YKS2026 Çok zeki değil miyim sizce? cimcimekiz3438 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yksnin tüm derslerinden 2 ya da 3 doğrum 33 veya full yanlışım var ahshwj😂😂😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Zeki deilmiyim olacakti ama süper deli zekayim ajsjsj Çok zeki değil miyim sizce? Cevapla YKS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
askywater Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dümdüz çalışmamışsın djjdndndn 1 3 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Amaaaan ajsjs Yorumla askywater +1 yıl Bence de amaan herkes çalışacak diye bişi yok djndnd Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Tabi ya whshs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fsdlfjslkdflcsdşfs boş ver salla 1 1 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Amaaaaan ajsjs Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aynen aynen ben de 1 4 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Amaaaaan ajsjsjs Yorumla aichaa +1 yıl Hı hı aman 😒 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Neye üzülüyon la sanki bitirenler meslek sahibi oldulardw wjsjej Yorumla aichaa +1 yıl Onların problemi o Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Sisteme manifesto 1 4 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Amaaaaaaaan Yorumla bafiabi +1 yıl Helal olsun Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Napim yaw ajsjs Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Vallaha abi yaw ajsjs Yorumla
Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aferin sana 1 8 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Ne güzel dimi ajsjd Yorumla Crodick +1 yıl Harika tatlım Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Ajajsj Yorumla Crodick +1 yıl Nasıl becerdin bunu Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Salladım hepsini ajsjs Yorumla Crodick +1 yıl Bana da öğretsene😂 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Çok basit hiç çalışma sinavda sallah abdc ya da d e b c a vs ahshs Yorumla Crodick +1 yıl Senin doğru sayıların benim yanlış sayılarım oluyor genel de 2015 gibi Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Zeki deli 1 1 Yorumla cimcimekiz3438 +1 yıl Qjsjsjjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dümdüz çalışmamışsın djjdndndn
Amaaaan ajsjs
Bence de amaan herkes çalışacak diye bişi yok djndnd
Tabi ya whshs
fsdlfjslkdflcsdşfs boş ver salla
Amaaaaan ajsjs
Aynen aynen ben de
Amaaaaan ajsjsjs
Hı hı aman 😒