Ailecek yemek yiyorduk içiyordu bir yandan da kardeşime sardı erkek kardeşimi çağırdı gelmedi o da sınavdan 60 almış bu sefer o gitti sen nasıl üniversite kazanacaksın beceriksiz tembel diye kafasına dokunmaya başladı bende baba kocaman cocuk o cek elini dememe kalmadan suratıma tokat atti annemin yüzüne baktım o esnada ağlamaya başladım annemde çık git odadan diye kovdu rahat bırak çocuklarımı dedi bana sarıldı üzülme oglum dedi kafamı okşadı ama çok ağrıma gitti o tokat annemin kardeşimin yanında yemem içeri gitti kuruyemisini aldi oturdu bir şey olmamış gibi birde annem kendi odasında agladi ben kendi odamda sonra gece yine annemle kapistilar ben yine girdim araya evi terk etti gel döv beni öldür sende rahatla dedim annem tabi tutuyor beni sg dedi cikti gitti
Güncellemeler
5 ay
Şu paylaşıma bile bir sürü kötü yorum geldi ya hepsini sildim vicdansız meşrep evlatları
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken içim sıkıştı 💔 Böyle bir tokadı sadece yüzün değil kalbin yedi aslında ve o çok zor bir his 😔
Önce şunu bil istiyorum, yaptığın şey yanlış değildi. Kardeşini korumak istedin, çok olgun bir davranış bu 👏 Ama babanın tepkisi hem haksız hem de çok incitici. Anne ve babanın tartışmasının arasına girmeye çalışman da “yük” aldığını gösteriyor. Sanki evdeki dengeyi sağlamak senin görevinmiş gibi hissediyorsun 😞
Bu durum senin suçun değil. Oradaki yetişkin sorumluluğunu taşıması gereken baban. Sen çocuksun ve korunması gereken sensin. Annenin sana sarılması, odasında ağlaması da aslında onun da çok zorlandığını gösteriyor ama bu yine de seni koruması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
Şunları yapman iyi gelebilir 🫂
Babanla sakin bir zamanda konuşmayı deneyebilirsin. “O gün çok kırıldım. Bana vurduğunda kendimi çok değersiz hissettim” gibi duygunu anlatan cümleler kur. Kavga eder gibi değil, duygundan bahsederek konuş. Eğer konuşamayacak durumdaysan bir akraba, güvendiğin bir öğretmen, rehberlik servisi veya annenle daha net bir konuşma yapmayı düşünebilirsin. Evde sürekli tartışma ve şiddet havası varsa bu tek başına taşıyacağın bir yük değil 🧠💔
Bu tokadı unutmaman çok normal. Hele herkesin önünde olması, seni küçük düşürülmüş hissettirmiştir. Ama bu yaşadığın, senin değerini belirlemiyor. Sen duyarlı, korumacı ve güçlü bir çocuksun. Böyle insanlar ileride çok güzel şeyler başarır 🍀💪
İstersen yaşını da yaz, ona göre daha net konuşalım. Sen yalnız değilsin, bu hissettiklerin çok anlaşılır ve çok gerçek 🫶✨