Karım babasını evden kovdu getirdigime pisman oldum?

Eşimin babasi annesinden başka bir kadına aşık olduğu için boşanmış bir cocuklari olmuş ailesine hep yardım etmiş ama neyse adamı tesadüfen gördüm bitmiş erimiş karisi ölmüş çok ağladı ben böyle olsun istemedim dedi bende yaptığı yanlış da olsa acıdım torununu göstereyim sana dedim tekerlekli sandalyeye koydum götürdüm eve getirmez olaydım adam gülümsedi hiç bir şey demedi esim bunu nereden getirdin çıkar evimden dedi dedecim dedi adam oğluma cek elini dedi oğlanı götürdü bende esimle konuşmaya çalıştım bana bağırdı neyse sonra adamı öbür odaya götürdüm sakinleselim fotosunu gösterdim oglumun eşime bakmaya gidince o arada evden çıktığını gördüm oglanda dedem gitti dedi esimde bir şey demedi oturdu çok üzüldüm ben adama esim öyle bağırıp ağlayınca çık evimden diye bağırınca hasta hasta cikti eşime de çok üzüldüm onu da çünkü eski anılarını hatırlattım hata mı ettim getirmekle oglanda travma kaldı çünkü uyudu erkenden?
Güncellemeler
4 ay
Güncelleme geldi Adam akciğer kanseri çıktı ölecekmiş konuşmamayı tercih etti esim ama şimdi erzak alışverişi yaptı babasına oglani goster dedibenden yolladı bende verdim torununu da sevdi oturduk 1 saat geldik sonra
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Karım babasını evden kovdu getirdigime pisman oldum?