Aile sorunları, ailenin ilgisizliği, babamla hiç konuşmamamız, bu ilgisizlik yetmezmiş gibi annemin beni evden bir şey olur diye dışarı cikarmaması da eklenince asosyal ve utangaç birisi oldum, hiçbir şey yapabileceğimi düşünmüyordum, hayatı çok geç öğrendim ve sürekli hayal kuruyordum, o sebeple dersleri dinlemedim ve notlarım düşük olunca bana hep s*alak, g*eri zekalı dediler. Ama mizah yeteneğim var, insanlar beni hep dinlerler ve bagzi konuları anlatırken üzerine bir de mizah serpiştirerek anlatırım. Çocukken heykel yapıyordum ve arkadaşımla satmaya gitmiştik, kumandalı arabayı uçan araba yapmıştım, diğer insanlardan farklı olarak bu alışılagelmiş kuralları kim başlattı hep onu düşünürdüm ve ben de bir şey başlatmak istemiştim ve bir şiir yazdım, o şiiri bütün okul söyledi ama kimse benim yazdığına inanmadı, dilden dile çok hızlı yayılmıştı. Falan filan işte ama hala nedense insanlar bana g*eri zekaliymisim gibi davranıyor, özellikle yeni tanistigim insanlar ama ben o kişinin aklından geçenlerin hepsini önceden biliyorum, ne yapacağını, ne sebeple yapacağını vs. Bana neden g*eri zekaliymisim gibi davranıyorlar? Babam da dahil herkes böyle davranıyor, sebebi fazla sohbet etmemek mi yani? İlgimi çekmiyor ki diğer insanların konuştuğu şeyler ve benim ilgimi çeken konulara neredeyse kimse ilgi duymuyor. İlgimi çeken konular: insan davranışları, hayatın anlamı, sebebi, dünyadaki sorunlar, önceden kurulmuş olan sistemler doğru mu işliyor, tamamen eşitlikle dolu bir hayat mümkün mü, uzay, iş modelleri, insanları yönetme şekilleri, manipülasyon teknikleri vs.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sen harcanıyorsun ben diyim parmak bile basarım
Neden
zeka küpü çözdünmü hiç.
Çözdüm
peki bi bölme işlemi yapabilirmisin. kağıt kalem hazırla
aynı şekilde kağıda çiz. bölüm kaç çıkıyor yaz
Merak ettim sonu nereye gidecek diye. Tamam dinliyorum
4444/44
/--------
/
uzun sürdü
4444/44 101 yapıyor, alttakileri anlamadım
helal
zekan kesinleşti
alttakileri düzgün çizmiştim ama KS kaydırdı🤣🤣
Ama herkes yapar bunu, matematikden de anlamam zaten, Dedimya hiç ders dinlemedim, 4 işlemi biliyorum bir tek.
üni öğrencisinin 11 çıkardığına şahit oldum.
Ben hiç matematigi sevemedim, sen seviyorsun dur belki bu soruyu sorduğunda göre. Sence matematiği öğrenme sebebimiz ne? ne işe yarayacak? ne oluyor öğrenince?
teknolojide şimdiye dek gerçekleşen her şey, icatlar, yenilikler. aklına gelen her şey yüzlerce yıl önceden bu yana hayatımızı kolaylaştıran her şey etrafında ne görüyorsan hepsi matematik sayesinde oldu.
dünyanın şu anki her bakımdan durumunu matematiğe borçluyuz
aklıma gelmişken hani illa matematik değil. şöyle... iki yol vardır senin ya da benim çalışarak para kazanmamızı hayatımızı kazanmamızı sağlayan. yolun birisi sözel diğeri sayısal. bu iki seçenekten birisi sen hangisinde iyi isen onu seçersin. sonuç seçtiğin yolla geçimini sağlarsın. sen sözelsin ben sayısalım. ikimizde gelir elde ediyoruz. ben matematik sayesinde misal sende yazarlıkta mesela.
Bilmiyorum, haklısın aslında. Ama şöyle bir şey var ki insanlar sorunlara odaklanmıştır nedense. İnsanlar dersleri öğrensin falan, sonra başarılı olsun, bir yerde çalışsın, evlensin, çocuğu da aynı kaderi yaşasın. Ama savaşlar devam ediyor, ırkçılık, dışlama, zorbalık, cahillik devam ediyor. Mesela uzayı inceliyorlar, roket gönderiyorlar geçen teleskop gönderdiler ama daha dünyadaki problemleri cozememişiz ki. Bunlari düzeltmek kimin sorumluluğunda? Neden bu sıralamaları yanlış yapıyorlar? Bütün dünya daha fazla bilime katkı sağlayabilir, daha fazla gelişebilir ve daha kızlı eğer ilk önce toplumun sorunlarını cozerlerse ki bunları çözmek de çocuk oyuncağı olmalı.
o kadar basit değil. senin söylemeye çalıştığın şey imkansız. neden mi? dünyada yüzden fazla millet var. her birinin yasası farklı. kimisi temiz doğa peşinde iken kimisi su peşinde. senin söylemeye çalıştığın düzeni sağlaya bilmek için tek dünya lideri ve tek dünya toplumu olmalı. bu imkansız.
Tek ülkenin yapması yeterli olur yani ideoloji gibi bir şey, insanları peşine takmak çok kolay. Filmlerden, sosyal medyadan, belgesellerden, ürünlerden vs bu sistemin sevilmesi sağlanır, ilk başta insanlar en çok neden etkilenir, nasıl şekilde ve neden güvenir, neden bir düşünceye fanatik olur gibi şeylerin araştırılması ve araştırma sonuçlarına uygun olarak sistemin insanlara tanıtılmasında sonra zaten bütün dünya benimser. Bu ya da başka yollarla illaki yapılır, yapılması imkansız dediğimiz birsuru şey yapılmış, temelinde insanların olduğu bir düzen mi değişmeyecek? Dinler bile milyarlarca insana yayılmış durumda.
Sen MAL değilsin gayet aklı başında kız sin . senimn için canımsın diye düşünenler mal
Aklımı kaçırdım maalesef.
Demekki mal görünüyorsun... onlarin gozunde..
Ama mantıksız, bir insan fazla konuşmuyor diye mal olamaz.
Görmek lazım... yuzde kaç?
Ne yüzde kaç
Mal gorunusun..
Bence konusmadigim için, çünkü mal gibi durmuyorum
Bu soruyu soran zeki biri olamaz bence
Açıklamayı da okudaydin keşke
Başlık açıklamayı okumaya mahal vermiyor.
Başlığı dikkat çekmek amacıyla kullanma ihtimalini dusunemeyen birisi benim hakkımda ne dusunurse düşünsün zaten.
Kendini mal yerine sen koymuşsun ben ne desem boş.
Seni de koydum, bu yüzden ne desen boş.
He canım he.
Akıllı bir insansın bence.
İnsanlar hep mal yerine koyuyor, sebebini anlamıyorum. Birisine kazık atarsan zeki oluyorsun onlar öyle görüyor.
maalesef öyle
Ailen canım ve cahil
Benim hayatım iki cahilin seks yaptığı gün bitti zaten😕
Uni filan okumadinmi evlen zeki biriylede kurtul benimkilerde ayni bok kacis yolu ariyorum
Ders çalışırken sürekli ailemin ve insanların bana canımsın dediği anlar aklıma geliyor ve pes ediyorum. Yasa dışı reklamdan para kazanmaya başladım, mecbur kalmıştım ve başka bir eve taşındım, şimdi de tek yaşadığım için boş boş konuşmuşlar. Bir iş kurma planlarım var da nasıl yapacağımı araştırıyorum, bir gün kurtulacağım buralardan. Paramı daha fazla kazanmaya başlayınca muhtemelen başka bir ülkede, özellikle insanların daha zeki ya da anlayışlı, saygılı oldug7 bir yerde hayatımı surdururum.
Yasa disi is derken
Geçici olarak kumar reklamı vs