Şimdi şöyle ben bekarım hiç sevgilim bu olmadı siteyi kullanıyorum arada erkeklerde soru cevap yapıyorum hayatımda biri olursa bu siteyi kullandığım goruse hiç sevgilim olmadığına inanmaz ve bana guvenmez diye düşünüyorum dönüp düşünüyorum ya şu an hayatımda kimse yok kim için niçin kendimi bu kadar kısıtlıyorum kim bilir o hayatına girecek kişi kiminle şu an neler yapıyor Taliplerim geliyor görüşüyorum beğenirsek anlaşırsak evlenme yoluyla ilerler diye bu siteyi silmek istiyorum çünkü artık evlenmeyi düşündüğüm için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılO zaman bende malım çünkü ben sosyal medyada denemediğim yer kalmadı bunsitede ki amacım da kendim gibi birine bulmak zor da olsa sen de bir sorun yok yani ama bu sitedeki kızların amacı hiç bir zaman evlilik olmadı bu bir gerçek o yüzden dikkatli olmalisin sosylal medya çok tehlikeli ben dışardan bakıyorum çünkü kendi şehrimdekilere güvenmiyorum bu sebeble buradayim
189 Yorumla
Soran1 yılBenm sorumun cevabı bu değil
- 1 yıl
Sorunun cevabı ne peki söyle birine bakıyorsun bu siteyi kullanidign için pişman mı olucaksın ama bu sitede namussuzluk mu yapiyosunda sonuçta belki sende kafana göre birine bakiyosun herkes gibi ama bu sitedeki kızlar o niyette değiller onu demeye çalıştım yani ilerde hayatında biri olursa yargılamak sapikllik yapmadigin surece
Soran1 yılBu siteyi kullanan bir kızla evlensen onu yargılarmısın
- 1 yıl
Hayır ama siteyi bırakmasını soylerim
Soran1 yılBırakırımki canm sıkılıyor diye takmıyorum zaten bazende akıma takılan soruları soruyorum evlenince kocam istemse kulanmam
- 1 yıl
Ne güzle işte
- 1 yıl
Aday yok sanirim
Soran1 yılAday varda bemm istedigim yok
- 1 yıl
Ne istiyosun kriterin ne?
Soran1 yılSorumluk sahibi olan temiz duzgun yaşıma uygun saygılı efendi allah korusu olan merhametli guvenilir biri olsun
Soran1 yılBunlar bir eksik olsada olmuyor benden hemnn soguyorum
- 1 yıl
Allah korkum yok onun haricinde hepsi var
- 1 yıl
Allah korkusu olmayan biri sana itici mi geliyor ki🤣
- 1 yıl
Ben Allah'tan niye korkayim ki ona olan sevgim var korkum değil korktugun şeyi sevemezsin biraz saçma bir dusuncedesin
Soran1 yılAtaismisin
- 1 yıl
Bak ya
- 1 yıl
Neyse senin derdin aday felan aramak değil sanırım öyle olsa iletişime geçerdirn büyük ihtimalle troll kafasındasın sana başarilar
- 1 yıl
Ban da temiz biri lazım saf ve ve namuslu efendi benim sadece kriterim bu onun haricinde isterse ateist olsun zamanla her şey çözülür çok seçici insandan hayır gelmez bkluk gelir
Soran1 yılKardeşim inşallah gönlüne göre birini bulursun inan
Soran1 yılBu arada niye trolüm ya tutturmuşsunuz trol trol trol kızlar soruyor değil mi burası yani aklıma takılan şeyleri soruyorum sadece bu kadar sana trol geliyorsa cevap vermeyeceksin hiç
Soran1 yılEvet benim derdim adayı falan aramak değil zaten burada çevremde etrafımda adaylarım var zaten istesem bugün de evlenirim burada hiç tanımadığım bilmediğim bir insanla evlenecek değilim
Soran1 yılBu arada Allah korkusu dönmeme sebebi bu ibadetlerini yerine getiren hani namaz kılıyorsun ya bunu niçin yapıyorsun Allah’a inancından dolayı yapıyorsun tabii ki başka konuda niye Allah’tan korkarsın ki onu ben mecazen söyledim
- 1 yıl
Bence nasihat verme gerektircek bir durum ortadayok ortada istesem zaten bulurum amaç sitedeki insanları çözmek deney gibi düşün yani sitede bu zamana kadar elini masaya vuran kıza denk gelmedim seninde onlarsan farkın yok boş beleş saçma sapan gereksiz kriterler oyunlar troller saçma sapan sorular nasihatlar bunlar bende pek etki etmez icraate bakarım klavye delikanlısı çok sonuçta ben kimseden de kendimi saklamam yerim yurdumda belli boş insanları hemen tespit ediyorum maalesef ama üzülüyorum bu site neden böyle insanları kabul edip oyuncak gibi oynatiyor zevkmi alıyor zaten zeka denen şey de yok çoğunda
Soran1 yılEvet seçiciyim çünkü bir kere evleneceğim ve onunla bir ömür boyu yaşayacağım ben yarın mutsuz olduğum için boşanmak istemem çocuğum olursa çocuğumu perişan etmek istemem evimi istiyorum arabamı istiyorum 1.90 boyum olsun istiyorum bunları istemiyorum ki
Soran1 yılSen bi sus üstün zeka artık
- 1 yıl
Sen tanışmadan nasıl evleniceksin peki onu soruyorum sana en azından en ufak bir zekan varsa bunu bir düşün bir insan bir insanı tanimadan nasıl evlenir bak çok güzel bir soru 😂
- 1 yıl
Bildiğin kritere göre dayanarak hareket etmek anlamsız tabiki sende kendin gibi birine bakicaksin hakkın bu senin ona bişey diyemem ama daha tanımadan direk bu olmazsa olmaz demek anlamsız. ustelik olmayan şey de o kadar saçma bişey
Soran1 yılGelecek karşıma oturacak sonra konuşacam begenirsem birbirimizi tanıyacağız oldumu tatmin oldunmu
- 1 yıl
Gerçekten bu siteden bı s. g ya seni gibi mllari amazizda görmek istemiyorz MK s. g çöplüğünde ara o zzaman mlllllll slakkkkkk
Soran1 yılPeki ben de sana bir soru soracağım hep namuslu düzgün kız arıyorum diyorsunuz ya sizde öyle misiniz peki genellikle böyle diyenler her halti yer sonra bakire kız istiyorum der
- 1 yıl
Ben öyle değilsem yedi sulamei kainat s. kin oldumu 😂 gbt mi atayımmi soy ağacını da
- 1 yıl
Sinirlerimi bozmakdan başka bir şey yapmiyorusnuz
Soran1 yılSen kim sinki seni istemiyoruz diyorsun Allah cezası pislik
Soran1 yılBi git manyak
- 1 yıl
Pisliğin tekimolduggun için konuslarindan belli ne bk olduğun Allah'ın trolcusu
Soran1 yılSende benm benm sinirlerimi bozuyorsun insşaaah oyle biri evlenirsin 10 kişi tafadan yapmış olsun en son kalmış olsun
- 1 yıl
Senin gibi insanlar o kadar sinir hastası ettiki beni yok soyleyim böyleyim diyor sonra görüşmeye gtü yemiyor çünkü aslında amacı farklı defl git başka kapıya hadi ikile
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 slkk işte benim mesleğidw bilmiyor grizkeali benim işim insan araştırmak kardeş sen iyisi git bu lafları cahil adamlara anlat bana sökmez senin zayıf konuşmaların tamam sinirleri bozulmusmus da felan ikile hadi amacın belli senin ciddi niyetli ulan sana kim bakar lan bu tavrinla
Soran1 yılSeni be…. lanı * oldumu
- 1 yıl
Beddua etme geri teper sonra hayatın kararır
Soran1 yılBende bu mübarek gunlerde kimseye bedua etmek istemiyorum ama çok gıcık birisin ya
Soran1 yılNe naptım sana ya once yalanla suçladın sonra yargıladın ahşaladın
- 1 yıl
Beni üzdün bu yeterli
- 1 yıl
Ben aşırı duygusal biriyim bu sitede senin gibi insanları bunları yapmaktan zevk almıyorum sadece üzüyorsunuz beni o kadar
Soran1 yılSende karşındaki tanımadan kırıyorsun ben çok duygusalım ama kimseyi kırıp dolmuyorum bu kadar kötü olma
Soran1 yılNe yaptım üzdüm ilk sen hakaret ettin
- 1 yıl
Özür dilerim sadece pskilojik sorunlanlarim var tüm söylediklerim aslında içten söylediğim şeyler değildi sadece sevgisiz büyüyen biriyim o kadar
Soran1 yılBen de özür dilerim ama inan benim de bu aralar çok kötü günlerim geçiyor işten ağlıyorum dışardan gülüyorum bu siteye de aslında Ondan o kadar çok sardım yazdıkça zihnimi boşaltıyorum ama yine de kimseye kırıp döküyorum zaten insanlar çok hassas bir de biz kırıp dökersek daha da hassaslaşıyoruz
Soran1 yılBen sevgisiz büyümedim Ama son zamanlarda ben çok iyi olduğum için beni çok sevmişler aslında çoğunun sevgisi yalanmış beni çocukken çok sevdiğim bildiğim babam de onların onları utandıracak hiçbir şey yapmayan hep onlar için fedakarlık yapan ben sırf istemediğim biriyle evlenmek istemediğimi için dayak yedim hiç hak etmediğim sözleri duydum herkese umursamıyorum gibi gülüp geçiyorum ama aslında çok üzülüyorum ama ben üzgünüm diye buradaki insanları üzemem böyle bir hakkım yok benim
- 1 yıl
Ben sadece çok yalnızım o kadar konuşcak dertleşcek sabahları günaydın dicek gün içinde sohbet edicek birine bakıyorum benim şehrimdeki kızlardan tiksiniyorum çok namussuz ve pis insan var sonrasında bu sitede arayiş içine girdim burada'da aynı şeyler var ne yapcam bende bilemiyorum o yüzden de sürekli duygusal yaklaşiyorum herkese güven de duyamıyorum yani
Soran1 yılBen de çok yalnızım sabah bana inan dünkü günün nasıl geçti diye mesaj at ruhuma dokunsun evet gerçekten buradakiler çok iğrenç insanlar ben ilk bu siteyi açtım hiç bilmiyordum 1.02 kişiyle özelden konuştuk çok iğrenç konuşmaya başladılar da ikinci günden bu ne dedim ya aldım siteyi sildim bana göre değil dedim sonra canım çok sıkılıyor diye tekrar indirdim ondan sonra kimseyle ama kimseyle özelden konuşmadım çünkü kimseye güvenemedim artık ya buradaki kadınlara bile güvenmiyorum o kadar kimseye özelden yazmıyorum yani siz çok iyi anlıyorum çünkü aynısını ben de yaşıyorum
- 1 yıl
Anlıyorum seni ailem pek sevgi kavramı ile büyüyen birisi değildi o yüzden de bende sevgisiz büyüdüm küçüklüğümde koruyucu ailerle büyütüldüm eğer dertleşmek istersen yazarsın ben burdayım her zaman sana kötü şeyler söyleddim affet ben gerçekten duygal biriyim kalp kırmayı asla sevmem sadece çok çabuk sinirleniyorum
Soran1 yılKötü biri olmadığını anladım ama çok sinirli ve rahatsız olduğumu da anladım
- 1 yıl
Doktorum bir ilişkkiya başlamam gerektiğini söylüyor ama ben daha nasıl olacaği hakkında fikrim yok rahatsız biriyim ama bu seni rahatsi etmesin benim rahatsiz olma durumum sevdiğim birine işlemez
Soran1 yılPeki senin sevgilin olmadımı
Soran1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yılNerde yaşıyorsun
- 1 yıl
32 daha kiz eli bile tutmadim
Soran1 yılİstersen sahura kadar yazışalım ama burdan beni benimde guven sorunun var sadece seninle dertleşmek istiyorum
- 1 yıl
Bana özelden yazarsan sevinirim
- 1 yıl
Sana soylmemem gereken bişey var
Soran1 yılBende senin gibi niye hiç olmadı peki
- 1 yıl
Nasıl ki anlamadim
Soran1 yılÖzelden yazmak istemiyorum gerçekten merak ettiklerini buradan sonra cevap verim
Soran1 yılNasıl ki. derken anlamadım
- 1 yıl
Olmaz özelden yazmani istiyorum buradan yazamam yazacağim şeyler senin için lütfen kırma
Soran1 yılOlmaz istemiyorum gerçekten
Soran1 yılGüvenirsem ozele geçeriz
- 1 yıl
Tamam sen bilirsin güven ile ilgili sanirim ama sandığın gibi bir şey olmayacaktı sen sadece şüphe ettin haklısında sana çok önemli bişey yazmak istemiştim o kadar
- 1 yıl
Burdan devam edemem anla beni
Soran1 yılTamam sende beni anla iyi geceler hayırlı ramazanlar
- 1 yıl
Guvenmicekmisin
Soran1 yılDedim belki sonra sen hemen guven diyorsun
- 1 yıl
Gerçekten önemli olmasa bu kadar konuşmazdim sadece gerçekten çok önemli
Soran1 yılSen hemen guvenrmisin birine
- 1 yıl
Seni anlıyorum bu sitedeki erkeklerden darbe yemişsin belli ama gerçekten alla yukarda sana hiç bir şekilde o şekilde yaklasmam onu demek istiyorum sadece şan ver
- 1 yıl
Bende güven problemi var ama sosyal medyadan konuşuyoruz sonuçta ne yapabilirim ki gizlim saklım yok sonucta
Soran1 yılSende çok sinirlisin ve kırıcısın beni üzersin zaten hasasım ben
Soran1 yılBu aralar ısrar etme
- 1 yıl
Bak özele gelmeni istiyorum lütfen şüphe etmeni anlıyorum ama özelden sana bişey yazmam gerek sadece lütfen sonra istediğin şeyi şöyle
Soran1 yılBurdan sor cevap vereyim gizle kendini ben kimseye yazmıyorum ozelden anla bak kormuyorum en fazla engellerim bana ama kırılıyorum guven insanlara daha çok azalıyor kendime kızıyorum yine bunu yaptıgım için yükleyip duruyorum kendime
- 1 yıl
Sana diyeceğim şey anlamlı bir şey çünkü inan bana bir gram pişman olursan iki yakam bir araya gelmesin en acı şekilde yaşayayım o kadar net konuşuyorum benim için çok ama çok büyük bir anlam ifade ediyor lütfen saygı duymanı istiyorum tamam seni kırdım ama şans verirmisn o kadar da kuçumseme Allah'ın yarattiğini
Soran1 yılAllah’ım yarattığı hiçbir kulu hiçbir canlıyı küçümsemem
Soran1 yılErkeklere hiç güvenmiyorum desem bu yeterli mi
Soran1 yılİyi geceler ben senin samimiyetine inanındım burdan istiyorsan dertleşiriz dedim istediğini sor dedim olmaz diyorsun dedim guvensem ozele geçerim belki kabul etmiyorsun
- 1 yıl
Yeterli ama ben yinede şans istiyorum bu da yeterli dir bence herkes hata yapar yanliş yapar önemli olan değer bilmektir şu an sana karşı düşüncem değişti bu yeterli değlimi
- 1 yıl
Hayır ondan değil işte anlatamam ki neyse sen bilirsin istemiyorsan da zorlayamam
Soran1 yılİyi geceler kendine iyi bak
- 1 yıl
İyi geceler sabaha kadar uyumuyorum olurda düşünürsen beklerim yarın saat akşam 19 a kadar ayaktayim
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini kısıtladığını hissediyorsan ve evlenmeyi düşündüğün için siteyi silmeyi planlıyorsan, bu oldukça kişisel ve önemli bir karar. Hayatına girecek kişinin sana güvenmesi önemli. Eğer bu platformda bulunmanın ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceğini düşünüyorsan, bu konuda önlem almak mantıklı olabilir. Taliplerle görüşüp evlilik yolunda ilerlemeyi düşünüyorsan, karşındaki kişiye açık ve dürüst olmak her zaman en iyisidir. Böylece daha sağlam bir güven temeli oluşturabilirsin. Unutma, senin mutluluğun ve huzurun her şeyden daha değerli! 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbununla bir ilgisi yok
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani neyle ilgili
gizli üye olduğun için bana göre otomatikman slak oluyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka be abla, bu site date veya çöpçatanlık sitesi mi de bu kadar korkuyorsunuz Kızlar Soruyoru kullandığınızın bilinmesinden, enteresan cidden
01 Yorumla
Soran1 yılBana gore ne alaka erkeklrin cevaplarına bak
Gizli Üye(30-35)1 yılben de bu siteden kimseyle muhattap olmuyorum o yüzden :d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru bir karar / ks’den ayrılman…
06 Yorumla
Soran1 yılNeden peki kotu bir ortam degil hiç tanımadığın insanlarla yazışıyorsun
Soran1 yılYemin et budaki kıxlarda sapıklık yapıyor bana mesala soru cevap yapıyoruz ozele geç diyorlar geçmiyorum
Soran1 yılEvet pebme profilde olan çok erkek var biliyorum onları
1 yılEvlilik perileri gelmiş hemen def et onları 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılGeldi vslla
- 1 yıl
Def et yoksa bomboş bir evlilik yaparsın
1 yılSanaldan hiç vazgeçmedim mi
08 Yorumla
Soran1 yılAnlamdım
- 1 yıl
Sanal sevgilimi yaptin sadce
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Eee ne istiyorsun
Soran1 yılBir şey istemiyorum
- 1 yıl
Isteyince söyle
Soran1 yılBen sala. kmyım aklımı sorum bu
- 1 yıl
tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın hocam doğru karar vermişsin
06 Yorumla
Soran1 yılHangi karar
- 1 yıl
Evlilik kararı da siteyi bırakma kararida doğru karar
Soran1 yılBu site çok koru şeyler oluyor ben sadece şey olarak şu an sizin yazışıyorum ya oyle yanliş anlar hayama giren diye sordum
- 1 yıl
Yani ben 7 8 sene önceden beri varım ilk zamankine göre baya patavatsizlar dolmus
Soran1 yılBen 4 aydır kullanıyorum
- 1 yıl
O 4 ay siteyi keşfetmeye yetmiş demekki
1 yılMuhtemelen evet
03 Yorumla
Soran1 yılNe evet
- 1 yıl
Biraz ondan biraz bundan
Soran1 yılEn çok hangisi
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılSil gitsin o zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem