ben 18 yaşındayım ve 113 kiloyum küçüklüğümden beri diyet yapıyorum ama hp yarım kaldı ve geri aldım kendimde çok utanıyorum bugün kendime elbise alırken bile kendimi çok ezik hissettim arkadaşlarım adalara giyolar ve beni düşündüren şey ben orda bikini giyemiyecem ezik durumuna düşücemmi korkusu var hoşlandığım biri var yakışkli ve milli basketçi onunlada konuşmuyoruz artık sorun yisne benim artık gerçekten bıktım benim zayıflayacağıma dair umudum kalmad sanki tek son ölüm gibi geliyor çok merak ediyorum zayıf olmak nasıl birşey her itediğini giymek sevdiğine sarılıpo gezmek utnmadan sokaklarda gezmek istediğini yemek nolur bana yardım edin fikirleriniz benim için çok değerli...
Cevabın nedir?
böyle deme lütfen hiç mi duymadın zamanında çok kilo alıp sonra bir şekilde bunu verebilen ve incecik olan bayanları?
bak senin ne yapman lazm öncelikle bir diyetisyene gitmelisin, çünkü artık kendi başına bu sorunu halledemezsin gibime geliyor. o sana kan tahlili vs isteyecektir belki yapacaksın böylece kilo almana etken olan başka sağlık sorunların varsa bunlar bulunacak ve önlem alınacak.. ardından sana uygun bir diyet programı oluşturacak, ve düzenli spor yapacaksın, sporu da dışarda yürüyüş koşu yapabilirsin veya bir salona yazılabilirsin plates, kangoo jumping... vs gibi biyere de yazılabilirsin hiç olmadı evde müzik aç deli gibi dans et hareket etmen lazım kısacası.. ve nolur ümidini yitirme annenlerle konuş ve seni bir diyetisyene götürmelerini söyle. inan bana başarırsın bunu :))05 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gittim tedavide gmrüyorm 2 buçuk ayda 123 ten 113 indim ama bu sıralar yıne tükendim
- +1 yıl
bıkmadan usanmadan devam etmelisin, bunu bir şekilde aşmalısın yoksa mutlu olamazsın değil mi? herşey önce kendin için, başkasının düşüncelerini umursama, kendini de başkalarıyla karşılaştırma.. mutlu olmak için bu durumdan kurtulmak için dişini sıkmalısın ne kadar sürerse sürsün yapabilirsin bence, yeterki böyle ümitsizliğe kapılma, kendini ezik hissetme.. öyle bir değişeceğim ki herkes çok şaşıracak de, herkes fiziğimi çok beğenecek de hep böyle olumlu düşün bunu düşünerek kendini motive et :)
Soran+1 yılincecik olmak söylemesi bile cok güzel:) biliyomusun
- +1 yıl
evet tahmin ediyorum :) sen süreci değil sonucu düşünmelisin yani nasıl kilo veririm derdine düşme de kilo verdiğimde incecik olacağım istediğim kıyafetleri giyeceğim de, bak benzer bir durum aynı değil ama benim de ameliyat olmam gerekmişti ayaklarımdan bir sorunum vardı, ameliyat olmadan önce ayakkabı denemeye utanırdım zaten giyemezdim acı verirdi, gözümü yumdum ameliyat oldum iki ay iki ayağımda alçıdaydı hiç yürüyemedim ama şimdi çok iyi durumdayım ve istediğim ayakkabıları alabiliyorum :)
- +1 yıl
hatta kardeşimden bana birsürü babet almasını istemiştim yurtdışından gelirken, o ayakkabıları giydiğimde çok mutlu olmuştum ve hep o günü düşünerek ameliyata da girdim :) sende bu dediğimi kendine uyarlayarak düşün zayıf olacağın günleri düşün eminim herşey daha güzel olacak senin için :))
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılpara biriktir yağlarını aldır, üstüne diyet yap doktor kontrolünde. bir de sporla vucudunu sıkılaştır. bunlar kimsenin yapmaya çalışıpta başaramadığı şeyler değil. senden kiloluları gayret edip zayıflıyor.
sevgiliyle el ele gezmek falan güzel şeyler. ama olmayınca olmuyor. şekil a ben. her istediğim kıyafeti giyemiyorum bende. o kadar param yok. :(09 Yorumla
Soran+1 yıllüks seyler istemiyorum inan küçük benden olsun 5 tl olsun zaten bende fazla almıyorum al bugun bir kıytırık pantolona yok buyuk bendenmiş diye 50 tl verdim geldim
- +1 yıl
azmet ve zayıfla bebeğim. böyle intihar falan düşünme.
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Yaa sen süpersin :))
Soran+1 yılhahah :) saol
- +1 yıl
bak bu kızcagızda çok kötü durumdaydı. allem etti kullem etti tığ gibi kaldı. şimdi o peşimdekilere naz yapıyor. bak fotosuna.
- +1 yıl
çokta yapma bence . bilirsin yemeğin salçalısı kadının okumuşu..
buraya yazmayınca uyarmıyor değilmi.. - +1 yıl
asıl sistemin kendisi diyet. hep daha ince daha diri bir vücut istenen. peki ne için? sağlığın için mi yoksa saati rolex mahmut abi için mi?
- +1 yıl
bebegim kaç kurtuk bu kölelikten.
Mutlu olduğunuz zamanlarda bütün dünyanın çok daha güzel göründüğünü hiç hissettiniz mi? Oysa sizin bakış açınız dışında gerçekte hiçbir şey değişmemiştir. Bunu insanlar veya erkekler ıcın yapman cok anlamsız sen nasıl mutlu ısen etrafındakıler oyle katlanmak zorundalar. Ayrıca Bir spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim. Benim mesala cok fazla kılom yok ama yine de yazları gıtmeye calısırım cunku bakım her ınsanın yapması gereken bır seydır ve bu sadece kendıne olan saygısındandır. Bu saygıya ulastıgın zaman emın ol mutluluklar yasayacaksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılsadece erkekler için değil bugun kendimden cok utandım elbise alırken ordada yazdığım gibi kac yasındagım daha hayattımda bikinke dednize bırak ndenizi hamama girmedim tk sebeb utanmam
Soran+1 yılhaklısın benle dalga geçenlerin karsısına geçip bakın işte ben buyum demeyi okadar cok istiyrm ki
- +1 yıl
"Bir insan kendini adadığında ilahi taktir de o yönde hareket edecektir. Tüm olaylar diğer bir olayı desteklemek işin oluşur ve aksi taktirde hiçbir zaman ortaya çıkmaz. Bir akarsu boyunca oluşan tüm olaylar sadece bir karardan doğar. Hiçbir insanın hayal edemeyeceği tüm umulmadık durumlar, oluşumlar ve maddi destek bu şekilde elde edilebilir. Elinizden geleni ve hayal edebileceğiniz herşeyi yapmaya hemen başlayın. Cesaret; deha, güç ve büyüyü de içinde saklar.Bunun için şimdi başlayın."
+1 yılNe ölümü kız ? Şişmanlar da insan küçümseyenler hayvan. Neyse bak yaza az zaman var bir başlasan düzenli olarak tığ gibi olursun. Kendinden utanma barışık ol. Bırakma diyetlerini ihmal etmeee .
15 Yorumla
Soran+1 yılbaslamısıtım gaza geldim 17 kilo verdım geri bıraktım mal gibi
- +1 yıl
Bırkamıcan
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
sabır herseyın bası
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
İlk aşama aynanın karşısına geçip ne olduğuna bakacaksın ve sonra olmak istediğini düşüneceksin.Sonra gerçekçi kararlar alıp plan yapacaksın.Kesin kararını verdikten sonra hemen gidip hormonlarını kontrol ettireceksin.Çünkü kilolu olmanın sebebi bu.Hormon tedavisi devam ederken spor yapacaksın.Keyfile yapacaksın.Ve asla kısa zamanda kilo vermeyi düşünmeyeceksin.Çünkü öyle birşey yok.Spor-beslenme ikilisini ayarladıktan sonra yılmadan devam edeceksin.Kilo vermen git gide zorlaşacak.Eğer bunu şimdi yapmassan yıllar sonra yine sevdiğine uzaktan bakarsın.Sana tavsiyem ilk 15 gün çok zor olacak.Bırakmak isteyeceksin.Ama orayı aşarsan gerisi çorap söküğü gibi gelir.Günde 100 km koşsan bile kilo veremeyebilirsin.Bunun sebebide hormonlar.Onlar ölçtür.Normalden fazla çıakcak ve ilaç tedavsine başlayacaksın.Sonra yardır zaten.Kolay gelsin.Unutma fit bir vücut sana şimdi lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılölçtürdüm tedavide oluyorum 2 buçuk ay once 11 kiloda verdim diyetide halen yapıyorum ama yine tökezledim bir turlu spora baslıyayamıyorum
- +1 yıl
E tamam işte :D Senin sorunun miskinlik.Tembelsin sen.Tak kulaklıkları çık akşamüstü yürü ne :D Bundan güzel spor mu var.Müziğin ritmine göre de arada koşarsın bitti gitti.Spor demek hareket demek.İlla koşu bandına çıkmak değil.Evdeki çöpleri hep sen at.Kimseden su isteme kalk al.
Soran+1 yıltamam :,) aslında ihtiyacım buydu yani umut birilerin bana destek çıkması etrafımd artık ban başarırsın diyen insan cok az kaldı
Kendini sakın kötü hissetme.Eğer kilo vermek senin için bu kadar önemliyse elinden gelenin en iyisini yaparak istediğin kiloya kesinlikle ulaşabilirsin.Bedenini bu kadar umursama nasıl olsa bir gün hepimiz öleceğiz ve bedenlerimiz toprakta çürüyecek.Bence kendini iyi hissetmelisin istediğini yemeli istediğini yapmalı ve istediğini giymelisin.Ve biri seni gerçekten sevecekse kişiliğinden dolayı sever.İçinde ruh olmadığı zaman bedenin bir anlamı yok.İnsanların bedenlerini sevmiyoruz sonuçta kişiliklerini seviyoruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılişte benim karsıma cıkyo böyle dusunenler hep karsılıksız kalıdm ben
- +1 yıl
Karşına sana sen olduğun için değer veren kişiler çıkıyor ve sen karşılıksız kalıyorsan o zaman üzülmeyeceksin.Sevdiğin kişi zayıfta olsan çok güzelde olsan kiloluda olsan sana karşı ilgisizse bu değişmez emin ol.Dediğim gibi insanları sevdiğimiz zaman kişiliklerinden dolayı severiz.
Soran+1 yılanladım
Ya ben kilo alma derdindeyim sen verme...Sağlıklı bir şekilde spor yap hamurlu yiyeceklerden uzak dur fazla tüketme ama bol bol su iç...Ve şunu bil dış görünüşün hiçbir anlamı yok..kendinle barışık ol özgüvenin yüksek olsun emin ol iç qüzellik cok daha onemli.. Biraz gayret et sadece ve inan...Olacak istedikten imkansızın dışında olmayacak hiçbirşey yoktur emin ol:))
13 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenmedigimi bende biliyorum peki nasıl yapıcam hiç güvenmiyorum kendime
Soran+1 yılonuda bilmiyorum
bikaç gün oruç tut sadece çorba içip yat ve sonraki hayatına da sadece çorbayla devam et, bikaç kilo verdiğinde şevke geliceksin,ondan sonra canın da istememeye başlıyacak yemeği. Şunuda unutma her halinle barışık olmalısın, bu bakış açısıyla zayıflasan da kendinden emin bir duruş sergileyemezsin.Ezikliği kendine yakıştıran unutma ilk önce kendinsin. Gülümse erkekler pozitif kızları sever:)
05 Yorumla
Soran+1 yılben kilo verdim 17 kilo fakat mal gibii geri aldım bir an gaza geliyorum sonra yinwe basa dönuyorum
Soran+1 yılben okadar cok denedimki zayıflamayı artık inancım kalmadı
Soran+1 yılhaklısın galiba
Yazılarını okudum durumuna gercekten samimi bir sekilde üzüldüm sana bir link atıcam 5 ayda 50 kilo vermis bu kisi diyet listesi yaptıklarının hepsini yazmıs ama direnmis vazgecmemis ona gore sende basarabilirsin.. (toplumsalhafiza.com)/sevgilisi-icin-5-ayda-50-kilo-verdi_11162.html dabulyuları kabul etmeti level 4 olmalı yazısı cıktı kendin eklersin onlarıda okursun oradan..
012 Yorumla
Soran+1 yıltamam cok saol
Soran+1 yılama giremedim ya olmuyo
- +1 yıl
Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek ya da tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi.
- +1 yıl
Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu.
Soran+1 yıltamam saol buldum
- +1 yıl
Umarim yardımcı olur bu yazilanlar herseyden once söz ver kendine ben bu kıloları verıcem arkadas de kendine vazgecme diren mücadelede et sakın olaki aklına gelmesın kotu bısey bak 5 ay dıyor 5 ayda 50 kılo vermis sende verebilirsin 113 kilosun 50 kılo versen düsücen 63 kıloya kendini 63 kıloya dusmus gibi hişsset ve ona göre yasa onundeki günlerini ona göre savas ve kazan ) sosyalist tarafım gene yükseldi yav direnmek ve mücadele etmek yılmadan usanmadan basarıya ve hedefe ))
Soran+1 yıl:) cok teşekkür ederim benimde hedefim daha doğrusu hayalim 60 kiloydu
Soran+1 yılsükrediyorm zaten ama insanlardan nefret etmeyede başladım onlar yüzünden ben böyle üzülüğyorum o tiksindirici bakışları yuznden
Soran+1 yılins:)
çok kötü bir durum başıma tam tersi geldi çok zayıfım yaşıma göre zayıfım çevremde çok küçük gösteriyorum ama en önemlisi bu duruma kafamı artık takmıyorum düzenli koşu yap günün 6 7 saati vücudunu yorman gerekiyo aşırı derecede yor birde yemek yeme lütfen bak yanlış anlayabilirsin ama yemek yeme soda iç limonu sık su katmadan direk ekşi ekşi iç sürekli sigara tüket sigara insanın iştahını kapatıyor sürekli bunları yap zayıflamazsan beraber intihar edelim :)
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D ama sigara içersem gene olurum o olmaz sanki
Soran+1 yılben bugazıma sahip cıkıyoum öyle pis bugaz defilim aburcubur hasatalıyımda yok tek sorun spor gic haraket etmeyi sevmiyorum
Soran+1 yıliyi tamam :D
+1 yıl"ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum" diye bir şey yok bak sen öncelikle kilo verme işini kafanda bitirceksin. vermek istiyo musun tamam o zaman spora başlıyosun sana ister evde yapabilceğin hareketleri söylerim ya da istiyosan spor salonuna gidersin. yemek olarakta iyice boğazdan kesicek bir diyetle işe başlanmaz zaten. az ama çok yiceksin. canın yemek yemek isteyince yulaflı falan bisküvi atıştırırsın, su içersin, meyve yersin olur biter.
06 Yorumla
Soran+1 yılevde ne yapabilirim zaten doktor kontralundeydim kendime inandım 11 kilo verdim ama yine tukendim
- +1 yıl
11 kilo vermişsin ne kadar harika olduğunun farkında değil misin
Soran+1 yılhayır cunku u an içimde hiç bir umut yok sanki dahada misliyle alıcam gibi geliyor
- +1 yıl
okuyo musun ya da bir işte çalışyıo musun
Soran+1 yılevt okuyorum lise son sınıf grafik tasarım
- +1 yıl
bak yaz tatili de oldu bolca boş vaktin olur zaten zayıflamak için
bu kafayla daha çok kilo alırsın.Ne var bende 115 kiloydum 6 ayda 35 kilo verdim ve istediğim her an şuan kilo verebiliyorum artık 6 ay gibi kısa sürede bunu istedim ve yaptım öyle diyetisyene gitmekle az yemekle olabilecek birşey değil tabikide...önce kendin için isteyecek ve karar vereceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılbende 123 kiloydum verdim işte 10 kilo 2 buçuk ay once ama yine tukendim
Soran+1 yıliste anlamıyosunuz olmuyo istiyorum ama düşüyorum beynimde bir türlü kabul edmiyorum zayıflayabilecegimi
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun utanılacak bir şey değil, sana görüntün için insanlar değer verecekse olmaz olsun öyle insanlar. Küçüğüm utanma bu ayıp değil, ölüm ise gerçekten pes edenlerin ve acizlerin işidir. Önce böyle olmanın normal bir şey, öncelikle kendini kabullen ve sev sonra istediğin hale gelmek için çalış. Gerçi istediğin hale gelince de bir şeyin değişmediğini insanlığın daha önemli olduğunu anlayacaksın ama neyse sana düşen güçlü bir iradeyle hayatına yeni bir merhaba diyerek devam etmek.
00 Yorumla
+1 yılBu açtgin 3. Knu sanirim. Artik yemekten vazgeç. Sevdignı falan bosver simdi kg vermek imkansz dgl bizim salona 120 gelip 65 çikan bayanlar oldu. Ama hersey sende bitiyor. Spor salonuna yazilman gerek mutlu bir yaşam istiyorsan 1 senede yapabilirsin bunu mtsuz mu olmak istysun mtlu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılmutlu ama bende soyle bir sorun var bir anda gaza gelip 17 kilo verdim sonra geri almaya basladım
- +1 yıl
Herşey elinde dmek ki dikat etmemissin daha fazla çabala.
+1 yılbu kadar karamsar olmana gerek yok, önce bir sakin ol. bu zamana kadar gerçekten iradeli bir şekilde diyet yapıp da zayıflayamadıysan bunun için yapılan cerrahi yöntemler de var ondan öncesinde denenen ilaç tedavileri de. bence bir genel cerraha bu konuyla ilgili başvurman faydalı olur. ne hastalarımız vardı senden daha kötü durumda olup da büyük bir gelişme gösterip yeniden hayata daha mutlu bakan.
010 Yorumla
Soran+1 yıldoktorumd bana cok destek cıkyo kilo hastalığımdan değil bir sorun yok küçükken astım geçirdim sonradan böyle oldu ama simdi tek sebb benim ama psikolojim cok bozuldu öz güvenim 0
- +1 yıl
eğer bunun tek sebebi benim diyorsan, sorunu kendi içinde çözmelisin demektir. ama farklı motivasyon yöntemleri deneyebilirsin mesela. sana destek olabilecek birileri de varsa ne mutlu.
Soran+1 yılhayır yok artık birtek doktorum oda her hastasına ne diyosa o artık ailem bile inanmıyor bna
- +1 yıl
o zaman doktorunu değiştirmeyi denesen?
Soran+1 yılpsikloji doktorunada gittim 5 dakka dinlemedi bile hapı bastı gönderdi halbuki işi o yani oda aynı cıktı ve öbür doktorumda öyle
- +1 yıl
sen nerede yaşıyorsun, ona göre sana ben önereyim istersen bir de?
Soran+1 yılİstanbul bağcılar
- +1 yıl
hımm. ben ankarada tıp fakültesinde okuyorum da ona göre hocalarımdan birine yönlendirebilirdim. istanbul, bilmiyorum... ama bence bu konuyu güvendiğin birilerine sorup iyi bir doktor bulmaya çalış.
Soran+1 yıltamm yinede saol yardımın için
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılboyun bayağ uzunmuş kilo versen fıstık olursun ya millet istese de o boyda olamaz ama sen kilo verebilirsin bu imkansız değil yaşın daha 18 iyi bir doktora gidebilsen süper olurdu zayıf olmak nasıl birşey dersen hiçbirşey yemiyorum yiyesim gelmiyor yani istediğini yemek gibi bir durum yok zayıflamak istiyorsan az yiyeceksin ama direk olmaz tabi azaltarak başla birden kilo vermen salıklı olmaz sabırlı ol daha18 yaşındasın kola abur cubur yeme bunu eksiklik olarakta görme
00 Yorumla
+1 yılbir rahatsızlıgın filan olmalı. yoksa yediklerine içtiklerine dikkat edip egzersizlerini attırdıgın sürece zayıflarsın.. az kolari alır fazla harcarsan sıra yastık altındaki yağlara gelir. unutma hazıra dağ dayanmaz..
akşamları saat 9 dan sonra yeme hiç birşey. aburcuburu kes. yediğin içtiğin şeylerin kolari -yağ- şeker oranlarına bak. peynirini sütünü az yağlı al. kolanı diyet iç vs. hergün yürüyüş yap. birkaç aya farkı görürsün.14 Yorumla- +1 yıl
ben hep diyetteyim <3
- +1 yıl
çokta yapma bence . bilirsin yemeğin salçalısı kadının okumuşu..
- +1 yıl
evet uyarmıyor beybilatam. <3
okuyunca da sistemin kölesi oluyoruz ama. gerçi diyette bir nevi kölelik. - +1 yıl
sağlık için değil. zaten bu yüzden kölelik.
bi diyetisyene git kesin önerim belki hormonlarındaki bişeyden dolayı metabolizman yavaşlamıştır
hormonlarını tedavi ederek daha sağlıklı yaşamana ve daha kolay kilo vermeni sağlıyolar
bi de Ece Vahapoğlu'nun 60 günde ideal vücut kitabı var onu al oku
ben de bir 10 seneden beri kiloluydum baya 100 kilo kadardım
diyete başlayalı 1 ay oldu 5 kilo verdim şimdiden spor da önemli tabi
bence sen de başarabilirsin bunu :))00 YorumlaEn azından yemek yiyen ağzın miden gözlerin var.. şu yazıyı yazan ellerin parmakların var.. bunları okuyup anlayan beynin var.. seni yaradan rabbin var.. haline şükret.. ya hem şişko olup hem kör olsaydın ? unutma her zaman senden daha kötü durumda olanlar var haline şükretki daha iyisine sahip olasın bebeğim
10 Yorumla
+1 yılDaha 18'inde gencecik kızsın bişeyi başarmak için önce gerçekten inanmak ve çabalamak gerek.. Yok öyle tembellik falan madem bu sorunu burada paylaştın ve insanların yorumlarının senin için değerli olduğunu söylüyorsun o zaman yarın şu dakika itibariyle sağlıklı gerçek bir diyete ve yarın itibariylede spora başlıyorsun. Bunları yaparsan sonuca ve istediklerine ulaşacağından emin ol.. Yada tembellik yapmaya devam edip kilolarını kabullen... Seçim senin...
00 Yorumla
+1 yılher insan zayıflar . zayıflayamayan üşüngeçliği , offf kim yapcak şimdisi dir . şayet yüzün güzelse harbi kilonla yazık etmişin derim ama muhteşem hale dönmen imkansız değil , o zaman o basketçi gibi 30 tanesi peşin de olur .
08 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim yanı öyleymiş herkezşn beni kınadığı en buyuk sey boyun posun var cok güzelsin niye kilolusun diye
- +1 yıl
zayıflamak imkansız değil , arkadaşım 110 kiloydu , aklına bir girdim 30 kilo verdi sonra bir 15 daha verdi fit oldu , görenler tanımıyodu , çocuğun lakabı yıllardır ayı barıştı , o lakap uçtu gitti
__ YA BEN ZAYIFLAYAMIYORUM
bu söze ben inanmam kusurabakma , kız yeğenim var , 22 yaşında 90 kilo falan,abi zayıflayamıyorum çok çirkin hissediyorum dedi,yapması gereken sporu söyledim 2 gün yaptı 3 e tırt camış gibi yan gelip yatarak , yiyerek kilo verilmez , intahar mı :D o daha kolay dimi .
Soran+1 yılevet daha koly koşmaktan yürümekten spordan herseyden daha koly yuruyorum 2 gğn sonra aygımda kafam kadar su baloncukları cıkıyo uzarıne basmıyorum 3 4 gün yuryemşyorum sonra iglesiyo aa bende heves kalmıyo
- +1 yıl
evet bunlar dan daha kolay hop atladın öldün oldu bitti gitti :D yeme abi yeme bu yani yeme yeğenim de aşüre kazanı gibi , bu mu senin yaşama hevesin
yağlarınla arkadaş değil düşmen olucan,yemeklere küsücen,ama ben boş konuşuyorum çünkü spor sözü sana işkence
ben yiyim yan gelip yatim yağlarım gitsin,he göbeğim de ki bakla dilimlerim de öyle diyodu
sen kızsın ya madem güzelsin ben seni niye arzulamim ki,niye bu kızla çıksam keşke demim, ama kilolusun üstüne para ver suratına bakmam
Soran+1 yılbişey diyimmi normdalde bu dediklerne ağlardım ama gülüğyorum cunku gerçekten hissettim içtenlikle ve iyiliğim için söylediğini cok saol artık ailem bile inanmıyor bana arkadaşlarım artık ezik evden çıkmayan hiöç sevgilisi olmayan senem olarak görüyolar beni
- +1 yıl
doğallığımı ve niyetimi hisseden varlığına minnettarım . nolur zayıfla bu imkansız değil , illa dışarda yapma evde yap sporunu , bende evde yaparak bu hale geldim link biraz ayıp oldu kusuruma bakma ama evde neler olabileceğini görmeliydin . arkadaşlarım karı gibi göğüslerin var diyip hasetlikten dalga geçtiler , sonra öyle diyen arkadaşlarım spora başladı .
Soran+1 yılyok ayıp olmadı dalga anlamında demeigin hissttigim için hiç kötü anlamda canım yanmadı hatta düşündüm beni tanımayan biri benim için bukadar ugrasıyosa ben neden kendim için çabalamıyorum diye bu arada resimde senmisin ?
- +1 yıl
Teşekkürüm Desin . Evet benim evde spor yaparak bu hale geldim ve hiçte spor salonuna gitmedim , arkadaşım salona gidiyodu ben de öyle bir akşam gittim hocası ısrar etti kayıt olmam için gitmedim , vücudumla müşteri çekicek , yani senin anlican azim başarma isteği , o zayıflayan arkadaşıma da pantolon bulamıyoduk , kaç avm geziyoduk eskilerden deposun da kalmış sa 3 xl öyle alıyodu , kilo yağ hep zarar . sen kızsın ve eminim çok güzelsindir ve sen daha anne olucaksın , hayat güzel , karartma .
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişi versiyonum gıbısın bende kıloluyum ve sporcu bır kıza asıgım ustelık kız bendende uzun ama yınede pes etmeyıp kılo verdımşu an76 kıloyum kolaya kacıyorsun her olumsuzda her karamsarlıgımızda ıntıhar etseydık ınsan kalmazdı azım azım azım hanımefendı basladıgın ısı bıtırmezsen olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılcok denedim sonuç ortda bıktım artık olmuyo işte cok uzak hayal gibi ben kilo verdikçe katlana katlana geri alıyorum
Cevap sahibi+1 yılsadece spor yapmayala olmadıgını deneyen bırı var karısında spor yapıyordum ama bogazımdanda vazgecemıyordum baktım boyle olmuyo senın dedıgın gıbı 3 verıp 5 alıyordum bende seker,yag,ekmek vs. kestım aburcubur tuketmeyı cok severdım vızelerde ve fınallerde bıle yemedımşu ankendımle barısıgım aynalara seve seve bakıyorum ve hafıften kaslıda bır vucuda sahıp oldum
Soran+1 yılgerçekten cok sevindim senin adına ya birde hani insanlar anlamadan konusuyo ya niye vermiyosun aklın yokmu diye olsa ben istermiyim yag torbası gibi gezmeyi kendimi rezil etmeyi ben istermiyim herseyde gözüm kalsın
Cevap sahibi+1 yılsenı gercekten cok ıyı anlıyorum bak soyle anlatayım sureklı yaza gırmeden zayıflıyacam soyle yapaacam boyle yapacam dıye sureklı kendımı avutuyordum kendımı yormadan bırakıyordum yeter dıye sureklı yemek dıye oluyordum :D elbıse almaya gıtmezdım aynı elbıselerle gezerdım param olmadıgından degıl magzada aynanın karsısında vucudumu gormek ıstemıyordum. emınım sendede aynısı oldu ınan ınsan ısteyınce hersey oluyor bende karamsarlıga dustum sureklı boyle kalcam dıye ama pes etmedım..
Soran+1 yılkeşke bende etmesem gerçekten canım cok yanıyo artık ben bile acıyorum kendime elbise elmaktan tiksindim ne bulursam alıp çıkıyorum elbiselri denerken kan te içinde kalıyorum stresten cok iğrenç bir durumdayım
Cevap sahibi+1 yılstandart zayıflamak ıcın gereklı seylerı bılıyorsun bırde uyku duzenını ayarla vede ınsanların ne dıyecegını dusun ben 3 ay tatılde zayıflamıstım tombıs sana noldu dedı o bahsettıgım kız o lafı duymak bıle guzeldı artık tombıs olmadıgım ıcın kendıne sans ver aglamakla olmaz
Soran+1 yılbenimde önümde 3 ay var bende basarırmıyım birde kız meslekte okuyorum düşün halimi
Cevap sahibi+1 yılyarıda bırakmayan kafasına koydugu ısı yapan bırıysen evet
Soran+1 yıldeğilim işte tökezledimmi biyo bende hersey
Cevap sahibi+1 yılolamazsın dıye bısey yok
Soran+1 yılolabilirim evt ama kendime inanmıyorum
canım senin kiloların bir hastalık belirtisi muhtemelen. bunların tedavisi var ama ailenle konuş araştırın ve bu konuda uzman bir doktora gidin. insan istedikten sonra yapılamicak bişey yok :)
00 Yorumla
+1 yılCanım benim üzülme sadece biraz fazla azim etmen gerekiyor. ve sadece sana bir abi tavsiyesi düzenli spor ekmeği kes ve sabahları azda olsa koş ;) Sen yeterki azim et olmayacak birşey yok.
00 YorumlaIntiharı düşüneceğine biraz iradene sahip çık ve diyet uygulaması yap inşallah istediğin ölçülere gelirsin. Sakın ha Allah'ın verdiği canı Allahtan başlasının alması ebedi cehennemdir.Allah korusun.
00 Yorumlayakışıklıyı falan bırak şimdi sen kendi sağlığın için kilo ver. yazın bol bol yüz işte fırsat, diyetine de uy alışkanlık yapan abur cuburu kolayı anında kes milleti düşünme 113 öldürür adamı zaten intihara gerek yok dikkat et sağlığına.
00 YorumlaBelki de hayatının aşkı seni kilolarınla sevecek...
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılMadem diyet sonuc vermemiş sende spor salonuna gitmelisin hem desiklik olur senin icin kesin kilo verirsin biryanda diyetini surdurebildigin kadar yaparsın
00 Yorumla
+1 yılacil spora yazılman gerek ya da eve kosu bandı alıp ya da bisiklet alıp kosmalısın bisiklete binmelisin diyet le beraber cabuk zayfılarsın 5 ayda 40 kilo verme olasılıgın bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyetisyene git canım bide spor salonuna yazıl yüzmeye git ama hırslı ol üstelik giydiğini yakıştırmak sevdiğine sarılıp gezmeyi düşünme sağlığın için zayıflamaya çalış bu arada boyun kaç
00 Yorumlaherkes mükmmel olamaz çünkü mükemmellik anlayışı herkese göre değişir.Seni yaratan da emin ol kısmetini bahtını ona göre yapmıştır canını sıkma kalbin ferah olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Çok gençsin o yaşlarda zayıflamak çok kolay esasında
00 YorumlaYemek yemeyi azalt bu kilo almanı durdurur spor yapmak ise zayıflamanı hızlandırır. Bu kadar açık ve net
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. hepimizin sorunları var.seninki çaresiz bir sorun değil en azından ölümde nesi
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılölmek yerine uzmana danış bilmediğin bir rahatsızlığın vardır belki hemen ölmek istiyorum buyur öl
00 Yorumla
+1 yılayrıca be zayıfım ama bikini giymıorum ezik mi oluorum hayret yaa
00 Yorumla
+1 yılcanımm yaa diyetisyene git bence gerekirse akupntur falan oluyor ya o işe yarıo
00 Yorumlakilo vereceğine inancın yoksa nasıl yardım edebiliriz
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl inanailirim okadar cok denedim ve basarısız oldumki
- +1 yıl
inanmak istiyorsan düz mantık düşün: yediklerin sayesinde kilo veriyorsan az yediğin ve spor yaptığın zaman kilo alma şansın yok...yani mümkün değil...çünkü ben önceleri çok zayıftım kilo alacağımı aklımdan bile geçirmezdim 65 kiloydum spor yaparak önce 95 kiloya kadar çıktım sonra çok kaba olduğunu düşündüm tekrar diyet yaparak 80 kiloya düştüm
Soran+1 yılne güzel istedigin gibi basara biliyorsun bu arada boyun kac
Soran+1 yılanladım
+1 yılLimon Kilo vermeye iyi geliyormuş . Cafe felan şekerli içeceklerden uzak dur yağlı yiyeceklerden de . Spor yap
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana kalori sepeti sitesini öneriyorum kalori hesabıyla istediğini yiyerek kilo verebiliyorsun bir dene derim
00 Yorumlaboyun kaç ki? sadece kilon önemli değil nasıl göründüğün önemli
017 Yorumla
Soran+1 yılboyum 167 fakat öyle cirkn sismanlardan değilim benim normal 65 kiloluk insaam gibi omuzlarıdmda sadce basenlerim cok fazla siskin
Soran+1 yıltek sebeb bikinde değil artık pantolon bile bulamıyorum kendime
Soran+1 yılhayır aslında allaha sükür bir derdim yok okulum iyi ailem iyi hersey yolunda tek sebeb kilo olnmuyo sevine sevine elbise almaya gittim hevesim kaldı kursağımda gezmeye gidecem benii simdiden korku saldı nasıll giycem herkes dalga geecermi ben sortla denize nasıl gircem diye :(
- +1 yıl
ya çok yanlış düşünüyorsun. şunu giysem şöyle görünürüm, şunu yapsam şöyle derler mi diye düşünme hiç. seninle alay etmek kimsenin haddine değil. ayrıca sen böyle düşünürsen sana herkes seninle dalga geçiyormuş gibi gelir. rahat ol biraz istersen haşemayla gir kimse dalga geçemez. kilo vermek içinse tek yapman gereken iradeli olmak. başka hiçbir şey değil. sabır gerekiyor gösterirsin herhalde hı?
Soran+1 yılgösteririm :)
- +1 yıl
öyle işte. ben üniversiteye ilk başladığım zaman 80-81 kiloydum. sonra üni.ye başlayınca sürekli fast food yemeye başladım. 2 ay öncesine kadar 97 küloya kadar çıkmıştım. fast food'u çok sevmeme rağmen bir daha yemiycem dedim 2 aydır yemiyorum. 89 kiloyum şu an. yine çok ama bence iyi :D göbeğim var yine ama çok umurumda değil yine denize falan gidiyorum
Soran+1 yılama sendeki aşırı degikl sanırım benim göbeğim cok az böyle göze aırı batmıyor ama klcalarım okadart cokki hırkasız gezemiyorum
Soran+1 yılyok zaten ben öyle abur cubur yemem sevmem yani çikolataydı cips felan tek sorunum spor benim ekmeyide bıraktım 2 3 aydır yemiyorum
Soran+1 yıltamam :D kontrolüm var zaten 2 hafta sonra
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılya yaşamakla uğraşacaksın
YADA ÖLMEKLE
ANDY DUFREYN00 Yorumla zayıflarsın mutlaka çok sorun etme..
intihar falanda düşünme sakın..
daha 18 yaşındasın.. kilo vermek için zamanın çok..00 YorumlaNeyi yanlış yaptığını bulamadın dimi ?
114 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılyaptırdım vicüdüm 75 kilo insan saglıgında
Soran+1 yılseve seve
Soran+1 yılsabah staj sonra eve gel kurs varsa kursa git otur resim ciz butun gun evdeyim
Soran+1 yılsürekli kullandıgım bir ilac ok ekmek hiç yemiyoırum pilav markarnada ymiyodum son günlede yemeye baskladım ve asırı derece uyuyorum her sabah sporo gitcem diyorum uykudan kalkamıyorum yurumegi sviyorum fakat kimse olsun istemiyorum onun içinde erken kalkmam lazım ama kalkamıyorum
Soran+1 yıl60 70
Soran+1 yıl:) ekle ozamn
- Diğer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıl#BoşVerİntiharEtme
#ZatenBuKiloylaEcelinGelir00 Yorumla bu kış ayında ne adası ne bikinisi
01 Yorumla
Soran+1 yılne adası ne bikinisi ben asık bile oldugdan karsılık göremiyorum bikini orda kalsın
bir diyetisyenden yardım almayı dene bence.
00 Yorumlaboy kaç senin
07 Yorumla
Soran+1 yıl1.68
Soran+1 yıl:) 196 galiba
Soran+1 yılcok dünyalarda cok farkı o zengin ben standart o basketci cevre geniş ben daha mahalleden cıkamamıs
Soran+1 yılya ben beni biliyorum ah bir zayıf olsam
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt