Asgari ücretle çalışmaktan bıktım, hangi işlere yönelmeliyim de şöyle 2.000-2.500 maaş almalıyım?
Lütfen fikir verir misiniz?
Lütfen fikir verir misiniz?
Bence bilgisayar ile aran iyiyse direkt olarak bilgisayara dayalı bir işe yönel iyi parası var. Örneğin: Grafikerlik veya Wep tasarım şeklinde
Gerçi grafikerlik işi biraz yaratıcılık ister sizde de varsa ve bilgisayar ile aranız iyiyse işide öğrenince en az 2.500 tl alabilirsiniz bu yaptığınız işlere göre değişir. Grafiker olupta 5.000 tl alanda gördüm. Ama wep tasarım işinde de iyi para var
biliyorum da deneyimsiz olduüum için işe giremiyorum işte:(
Kaç yaşındasınız? Ne mevzunusunuz? Ve son olarak nerede ikamet ediyorsunuz?
27. işletme. Ankara
Eğer bilgisayar işini seviyorsanız wep tasarım veya grafikerlik işini tavsiye ederim. Deneyim olmaması kötü aslında ama kurslarına gidebilirsiniz sertifika alıp bir işe girip işi biraz da olsa kavrasanız iyi olur ama benim dediklerim içinde biraz zaman lazım tabii
Pazarlama yeteneğin var mı ya da açıkmısın kapalımı yanlış anlama ablacım otomotiv sektöründeyim yetkili bayi bu sektörde hep bayan personel açığı var o yüzden soruyorum
Bu turkiyede universite mezunlari bile dediğin paradan az çalışıyor
bn de aksini iddia etmedim ki
ben de üni. mezunuyum
Cevap
19Cevap
İyice araştırıp vasıflarına göre daha cok kazanc sağlayacağın bir iş bulmalısın, hangi konuda iyi isen
bilgisayarla uğraşmayı çok seviyorum
işsizim dün itibariyle çıkarıldım
veri giriş çok istedim ama bulamadım öyle bir iş.. ikincisi de gireli daha 2 ay olmuşltu işe.. malesef işsizlik maaşından da yararlanamıyorum
ya ben 6-7 aydor sigortasızdım bu işe girene kadar... son 2 aydr da burda sigorltalıydım
Ankaradayım zaten burda maaşlar hep böyle asgari..
O kadar kolay olmadığının farkındasındır. Yıllarını vermen gerekir. İş verenler iyice işi abarttılar
Kolumda bilezik olmali sanatin ya da bir is kolu uzerinde bilgin olmali. Kendini gelirtirmelisin once arkasi gelir zaten
Mesleğin ne vasıfsız bir insana kimse okadar para vermez
Bilgisayar yetenegin var mi
evet... neden sordunuz?
Autocad tarzi program kullanabilirmisin
ya o programı duuydum ama malesef bilmiyorum kullanmayı:(
grafik için mi?
Yani o tarz programlari ogrenirsen guzel is bulursun
ne işe yarıyor ki?
Mimari cizimlerde kullaniyoruz
yani?
Yanisi şu kullanmayi bilirsen guzel para kazanirsin cunku kalifiye eleman yok bu konuda
nereye başvurmalıyım peki?
Bu programlari öğreten ozel kurslar var internetten bakabilirsin
kurs değil de direkt iş yok mu iş? şöyle eğitimini verecek olan
Oyle bilmiyorum
Sarış danışmanlığı yapabilirsin
o da zor ya..
Hımm var aslında güzel işler.
özel güvenlik görevlisi 1800 e kadar çıkar maaşlar
Ağzın iyi laf yapar mı
satış demeyin.. ikna edemem ben kimseyi.
Ek is yap akşam taksiye çok 😜😜😜😜😜
benle evlen kurtul. ćalisma
Sağlık olsun
Avukat
Mimar
Savcı
Hakim
Dünyanın en eski isini yap
Cok hirs yapma para bozar insani
Evlenebilirsin.
Bu taşeronluk bizi mahvetti
Ne is yapiyorsun
işsiz işletme mezunuyum
Bence ne kadar kazanacagi kisinin kendi elinde. Kimse 3 kurus eden birine 5 kurus vermez. Oz eleştiri vakti
Memur ol
70 aldım. çok zor...
Caliscan
Istersen lr var bir gozat
ne var anlayamadım
Avon gibi bir sirket avondan daha iyi :)
Kpss +memurluk
Mesleğin yok ı?
Mali müşavir ol
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar