Sevdiğin kişi mesajına cevap vermezse nasıl tepki verirsin ne yaparsın?

Böyle bir şeyi yaşadım. Bir çocuktan çok hoşlanıyordum ve çocuk beni tanımıyordu bile. Sonra onunla aynı sınıftaki bir arkadaşımdan numarasını alıp tüm cesaretimle mesaj attım ve o cevap vermeye tenezzül bile etmedi. Oturdum saatlerce mesaj atmasını bekledim ama atmadı. Çok zoruma gitti zaten bir daha da mesaj atmadım.
Bende yazmam gurur işte sonrada bitiyor genellikle bittikten sonrada o yazıyor bu seferde ben istemiyorum onu ve sayfa bitiyor
malesef, bir de drgil kac defa yapti yani cok guzel bir gun gecirdik sonra hel ben yazdim, ve son mesajima cvp bile vermedi goruldu yapti okdr ne yapmak istio anlayamiorm
ya ben artik dayanamadim cnku uzun sure yazmiorm yine yazmio herif bnde engelledim en son kotu mu yapmisim?
ya eski sevgilim ztn benle birlikteyken baska kizlada konusuomus hatta beni heryerden engellemisti ve onla konusmaya devam etmis, snra aylar snra arkds ortaminda denk geldik tekrar arkds gbi konusmaya basladik, ama okdr dengesizki ne yaptigi belli değil
dimi ztn bunu yeni ogrendim bu yuzden de engellemek istedim, yedek oyuncu gibiyim resmen ya hic bir zaman net olmadi
ne istiyorsa onu. artık mesaj atmayız. istemiyorsa zorla olmaz -.-
isteksizce "senin vereceğin cevaba sokam ibnos" derim.
Cevap
21Cevap
Mesaja cevap verilmemesine takılmam. Günlük hayatımızda söylediğim bazı şeylere yanıt vermeyi es geçiyorsa problem çıkar.
Bana bir kız birkere yaptı 2 hafta sonra mesaj attım problem varsa söyle dedim. O da. senlik durum değildi ama yapıncada tekrar yazamadım dedi. 1 ay sonra 2. Kez yapınca heryerden engelldim numarasınıda sildim.
İçıne oturacak bir şey yazarım daha da yazmam zaten o zaman kesin o dönüş yapar 😂
Yazmam demekki başkası varki bana yazmayı bile çok görüyor
Yazmasını beklerı o yazdıgında bende cvp vermem hep oyle yaptım
ee slnra ne oluo peki cvp vermiosun bitiomu
hmm ben direk engelledim
cnku defalarca yapti bunu
Ona başkalarının benimle ilgilendiğini ona ihtiyacım olmadığını gösterip mesaj atmayı keserim
Baş çavuşun eşşşeğimi osuruyor la burda hımık derim:/
bir kac kere daha yazarim onada cevap yoksa bir daha yazmam
Ayni durumdayiz en son bir snap attim cevap bile vermedi cok zoruma gitti birdahada yazmadim zaten ona
Bir kaç kere daha yazarım, tepki vermezse üstelemem
Tlf kapatır günlerce açmam ama bunu yapman için sürekli aynı şeyi yapıyor olması gerek.
belli bir müddet tanırım, gelirse benimdir, gelmezse alemin...
Bidaha sorarım (yazarım) sorduğum şeyin cevabını almam lazım :D
Kendi bilir, o yazdığında da ben cevap vermem bu sefer😏😂
Kufur etmeye başlarm :)
Eminsem ondan güveniyosam takılmam bunlara.
degilim iste cok dengesiz
ya okdr karisik ki eski sevgilim aslinda, ilk onu birakti heryerden engelledi beni snra arkds ortaminda denk geldik, arkds olrk konusmaya basladim ama ne yapmak istedigi belli degil, ona gel tekrr sevgili olalim dememisim yani mesajima cvp vermemek nedir ya ustelik bir kac gun once bulusmusuz cok normal gecmis hic bisy yok ortada
malesef ztn engelledim bir kac bisey daha ogrendim onlarda vesile oldu engellemem icin bu sefer donusu yok cok sansi vardi ama kullanmadi
engelledim inan cok dusundum bunu bile yapmam benim icin mucize cunku, benle flort asamasindayken basla kizla gorustugunu ogrendim ve ardindan beni sildigini bunu duyunca ztn dank etti bitti artik benden uzak olsun da kime yakin olursa olsn
Görüldü yapar da yazmazsa, olay çıkabilir.
Ooo ben çok yaşadım bunu. Olduramıyorsun :(
Bende bir daha konuşmam
Sinirlenirim, yansıtırım.
cudam olmasın sana derim
Umrumda olmaz umursamam.
Cevap versene lan. derim
silerim heryerden artık daha fazla değer vermem
Bir daha hiç muhatap olmam
Cevap vermiyorsa hiç uğraşmam. Mesaj atmam.
Bir iki ararım hala cevap yoksa bırakırım
Ebesini hacca gonderırrım
çok alınırım ama belli etmem
yazmam
dikkatini çekerim bir şekilde
ve sonra yazmam
Iyiymis karikatür
sor bana zikimdemi
kalaylama yaparım
Vermem
bir daha yazmam
Muhattap olmam