Eşimin babasınin evden gitmesini istedim?

merhaba arkadaslar kisa ve öz sekilde anlatacak olursam biz evlenirken eşimin mesleği gereği doguya gidecegiz diye ailesiyle birlikte yaşamayi kabul ettim 1 sene en fazla 1.5 sene dendi bana ama haliyle bu zaman cok uzadi kaynanam bi anda bizi birakip gitti nişanliyken cok iyidi evlendikten sonra kiskancliklar falan basladi anlasamadik cekti gitti kendi evi ve gecinecek durumu vardi ama kayinpederimin yok ve zamanin da esimede kaynanama da hic bakmamiş eşim ailem bir arada olsun diye onlari ayni evde oturtuyordu ama kaynanam hic istemiyordu ve gitti ben kayinpederim ve esim kaldik 7 ay oldu neredeyse ama ne kayinpeder nede eşim ayri fikrini dusunmediler bile eşim maddiyati sorun yapti kayinpederim de calismayi seven biri degil zaten rahatligi sevdi ama ben hem tutulmayan sözü hemde ev icinde yasanan problemleri cok stres yapmaya basladim bi karar aldim ve esime artik istemedigimj soyledim eşimde babasiyla konustu haliyle adam vicdan yaptirdi eşimde babasini ne kadar sevmese de baba oldugu icin cok uzuldu cok yıkıldi farkettim ama sonucu guzel olacak diye umuyorum babasinin gidevek yeri vs yok huzurevi vs bakiyoruz su an arkadaslar lutfen kendjnizj benim yerime koyarak cevap verin iyi yaptim kotumu bilemiyorum evlendigimden beri icimde birsuru sey kaldi ve hep bir sorun yasadik simdi cocugum oluyor karsisinda surekli stresli bir anne gorsun istemiyorum

Eşimin babasınin evden gitmesini istedim?