Evli kızkardeşim ağlayarak baba evine geldi napmalıyım?

Darp raporu var kocası onu dövüyormuş daha 1 aylık gelindi telefonunu kırmış kızkardeşim bir sabah ağlayarak eve geldi bende enişteye telefon küfür hakaret ettim bizim eve geldi kızkardeşimi suçlamaya çalıştı babamlarla tartışırken ben kızkardeşimi adliyeye götürdüm şiddet yanında aldatmada var kızkardeşimde onlarında belgeleri var direk dilekçeyle mahkemeye başvurduk boşanma davası açtık tabi evde sürekli huzursuzluk kaos ortamı hakim kızkardeşimi babam işten almak istiyo bende kardeşimin piskolojisi dahada bozulur evde durdukça diyorum napmalıyız davada kesin sonuçlanır mı? hakim boşar mı? zor durumdayız babamda evde hayat vermiycek geldiği için kızkardeşime napmalıyım abi olarak kızkardeşimemi destek olayım yoksa babama mı destek olayım? baba evine gelen dul bir kızı hoş görmüyo akrabalar? ayrıca kızkardeşim barışma niyetinde değil ölürüm oraya gitmem diyor kocam hergün döver beni diyo kaçarım diyo çok çaresizm
Güncellemeler
+1 yıl
adliyeye gizlice götüren benim kızkardeşimi annemle babam elelam ne der kafasındalar çarşamba günü herkesi toplayacaklar erkek tarafını bizim tarafı anne baba amca abla kardeş aile meclisi falan kızkardeşim boşandığı takdirde cehennemi yaşatcaklar kardeşime şikayeti geri çektirme peşinde herkes eğer boşanıp evde kalırsa telefon yok işe gitme yok evde oturup annem iş öğretcekmiş bakkala bile tek gidemeyecek böyle bişey nerde var bide şu fikir nasıl kardeşimi alsam beraber eve çıksak nasıl olur?
Güncellemeler
+1 yıl
ikimizde asgari ücretliyiz geçinebilirmiyiz
Evli kızkardeşim ağlayarak baba evine geldi napmalıyım?