Bakın soruyu kötü bir amaçla sormuyorum.
Ve bu konuda sevende beni ilgilendirmiyor, sevmeyende. Ben sadece merak ediyorum.
Ben saygım sonsuzdur✌
Ve bu konuda sevende beni ilgilendirmiyor, sevmeyende. Ben sadece merak ediyorum.
Ben saygım sonsuzdur✌
sevenler daha çok bence hani böyle olmalı bu tüm dünyanın saygı duyduğu ve ölümün öldüremediği bir lider o atasına mirasına geçmişine sahip çıkmayan bir millet olmamışıszdır bu kadar heralde
@Adcascas umarım değildir öyleyse yazıklar olsun bize
Sevmeyenler var.
Gecmise sahip cikmak demissinde peki ataturkculuk ayagina osmanliya veristirenlere ne diyeceksin. Onlar atamiz degil miydi?
@yuhbekardesim ben osmanlı düşmanı değilim osmanlıya da sahip çıkalım ben tüm türk devletlerine ve büyüklerine saygı duyuyorum ama halkımız ha bire Atatürkü eleştişriyor ben de bu yüzden buna ağırlıklı konuşuyorum.
Ha bire ataturku elestiriyorlarsa sen de bir bak bakalim ne diyorlar? Bu ulkede ataturk diye diye halkin buyuk cogunlugunun nasil ezildigini unutmayin. Osmanli padisahlarina sovmeyi ataturkculugun geregi diye gorenleri de unutmayin. Nesilleri osmanli dusmani olarak yetistirmeye calistilar. Bu bir gercek. Sizin dusuncelerinizi bilmem. Durum bu
@yuhbekardesim sen bu çerçeveden bakarsan allah allah diyip insanları katletenleri bayrak vatan diyip vatana ihanet edenleri de unutmayın. Atatürkçülük nedir bilmeyenler senin bu dediğin saçma sapan davranışları yapar. Olmasaydı olmazdık. Herkes Ata'yA saygı duymalı. Atatürk'e saygı duyman sevmen de eski türk devletlerine düşman olmak demek değildir. bilemiyorum ben de mi çok okuyoruym ve zekiyim siz mi aptal mısınız çok saçma ve tutarsız yalan yanış bir şeyleri savunup dır dır konulup duruyorsunuz pes
Böyle bir soru sorarak kutuplaştırma yapıyorsun. Ülkenin kurtarıcısı ve kurucusununun , gelmiş gelmiş birçok siyasi karakterle kıyaslanması doğru mu?
İyide ben kimseyle kiyaslamadimki😂
Ayrıca sitede yenisin galiba.
Bu tarz sorular bu sitede çok soruldu.
yeni değilim 4 yıldır üyeyim. Sorun yalnış. Ülkenin kurtarıcısı, kurucusu diyorum. Bir çocuğa annenimi seviyosun, babanımı demek gibi saçma. ayrıştırıcı
Keşke bunları merak ettiğin gibi az dil bilgisini, dilinin kurallarını merak etseydin de dahi anlamındaki de'yi ayrı yazsaydın
Asdf
sevmiyorum demem, yalnız o olmasaydı olmazdık çümlesinden nefret ediyorum
Cevap
22Cevap
Sevmeyen daha cok. Doguluar hic sevmez. Ic anadolu ve karadenizlilerde cok sevmiyor
Ege-trakya-akdeniz insanlari onun izinde buyuk cogunlugu.
Ozellikle trakyalilar ve izmir-mugla
Evet ickiciler pesinde
@yuhbekardesim lan bir git konyalilar ictigi rakinin. haddi hesabi yok.
Karadenizliler tam. bor kari duskunu.
Dogulular pkkli
Gorursem soylerim
Allah yarattığı için severim bugün millet saygı duruşunda beklerken ben açıp elimi dua ettim ATA'mız için Allah kabul etsin 🙏🏻
Amin
Saygı ile sevgi arasında dağlar kadar fark var. sevdiğimden saygı duyuyorum ben.
Hakkında çok şey söyleniyor.
Gözümle görmedim.
İyiyse Allah razı olsun
O zaman oku. Kuran'ın ilk cümlesi de bu.
Sevmeyenleri insan yerine koymadigimiz icin sevenler diyorum.
Sende abartma istersen.
Neticede onu sevmeyen milyarlarca insan var.
"Namaz kılmayan hayvandir" sözüne benzedi bu.
Kusura bakmada o kadar öfkeliyim ki.. Bugün yazılanlar beni çileden çıkarttı. Minnet duyacakları yerde hainlik yapıyorlar.
Boşver takma..
Ne seviom ne Sevmiyorum. İlgilenmiyorum.
RTE yi seviyorum ben.
Ben sevmiyorum eksimi almaya geldim 😉 tabi benim çevremde sevmeyenler çoğunlukta.
Kendi fikirleri
AKP %49 oy alıyorsa sevmeyenler daha çok. En doğal hakları
sevmeyenleri insan olarak görmediğim için bence seven insan daha çok.
Yine "Namaz kılmayan hayvandir" sözüne benzeyen bir söz.
sevmeyen bayağı bir var. küçümsenecek kadar az değil sevenlerin dediği gibi.
Evet baya var
Burası karışacak şimdi, çekirdeğimi alıp geliyorum.
Ben onsuz bir hiçim. Nasıl sevmem ya
Abartmayalım istersen.
Bence de bitsin.
Seven ama ondan bir haber yaşayan kitle
Ben sevmiyorum gelsin eksiler
türkler daha çok olduğuna göre sevenler daha çok
Benim arkadaşım has Türk olmasına rağmen sevmiyor
gerçek türkler gerçekleri görenler falan
Aslı Türk olan atasını sevmez mi
Bilmem
bilmiyorum ya sanırım sevenler daha çoktur
sorunun soruluş amacı zaten ortalığı karıştırmak
Atatürk sevilmez mi
Sevmeyenler var
Sevilecek bir tarafı yok bana göre
Sevmeyenlerr cok bence
sevmeyen olabilir ama saygı duyulacak
Defol git be. Dinsize bak sen once inanclara saygili olmayi ogren. Nickinde meymenet yok
sevenler
sevmem
Seviyorum
seven
Sevmiyorum.
sevenler daha çok
sevmeyenler çoktur
Sevenler👍
Sevenlerle doluyuz
İyi, guzel
ölümüne seviyoruz
Sevmem