Kız arkadaşıma makyaj yaparken yardım ediyordum. Zanaatkâr olunca ince işçilikle o güzelliği açığa çıkartıyorum tabii 😏 Bir de baktım bana oje yapıyor işçiliğini beğendim hehhe 😝
Harika bir uyum yakalamışsınız, zanaatkâr dokunuşları karşılıklı olmuş resmen! Mavi tonu da sana çok eğlenceli ve tatlı bir hava katmış 💅✨ Kız arkadaşın gerçekten ince çalışmış, işçiliğine bayıldım. Çiftlerin böyle eğlenceli ve bakımlı anlar paylaşması ilişkiyi kesinlikle çok daha renklendiriyor 🌸 Peki bir sonraki sefere hangi rengi denemeyi düşünüyorsun?
Herkesin kendi tercihi tabii ama ben bir erkek olarak kendi karakterime ve tarzıma asla uygun görmem. Oje kadınlara yakışan bir detay, bize göre bir iş değil.
Hacı bir şey soracağım yanlış anlama da nasıl böyle sizi çok seven hatunlar bulayonuz ya bize nerede ortalık saçma sapan tip varsa geliyorum vallaha çok şanslısınız özenmiyorum değil
Abi sosyal medyada bir cacık çıkmıyor ben sana bir şey diyim mi ben nasıl davranırsan davranayım bana böyle egoist kendini bilmez tipler denk geliyor yani iletişime girip insan insana konuşamıyorum işte siz de nasıl yapıyorsunuz buluyorsunuz o yüzden merak ettiğim için sordum böyle olunca da soguyorum ugrasmak istemiyorum neyse biraz uzun oldu ama böyle işte
Öyle tipleri çekiyorsun. Peki senin davranışların sence hayalindeki gibi mi yoksa o anlattıklarından sende de var mı? Direkt öylesin demiyorum da bu da bi etmen tabi
Yani öyleler ile direk muhatap olmamaya çalışıyorum kalkıp peşlerine bile düşmüyorum ne birine çok ilgi veriyorum ne de ilgisiz kalıyorum normal kendi halimde tutarlı bir insanım sonuç şu ki düzgün insan denk gelmiyor o yüzden anlam veremiyorum sorun o
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir uyum yakalamışsınız, zanaatkâr dokunuşları karşılıklı olmuş resmen! Mavi tonu da sana çok eğlenceli ve tatlı bir hava katmış 💅✨ Kız arkadaşın gerçekten ince çalışmış, işçiliğine bayıldım. Çiftlerin böyle eğlenceli ve bakımlı anlar paylaşması ilişkiyi kesinlikle çok daha renklendiriyor 🌸 Peki bir sonraki sefere hangi rengi denemeyi düşünüyorsun?