Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayAl sat-Kuryelik gibi işler var da bunlar için yine maddiyat gerek. Şu an en mantıklı cafe restoranlarda komilik geliyor.
011 Yorumla
Soran4 ayKomilik nedir pardon?
Cevap sahibi4 ayBasit garson.
Soran4 ayFiziksel enerji harcamam mumkun değil
Soran4 ayYollarda vakit kaybedemem
Soran4 ayOnline yapamaz miyim. Haftada en az 10bin gerek
Cevap sahibi4 ayHaftada en az 10 bin Tl alabileceğin iş online da inan ki zor. Belli paraya ihtiyacın var ama inan ki şu an zor. Belirli bir eğitim falan almış olsaydın da haftada en az 10 bin alabileceğin iş zor olurdu. Kredi vs çekebilme şansın yok mu en azından kendini toparlayana kadar sürecin olur
Cevap sahibi4 ayBen pandemi sürecinde Yandexin Toloka doye uygulaması vardı anket vs çözerek 1.5 ayda 150 dolar kazanmıştım. Hiç vakit kaybetmeden Toloka uygulamasına bak, freelance işler için çeviri dilini ingilizce yapıp yabancı sitelere bak.
Soran4 ayYardimci olabilir misiniz
Cevap sahibi4 ayYardımcı olmayı cidden isterim, her gün soruyu güncelliyorsunuz yazıyorsunuz. Nasıl bir yardımda bulunabilirim? Online olarak kazanç elde edebilirsiniz ama biraz zaman alır. Biraz zaman alacak ama sizin aciliyetiniz var.
Cevap sahibi4 ayŞimdi ben de internetten hızlı şekilde nasıl kazanabilirsiniz ona bakıcam.
Cevap sahibi4 ayBilgiyasayarın varsa oraya yoksa telefonuna Yande TOLOKA uygulamasını indirir misin
Gizli Üye(36-45)4 aymesleğiniz var mı, ve hangi günler ve saatler müsaitsiniz
012 Yorumla
Soran4 ayVar.
Pazartesi, perşembe, Cumartesi, Pazar boşum. Mesleğimel alakalı uzaktan bir şey yapmak istemiyorum. Meslek dışı olmalı.
Cevap sahibi4 ayhangi şehirde yaşıyorsunuz
Soran4 ayBurdan yazamam
Cevap sahibi4 ayanlayışla karşılarım, peki özelden yazar mısın, mesleki olarak destek olabilirim
Cevap sahibi4 ayTamam bana yazar mısın. sana uygun bir iş bulabilir miyiz. bakalım
Cevap sahibi4 ayBu kafayla bu kadar isi yapıyor olmaniz bir hayli şüpheli. ve
Başka dilde konuşuyorsunuz adeta. Türkçeyi anlamiyor
Kendinizi ifade edemiyorsunuz. yazmışsınız,
size yalana borcum mu var anlayamadım, inanmayan inanmaz, her iş elbette aynı anda yürümez, ama bu kadar alanda çalışıyorum, yani size yalan söyleme amacım ne ki, ben lise bittiğinden bu yana meslek öğreniyorum ve tek mesleğim yok, tek insan aynı anda bu kadar işi yapamaz zaten, öyle bir 24 saat yok, neyse iyi akşamlar
Cevap sahibi4 ayayrıca ben kendimi iyi ifade ederim, kendinizce tanımadığın insanlar hakkında seviye bilgisi vermek hatadır, Türkçe ya da İngilizce farketmez, ben kendimi ifade edip işlerimi yürütebiliyorum sorun yok
Soran4 ayGizli uyeye nasil yazilir. Once siz bunu idrak edin. Haftanın uc günü calisiyor olmam battı mi size. Siz de okuyun benim yerime gecin. Ki ne zor şartlarda çalışıyorum.
Soran4 ayBu kafayla dediğin kafa ya ananin kafası olmali ya senin.
Cunku benim kafam gayet donanimli. Bol calismani oneririm.
Ezik
Soran4 ayBelli oluyor yurutebiliyor olduğunuz😄
Çalışma sartlarimi kıskanmis ve sorgulamissiniz. Halbuki hangi meslek dallarının haftada uc gun çalışabileceğini dahi bilmiyorsunuz.
Cehaletinizi gostermissiniz.
Cevap sahibi4 ayTamam ben gizli üyeye yazmayı da bilmiyorum. cahilim, safım, ama benim seviyem bazı kelimeleri kullanmaya düşmez. cahilim işte
Soran4 ayDmden atamayinca abandin buraya demek ki.
Evden çalışabilirsin ekstra
05 Yorumla
Soran4 ayEvet ben de onu soruyorum
Soran4 ayYardimci olur musunuz
Para lazim
Soran4 ayHangi işler nerde var bilmiyorum ki
4 ayBurdan sana tek bir yol gösterilecek...
01 Yorumla
Soran4 ayKes sesini
Defol
Gizli Üye(30-35)4 ayElininden ne işleri gelir, ve hangi şehirdesin?
07 Yorumla
Soran4 ayOnline iş arıyorum. Editörlük bile yapabilirim.
Online ne işler olabilirse işte.
Cevap sahibi4 ayfreelance işler olur, editörlük için çok ihtiyaç vardır, ben de yazılımcıyım, istersen konuşalım
Soran4 ayİhtiyaçlara nerden bakabilirim.
Çok titiz biriyim. Bir avukat bile titizligime delirir. O derece.
Cevap sahibi4 aysenin adına sevindim, umarım kalbine göre iş bulursun, ama detaylı şekilde istersen birebir konuşalım, benim bir işim : yurt dışı dahil firmalara online işler yapıyorum, influencer yani
Soran4 ay?
Cevap sahibi4 ayBen influencer hizmetleri yapıyorum, genelde çin tailand tarafında benim müşteriler , gelir düşük olsa da yerli firmalara da iş yapıyorum
Soran4 ayGizlisiniz
Bilmem farkında misiniz
Araban var mı
016 Yorumla
Soran4 ayVardı 😭😭😭😭
Calismiyor
Soran4 ayMaalesef çok gibi duruyor
2011
Soran4 ayAraba yok
Soran4 aySatmıyorum.
On takimin adi ne
Soran4 ay700 veren olursa belki. Ama hic kimse almaz. Cunku kopek parçaladı her yerini. Kaza dışı hasar var.
Soran4 ayAnlamadim
Soran4 ay700 bütçe mi atar ne demek
Soran4 ayYardımcı olabilir misiniz
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💛
Seni çok iyi anlıyorum, STK’da çalışmaya ilk başladığım yıllarda maaşım kiraya ve faturalara gidiyordu, ek gelir için bayağı zorlandım. Ben o dönemde online mentorluk, metin yazarlığı ve editörlük yaparak toparlamıştım. Sen de önce güçlü olduğun alanı belirle, sonra o yeteneğini paraya dönüştürebileceğin yerlere bak.
Yapabileceklerinle ilgili birkaç fikir vereyim:
Eğer yazmayı seviyorsan Upwork, Bionluk, Fiverr gibi sitelerden içerik yazarlığı, çeviri, sosyal medya yönetimi işlerine bakabilirsin. Öğrenciysen ya da belli bir konuda iyiysen özel ders (online bile olur) çok iyi ek gelir sağlıyor. Bir arkadaşım sadece ilkokul-ortaokul öğrencilerine online ödev destek vererek ayda ciddi para kazanıyor mesela.
Hafta sonları kafede, mağazada part-time çalışan çok tanıdığım var. Özellikle AVM’lerde yarı zamanlı iş bulmak daha kolay oluyor. Bir de çevrende küçük işletme sahibi tanıdıkların varsa, onların Instagram hesabını yönetmek, ürün fotoğrafı çekmek bile ek iş olabilir. Ben bir dönem bir kadın girişimcinin markası için sosyal medya içerikleri hazırlamıştım, hem ek gelir oldu hem de CV’me yazdım.
Seni uyarmam gereken bir nokta da şu: “Evden paketleme”, “yüksek kazanç, sermayesiz iş” gibi ilanlardan uzak dur. Üniversitede okurken birkaç arkadaşım bu tarz ilanlara kanıp para kaptırmıştı. Ne iş yaparsan yap, mutlaka sözleşme, ödeme şekli ve takvimi net olsun.
İstersen hangi alanda olduğundan, neleri iyi yapabildiğinden biraz bahset; ona göre çok daha nokta atışı öneriler yazabilirim. Yalnız değilsin, bu dönem geçecek, önemli olan şu an pes etmemen ve adım atman ✨
#BirAdımÖne 💫