Hiç zeki olduğumu sanmıyorum ama 3. Ev iletişim düşünceyi temsil ediyor o akrep burcunda kendi burcum ikizler ve sanırım haritamda hava ağırlık daha çok da kova baskın ayrıca ay burcum oğlak
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ay burcu oğlaktan kaybettin be. onlar düz makine olur
Niye kaybettim
Çalışkan olurlar işte daha iyi degil mi
ay oğlak düşük bi konum.
toprak grupları herşeyi bir görev vazifeymiş gibi yapıyor. özgünlük sıfır. ben sevmem soguk nevaleler. boğalar da aynı mesela.
Düşük derken nasıl düşük oluyor etkisi mi azalıyor
evet öyle kabul ediliyor astrolojide ama belki başka açılardan kurtarıyosundur
Bence etkisi azalmamis ya çünkü oğlak burcuna uyan yönlerim var bazen kesinlikle
Başka acilardan kurtariyorsun derken
uzun hikaye. senin burcun ne
İkizlerim
Haritam berbat ya mars merkür yengeç burcum ikizler ay oğlak venüs ikizler bk gibi
benim de berbat sayılır, venüs koç mars koç ay ikizler kendim balıgım
jüpiter de bence etki yapıyor o nerde sende?
Boğa da benim ya
Jupiter satürn boğa
Mars koç çok iyi
sende galiba ikizlerden çok toprak baskınlıgı var 🤣 geçmiş olsun
Toprak grubuna uyan ozelliklerim var ne yalan söyleyeyim hatta havadan çok Toprak grubuna yakın olduğumu düşünüyorum sanki de işte yükseleni bilmiyoruz yükselenim basaksa öyle ama teraziyse tam tersi hava baskindır
evet olabilir. insanları pür dikkat dinlemeyi seviyorsan, sağlamcıysan, inatçı sabit fikirli, adımlarını yavaş ama temkinli atıyorsan, risk almayı sevmiyorsan toprak baskınısındır. sadece ben konuşayım ben anlatayım herkes beni dinlesin kafasındaysan hızlı öğreniyorsan hava etkisi oluyor genelde. havalar çabuk sıkılır tahammülsüzdür karşıyı pek dinlemez hep ben konuşayım ister. mesela ben çabuk sinirlenen biriyim birisi bana demişti sudan fazla hava baskınısın sen o yüzden çabuk sinirleniyon tahammülsüzsün falan demişti. hayalci tarafım balık bi tek.
Saydıkların bende var ama sadece ben konuşayım durumu da var ya ikizler burcuyum sonuçta illa etkisi vardır venüs de ikizlerde sonuçta
Yukselen ne
akrep
Mars merkür ne 7. evin ne
mars koç, merkür balık, 7. ev boğa
Mars güzel merkür de güzel bence 7. Ev boga da güzel bütün iyi konumları kapmissin merkürün yöneticileri farklı ama balık burçları da konuşmayı sever yani
7 ev d venüs var çok iyi
Benim 7. ev koç var yani mars var marsim yengeçte
Merkür yengecte ay oğlak da venüs ikizler de sçp svamşm bazen diyorum hayat zaten bana iyi davranmadı çok zor şeyler yaşadım hiç olmazsa şunlardan yüzüm guleydi 😂
Yükselen akrep Allahtan daha ne istiyon
ona bakarsan benim 7. ev venüste evet ama venüsüm de koçta olunca tutku ile sadakat arasında gidip geliyomuşum yapay zeka öyle demişti ki gerçekten de öyle kafam çok karışıyor bu konuda😂 bir de ben o ev türetme bilmem ne olaylarından pek anlamıyom acemiyim o konuda zaten 1.5 yıldır falan burçları araştırıyorum, ondan önce burcumu bile bilmezdim 😂bişey dicem yükseleninden emin değilsin ki. inşallah senin asc başaktır çünkü 7. ev balık daha iyi olur fedakar yapar seni eşine karşı ben merkezci yaklaşmazsın, en azından venüs ikizlerin dandikliğini belki kapatır biraz 😂 7. ev koç çok iyi bi konum değil bence 😂 bir de kaç tane ikizler tanıdıysam hep yükselenleri teraziydi enteresan şekilde. nası bi tesadüf bilemedim
bu arada merkür balık aslında iyiymiş düşük sayılsa bile. evet çok dalgınlık oluşuyor beni çabuk kandırırlar😂 şaka bi yana merkür balık fomalhaut yıldızı olanları çok çabuk kandırabiliyorlarmış dolandırıcılar. onun harici bütünü görebiliyosun imajinasyon yeteneğin falan oluyor
evet yükselen akrep iyi galiba ama akrepleri pek sevmiyom gri tonları olmayan herşeyi siyah beyaz gören tipler. tek iyi yanları kararlı olmaları o da sabitlikten kaynaklı. ama olayların çok derinlerini çabuk fark edebiliyorum artık balıktan mı yoksa yükselenden mi bilmiyorum o iş
benim 3. evim kovada sanıldıgı gibi oğlakta değil 😂 yani yöneticisi satürn. satürnüm de sabit burçta
Ya 7. ev boga demek senin nasıl bir eş profiliyle karşılacagın demek aslında sen kendinde 7. ev venüs venüs de kocsa tam anlattığın gibi bir ilişki seversin o şekilde yansitirsin ay burcunda ikizlerse ikizler özellikte kadınlara cekilebilirsin ya da hava grubundan
İnşallah başaktir iki hava grubuyla ugrasamam ama o kadar ucari biri de degilim bilmiyorum ki ikisi hava olsa çok uçarı olurum herhalde yalnızlığı çok seviyorum ama uçarı olduğumu sanmıyorum
Ama teraziyi hafife alıyorsun ben kaç tane terazi gördüysem eşlerine düşkündü valla kocam da kocam kafasindalar evet bazıları çok cırtlaktı ama genel olarak kocacilar bunu inkar edemezsin çevremde tam 4 tane terazi tanıdım hatta 5😂
Basak mıterazi mi desen ikisi de bence birbirine benziyor takıntılı mükemmeliyetçi titiz 4 5 tane tanıdım 3 u en yakınlarım terazi olduklarını öğrenene kadar başak sanmıştım onları ama teraziydiler bu kadar titizlik bu kadar kafaya takma bu kadar ince elemek olmaz yaa asiriydilar
Ama beni bişeyler dizginliyor bilmiyorum artık ayaklarımı yere bastıran bi konum var ama ne olduğunu bilmiyorum olgunluk katan oglak da olabilir ben küçük yaşımda bile hep olgun düşünür olgun konuşurdum insanlar her zaman bunu demiştir sen yaşından olgunsun diğer yaşıtların gibi değilsin çoğu kişiden duydum bu lafı ben
Evet kandirilma dalgınlık vs olur sende dolandirilabilirsin ama yukselen akrep sonuçta bi yerden kırıyor o durumu balıklar konuşmayı çok sever ağızları hiç durmaz yaa hani balık için yok yonetemezler beceremezler deniliyor ya bence asla öyle değil ben sosyal medya da gördüğüm bikac fenomende bunu gördüm balık burclari ama yönetiyorlar hep onlar konuşuyor ayarlıyor vs
Venüs ikizler nedir gerçekten yaa şaka gibi bi harita valla bazen düşünüyorum çok sansizim ben ya 7. ev koç iyi değil benim doğum haritam komple çöp yaa 7. ev koç he ama mars burada benim marsım yengeçte devamlı çatışma verir diyorlar ama bilmiyorum eğer yukselen basaksa 7. ev balıkta oluyor
yazdıklarını şimdi okudum. terazinin kocacı olmasının nedeni bence yönetici hem venüs aşk gezegeni hem de balıkla antiscia olması bence. terazi de balık gibi ince düşünür sanatsal tarafları güçlü aslında bu iki burcun da o yüzden incelik severler. Balıklar evet bazı şeyleri aşıp bilgeleşebilirse kendini bulabilirse çok sağlam yönetici olabilir. sinan oğan, rte, ümit özdağ falan hep balıktı. su grubunun değişkeni oldugu için biraz içe dönük ve özgüvensiz olmaktan kaybediyorlar maalesef çünkü laf işitmekten korkar balık alıngan oldugu için ama bişeyler konusunda eminse özgüven patlaması yaşar. su grubunun hepsinde var gerçi bu sıkıntı az veya çok. terazinin detaycı olması da bence balığa antiscia olmasıyla alakalı olabilir balık da takıntılı ve detaycıdır aslında, başağın karşıt burcu sonuçta bilmiyorum yanlış mı yorumladım. balıklar dediğin gibi çok konuşuyor ben de öyleyim 😂 ama çok araştıran bir insanım genç balıklar biraz boş konuşabilir de yaş ilerleyince bence balık daha olgun bilinçli hale geliyor. bu arada ikizler burçlarıyla aram iyi genellikle ve dediğin gibi ikizler kadınları çekici geliyor bana 😂 ay ikizler olmasından sanırım. yüksleninden emin değilsin, inşallah 7. evin balıktadır, balıksa yöneticisi jüpiterin boğa oluyor daha uyumlu olur sekstil açı falan da yapıyorsa artık nasıl bir etki yapar tam yorumlayamadım ama 7. ev koçsa dediğin gibi mars yengeçle çatışma verir. istersen y_z bana daha daha detaylı kon_uşuruz.
Nereye yazayım
gizlendim sen gelmeyince
Açın
açtım
Zeka ve duygusallik bir arada senin için
zekisin
Değilsin
zeki ve seksisin