Her gün ya anası geliyo ya danası ya baldızım evden çıkmıyo ya dedim güzelim bak böyle olmuyor ailene bir dur de bende işten geliyorum baş başa vakit geçirelim istiyorum yook kadına dinletemedim en son kavga ettik tamam ulan dedim al topla bavulunu madem bu kadar seviyorsun git babanlarla yaşa dedim.
Arabayla da bıraktım hiç öyle üzgün durmuyodu sizce üzülmüş müdür yoksa? Sevmiyo mu bu kadın beni ya görücü aldık bakın maddiyatla övünmeyi sevmem ama hiç bir şeyi düzgün yoktu ya aldım dizdim sevdim ama kadın bi türlü bana vakit ayırmadı ya ben çok üzüldüm :/ uyuyamıyorum dün oldu bu olay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay kiyamam sana lan hic ailesi de demiyor mu cok gitmeyelim ya da kocana git vs demekki mutlu orada boş ver sende
Sonunda mantıklı bir kadın şaşırdım
Oglum cok duygulandim o son yazilarinda
Tsk ederim 😅
Rica ederim trol soruydu ama duygularını harekete geçirdiğim için onure oldum soru amacına ulaştı 😅
Nasil ya evli degilsin mi yalan miydi mi
Yalandı 😅
Oha
Yalan söyleme erkekler bu kadar yalan hikaye bulamaz
Hobi olarak kitap yazarım ben ara ara öyle senaryo falan uydurmakta hobimdir 🙈
Oglum niye böyle bisi yaptin kanitla lan
Nasıl kanıtlayayım benim böyle 200 tane trol sorum var 😅 hem ne demek erkekler bu kadar yalan hikaye bulamaz sen daha beni tanımanışsın d
Göndersene o hikayeleri bi bakim
Hadi yaz bana sorulsrini gönder bakim bi
Bi kadına asla ailesi ve kendin arasında seçim yapması için zorlama çünkü aklı varsa tercih edeceği kişi evet ailesi olur umarım yanına dönmek istemez
Sen inşallah evlenmezsin zarar ziyansin yazık olur evlendin kişiye
25 30 una gelde baba evinde bakalım hala öyle güzel gelecekmi sana baba evi
Zindan hayatı yaşamaktansa babamla çay sohbetlerimizi tercih ederim ki zaten babam sizin gibi dangalakları gözünden anlar ve asla evlenmeme izin vermez :)
Güzel kardeşim adam kötü bişey dememiş demişki ben biraz kafa dinlemek ıstiyorum gelmesinlerde dememiş. Sen veletsin azın süt kokuyor evlendinde inşallah eşim anası babası sürekli gelirde anlarsın onlara hizmet edersij
Bazıları odundur kardeşim değer bilmez elleme kalsın. Sonra o gelir tıpış tıpış
Şu yukarıda yorum atan veleti görüyo musjn? Kadın olan veya kız çocuğu herne haltsa
Kizin ailesi dusunmesi lazimdi
"Aldım" bu kelime her şeyi özetliyor...
Nasıl özet
Onun hicbir seyi yoktu ben aldim vs... Bu tarz cumle. kurman cok yanlis ayrica bi noktada hak veriyorum. ailesi evinizden cikmiyorsa bu huzursuz eder ama sakince kalamamissin baba evine goturmek de olmamis simdi bak sen hakliysan bile kendini haksiz duruma dusurmussun. Kiz bu kafayla sana hak verir mi sencw?
Vermesin yaşasın baba evinde o benim değerimi o zaman anlar
Esiniz ev hanimi sanirim eger o da calisiyor olsaydi eve gelince huzuru ozlerdi ama canı sıkılıyor demek ki evde bos boş eve surekli misafir...
Nişanlıyken kaç defa yakındı bana annem istediğimi yaptırmıyor yemek yaparken her şeye karışıyor babam kavgacı falan onları özlüyo
Aranizda baska sorunlar yoksa su andq yaptigi cok sacma ve tutarsiz.
Belki dedim sizin aranizda sorunlar varsa alisamamis olabilirsiniz birbrinize ne bileyim senin de ailen yakindir kizin cann bi seye sıkılmıştır o yuzden ailesinin destegink yaninda gormek istiyodur..
Gitsin orada burnu sürtsün geri gelecek hemde yalvararak ben tanıyorum onu
Ya bi sakin ol
İyi yapmışsın boş ver