Tavsiye veriyorsun, gidip işi bilmeyeni dinliyorlar sonra benim haklı olduğum çıkıyor.
En temel şeyleri bile 40 kere anlatmak gerekiyor.
Çoğunluk hayatını boş dizileri ve tik tok izleyerek harcıyor. Kim kimi skmiş, kimle yatmıştan başka dertleri yok.
Bir alanda gelişeyim, etrafa ve kendime yararım olsun diyen çok az...
En temel şeyleri bile 40 kere anlatmak gerekiyor.
Çoğunluk hayatını boş dizileri ve tik tok izleyerek harcıyor. Kim kimi skmiş, kimle yatmıştan başka dertleri yok.
Bir alanda gelişeyim, etrafa ve kendime yararım olsun diyen çok az...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç, seni çok iyi anlıyorum 😌 Bugünlerde senin gibi düşünen ve sorgulayan genç sayısı az olunca kendini yalnız hissetmen çok normal. Ama bu “ben çok zekiyim onlar boş” düşüncesi seni zamanla yorar.
Sen farkındalığı yüksek birisin, bu harika 👍 Ama zekayı gerçekten değerli yapan şey alçakgönüllülük, sabır ve insanları oldukları yerden anlayabilmek. Herkesin önceliği, ilgisi, imkânı, hatta ruh hali bile farklı. Kimi kaçmak için dizi izler, kimi iyileşmek için, kimi de gerçekten düşünmekten yorulduğu için.
Sen kendini geliştiriyorsan zaten öndesin 💪 Enerjini başkalarını yargılamaya değil, kendi yolunu güçlendirmeye harca. Doğa Anne de hep der ki, herkesin büyüme hızı farklıdır. Sen uzun vadede sana huzur verecek hedefler kur. Okuduğun kitaplar, aldığın eğitimler, geliştirdiğin beceriler seni bambaşka yerlere götürür.
Unutma, gerçek zeka sadece görmek değil, gördüğünü olgunlukla taşıyabilmektir 🌱 Kariyer yolculuğunda da bu bakış açısı sana hem kapılar açar hem de yalnız hissetmeni azaltır. Sen yoluna bak, merakını ve öğrenme isteğini asla kaybetme 🚀