Lütfen bazıları kıskançlık yapıp ger*zekalısın demesin öyle saçma kelimelerle doldurmayın burayı, bunlar sizin küçük karakterli insanlar olduğunuzu gösteriyor! Öncelikle kendimde bu tanıya nerden vardığımı söyleyim! Bende çocukluğumdan beri OKB ve Asperger Sendromu olmak üzere iki hastalık var OKB mi tabiki de söylemeyeceğim çünkü onlar benim en gizli sırlarım annem babam bile bilmiyor ve bu hastalıklar yüzden de çevremdekilerle hiç arkadaşlık kuramıyorum çünkü herkes bana çok küçük ve gereksiz geliyor! İnsanlar bu dünyaya sadece güçleri yeteni yapmaya geldiler ama ben daha büyük şeyler yapmak isterdim sınırları zorlamak ve dünya ya yeni bir şey getirmek! Hocalarım ve bazı arkadaşlarım zekamın normalden üstü olduğunu söylüyorlar ne yazık ki kafam o kadar dolu ki derslerime çalışamıyorum bana çok gereksiz gibi geliyor bu benim üstün zekalı olduğumdan mı yoksa hayat hakkında artık tecrübelendiğimden mi yorulduğumdan mı? Anlayamıyorum! Ders çalışmadan dersleri az buçuk dinleyerek arkadaşlarımın çoğunu geçiyorum bazı şeyleri çok takıyorum en ayrıntısına kadar araştırıyorum arkadaşlarım bunlara kafanı yorduğun kadar derslerine yorsan deha olursun diyorlar ama bilmiyorlar benim için dünya sadece ders çalışıp yüksek not almaktan ibaret değil !
Üstün zekalısın
Tecrübelisin, hayattan yorulmuşsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sayede erkeklerin kızlardan daha kıskanç olduğunu görmüş oldum!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer