Babam yüzünden annem gözümüzün önünde ağladı ne yapmalıyım?

Her ailede tartışma olur bunu elbet kabul ediyorum ama babam psikolojik şiddeti o kadar kullanıyor ki bazen annem nasıl dayanıyor diyorum. Bugün tartıştıktan sonra anneme bunun hapını verin iyice delirmiş dedi ve annem orda hüngür hüngür ağladı. Hep söylendi hem ağladı ne yapacağımı bilemedim babam rahat rahat yemeğini yerken annem kenarda oturup ağladı bense sadece kaşlarımı çatıp babama baktım. Annem babamı borç batağından kurtarmış her şeye göğüs germiş bir kadın ağladığı olmuştu ama yanımızda ağlamamıştı hiç. Babam 3 saat sonra kadar gönlünü almaya çalıştı ama annem ağlamaya devam etti. Bize siz gerizekalısınız bilmem ne diyip sürekli aşağılıyor. Annem biraz kilolu ve kadın yemek yerken sen çok yedin bu kadar yeme diye sürekli üzüyor (ki babam bir oturuşta iki ekmek yiyorsa annem çeyrek ekmek yiyor düşünün) annemde çalışıyor babam da akşam oluyor yemek ten sonra odaya geçiyoruz babam sürekli istediği kanala verip telefonu eline alıyor ve TV'yi izlemiyor bize böyle işkence ediyor. Elimize telefon alsak ayrı söyleniyor. Dışarda mutlu aile tablosu çizip evde başımızın etini yiyor. Olur olmadık yerde kavga çıkartıyor. Bu olaydan sonra ikisiyle de konuşmak istemedim. Moralim bozuldu ağlamak istedim kendimi çok tuttum. Ve şu an ağlıyorum çünkü çok zoruma gitti. Biliyorum her ikisininde psikolojik desteğe ihtiyacı var ama kabul etmiyorlar. Sizce ikisiyle arama mesafe koymalı mıyım onlar barışana kadar ne yapmalıyım bilmiyorum 😭
Babam yüzünden annem gözümüzün önünde ağladı ne yapmalıyım?