Zeki miyim yoksa mal mı?

Aile sorunları, ailenin ilgisizliği, babamla hiç konuşmamamız, bu ilgisizlik yetmezmiş gibi annemin beni evden bir şey olur diye dışarı cikarmaması da eklenince asosyal ve utangaç birisi oldum, hiçbir şey yapabileceğimi düşünmüyordum, hayatı çok geç öğrendim ve sürekli hayal kuruyordum, o sebeple dersleri dinlemedim ve notlarım düşük olunca bana hep s*alak, g*eri zekalı dediler. Ama mizah yeteneğim var, insanlar beni hep dinlerler ve bagzi konuları anlatırken üzerine bir de mizah serpiştirerek anlatırım. Çocukken heykel yapıyordum ve arkadaşımla satmaya gitmiştik, kumandalı arabayı uçan araba yapmıştım, diğer insanlardan farklı olarak bu alışılagelmiş kuralları kim başlattı hep onu düşünürdüm ve ben de bir şey başlatmak istemiştim ve bir şiir yazdım, o şiiri bütün okul söyledi ama kimse benim yazdığına inanmadı, dilden dile çok hızlı yayılmıştı. Falan filan işte ama hala nedense insanlar bana g*eri zekaliymisim gibi davranıyor, özellikle yeni tanistigim insanlar ama ben o kişinin aklından geçenlerin hepsini önceden biliyorum, ne yapacağını, ne sebeple yapacağını vs. Bana neden g*eri zekaliymisim gibi davranıyorlar? Babam da dahil herkes böyle davranıyor, sebebi fazla sohbet etmemek mi yani? İlgimi çekmiyor ki diğer insanların konuştuğu şeyler ve benim ilgimi çeken konulara neredeyse kimse ilgi duymuyor. İlgimi çeken konular: insan davranışları, hayatın anlamı, sebebi, dünyadaki sorunlar, önceden kurulmuş olan sistemler doğru mu işliyor, tamamen eşitlikle dolu bir hayat mümkün mü, uzay, iş modelleri, insanları yönetme şekilleri, manipülasyon teknikleri vs.
Zeki miyim yoksa mal mı?