arkadaşlar annem de babamda birbirleriyle hiç anlaşamaz. Babam bir sıralar anneme şiddet uyguluyordu üstümden 3 sene geçti ve çok pişman olduğunu söyledi. Anneme dokunmuyor bile. Çok nazik , düzenli namaz kılar sesini yükseltmez abim ile bana tokat dahi atmamıştır hayatımda hiç baba dayağı yemedim ama annemden yedim. Annem babamı aldatıyor. Ben bunu 2 ay önceden biliyordum ama babama demek istemedim. Annemin sevgilisi ile konuşmaları falan var fotoğrafları var numarası var. Ben 2 ay önce annemin telefonunu karıştırıyordum adamın numarasını aldım instagram hesabını aldım konuşmalarının ekran görüntülerini aldım ve sakladım. Annem bana neden telefonumu karıştırdın dedi bende nasıl bir iğrençliktir bu dedim annemde beni mal yerine koyarak onları ben yazmadım arkadaşım benim telefondan yazdı dedi bende tabiki inanmadım tamam dedim çünkü gösterseydim olmazdı. 1 hafta önce babam geldi şehir dışındaydı işi vardı. Annemden şüphelendi onu takip etti. Annem sürekli birileriyle gizlice konuluyordu şüphelendi haliyle. Annemin en yakın arkadaşına gitti soru sordu çünkü annem arada arkadaşına giderdi dışarı çıkarlardı onda kalmıştı 1 kez. Babam sorduğu zaman böyle bişey yok demiş. Dün babamla annem tartışıyordu babam sesini yükseltmeden soru sordu. Annem tersledi , bağırdı , apartmanı ayağı kaldırdı. Sonra ben çektiğim ss leri gösterdim anneme bunlar ne dedim telefonumu alıp hepsini sildi numarayı, ss leri herşeyi. Kızdım anneme neden yaptın dedim ben bir hata yaptım doğrudur ama geçti bunlsr bitti pişmanım falan dedi. Bugün baktım adamın imstagramına annem hala takip ediyor güya beni kandırıcak. Babama gösteremedim sonra babama söyledim böyle böyle. Fotoğrafları geri getirdik annemin eski telefonunu bulduk herşeyi gördü annemin adamla yattığı fotolar falan. Babam bunları gördüğünde hıçkırarak ağladı 1 saat boyunca hayyatımda ilk kez babamın ağladığını gördüm. bende sarildim babama geçicek falan dedim. Babam boşanmak istiyor ben babamla kalacağım. Ama ben anneme çok üzülüyorum boşanacaklar annem nerde kalıcak napıcak kendine nasıl bakacak nasıl yaşayacak , annemi de seviyorum cidden çok moralim bozuk. Soğukkanlılığımı her zaman korudum. Ama hayatında yaşadığın en kötü zaman cidden. Babam için annem için kendim için abim için çok üzülüyorum. Annemin sevgilisi de bilmiyordur belki annemin evli olduğunu. Babam da zamanında anneme şiddet uyguladı baba yapma diye ağlıyordum saçından çekip dövüyordu oda var ama. Ama babam çok pişman. Annem de pişmanım diyor sonra adamla tekrar konuşıyor ama yatmak nedir? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme ait flash bellek bulduk içinden sevgililerle konuştukları ss ler var kendini başka biri olarak tanıtmış. Adamlar biyerlerini atmışlar. Annemden iğreniyorum. babama çok üzülüyorum. Anne tarafı annemi suçsuz bilir annemin gerçek yüzünü bilmiyorlar cidden babam resmen trawma geçiriyor 😞😞😞😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer