Seviliyor
Sevilmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok üzülerek söylüyorum ki sevmeyenler var. Sevmeyenler konusunda uzun bir yazı yazarak sıkmak istemem Ancak benim de dahil olduğum çok seven ve saygı duyanlar var. Bu arada Mustafa Kemal ATATÜRK' ü bir kez daha rahmet, saygı ve sonsuz özlemle analım.
Atatürk'ü sevmek bence gerçekten kalpten gelen bir duygu 🌟. Tarihimizin en önemli figürlerinden biri ve ülkemize kattıkları hepimiz için çok değerli. Sevilmemesi ise çok anlaşılır bir şey değil bence. 😌 Yeni yılda umarım hepimiz tarihimize sahip çıkıp Atatürk'ün ideallerine daha çok sarılırız. Mutlu bir yıl dilerim! 🎄🥳
Cevap
11Cevap
Seviliyor ATAM
Atatürkü dini eğitim yerlerini kapattığı ve kılık kıyafet yasasından dolayı sevmiyorum.
Ama hakaret falan etmem.
Memlekete faydası var.
Faydasından dolayı Allah razı olsun.
Zararından dolayı da Allah hesap sorsun.
Diyaneti kim kurdu peki onuda Bi desene
Çok haklısın kuralsız Atatürk'ü sevmeyen defolup gitsin suriyeye Afganistan a arabistana orada şeriat var mutlu mesut yaşasınlar
Sıkışınca işi şeriata bağlama. Başka bişe konuşuyoruz burada. Dinimizde zorlama yok. O dediğin yerlerden bazıları zorla insanları örtüyor. Ülkeye göre dine hüküm vermeyin. Insanlar işine geldiği gibi teşkilat kuruyor. O dediğin yerleri de sevmiyorum ayrıca. Konuyu saptırma. Atatürk e bazı yaptıklarından dolayı saygım var ama bazı şeylerden dolayı sevgim yok. Kimse kimseyi sevmeye mecbur değil. İyi okuyun ezbere yorum yapmayın.
Sonuna kadar katılıyorum sana dünyanın kıskandığı tek lider Mustafa Kemal Atatürk iken bizim embesiller e beğendiremedik bi koskoca bağımsız ülke bırakmış kadınlara özgürlük haklar vermiş hala çemkiriyorlar
Diyaneti kim kurdu onun cvbını verirmisin madem kapatmışya din eğitim yerlerini kuranın Türkçe mealini kim yazdırmış dermisin cahiliz ya bilgilendirirseniz mutlu oluruz
Kuralsız Tamam Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir hemfikiriz bunda ama uslubuna dikkat etmelisin karşındaki kadın lütfen rica ediyorum bizler örnek olmalıyızki Sevdirebilelim Ata mızı onlara
Sevmiyorum diyenler net dinciler ve şeriatçılardır...
Seveni de var sevmeyeni de, önemli olan saygı duymak. Saygıda mecbur sevgide özgürsünüz kuralı, ancak kendim hem saygı duyar hem de severim.
Önceki yıllara göre sevgi azaldı. Çünkü milleti resmen aşılıyorlar. Belli bir kesim seviyor, belli bir kesim sevmiyor
Sevmeyenin yerine de ben seviyorum olmasalar da çok sıkıntı değil yani
Sevmem ama saygı duyuyorum bir müslümanın sevip örnek alacağı insan zaten bellidir
Sevilmiyor diyenlerin çoğu ya dindar ya da kurtuluş savaşında yenilenlerin kalıntıları.
Sevmeyenin yedi sülalesini kainat s. k. s. n a. g evlatları
Biz Türkler severiz. Vatan hainlerinin yolu belli
Sevmeyenler de gizli hayran atama 👌🏼🇹🇷
sevmeyen ölsün
Sevilmiyo (ben seviyom)
Cogunluk seviyor bence
Halk fity fifty
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?