat bu ne olur ne olmaz.. kendini geçindirebilecek bir işin olsun önce sonra evlilik olur :)12 Yorumla- +1 yıl
işte benim kafamm :D
- +1 yıl
:))) bu kafa benim , sen seninkiyle ilgilen :))
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 852 cevap paylaştı. önce kariyer sonra evlilik. ben böyle yapmayı düşünüyorum
20 YorumlaÖnce kariyer,
Kocaya muhtaç olmadığınızı kocanızın bilmesi lazım. yoksa her kavgada ben geçindiriyorum bu evi der durur21 Yorumla- +1 yıl
haklısınn
Kimseye eyvallah etmeyecek kadar kariyerin olsun yeter !
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKariyer
10 Yorumla çok çalışarak iyi bir kariyer mümkün, çok çalışarak iyi bir evlilik mümkün değil... denk gelirse hiç düşünme evlen..
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. marliyn monreo,dan bir sözle özetliyim o zaman. Soguk kış gecelerinde kariyerine sarılıp yatamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
oo çok sert :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılsırası gelince 2 side çocukta yap kariyer de ;) Önemli olan 2 sini de bir götürmek o zaman başarılı olursun zor u başar ;)
00 Yorumla kariyer . .kariyer olmassa mecbur karı yer yani evlilik :D
00 Yorumla
+1 yılkariyerden kastına bağlı diplomalı ev hanımı olcaksan boşuna masraf etmesin ailen
17 Yorumla- +1 yıl
öyle bir fikrim olsaydı sormazddım zaten
- +1 yıl
öyle bir fikrin yoksa hiç sormaman lazım zaten koca kaçmıyo kariyer yapcan tabiki evlendikten sonra hiçbi şey yapamazsın
- +1 yıl
Bu kadar sinire gerek yokttu
- +1 yıl
cevabıma yorumun da çok yumuşak sayılmazdı:)
- +1 yıl
cevabın daha sevecen olsaydı yorumumda öyle olabilirdi (:
- +1 yıl
peki özür dilerim o zaman:)
- +1 yıl
bende
Bence kariyeri önce seçerim daha sonra evlilik.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi birden olmuyor mu yani :)
02 Yorumla- +1 yıl
olurda sıkar biraz :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönce karı yer sonra evlilik yaparım
12 Yorumla- +1 yıl
itici :D kestim inceyi
Cevap sahibi+1 yılhehe tebrikler
cocukta yaparım kariyerde sözünüz var ya .dd
02 Yorumla- +1 yıl
Yemedi bea :D
+1 yılÖnce kariyer sonra evlilik
10 Yorumla
+1 yılönce hatun gerisi gelir zaten :))