Beni kaybetmeyi başaran değersizdir gözümde asla uğraşmam..

Gözünde gönlünde beyninde değersizdir ama ego diye birşey var. Ben nasıl olurda bu duruma düşürüldüm hırsı var bu cogu zaman tüm gönül ve mantık işlerinin üstüne düşüyor ve tekrar elde etmek sevilmek saygı görmek istiyor insan.
Nimete kavuşmuş olanlardan, tevazu gösterene ve kendini hep kusurlu bilene, helalden kazanıp, hayırlı yerde sarf edene, fıkıh bilgileri ile hikmeti [tasavvufu] birleştirene, helale harama dikkat edene, fakirlere acıyana, işlerini Allah rızası için yapana, huyu güzel olana, kimseye kötülük yapmayana, ilmi ile amel edene ve malının fazlasını dağıtıp, lafının fazlasını saklayana müjdeler olsun.
İnşaallah
hadi bakalım maşallah diyelim :)
Kaybeden kazanmak için uğraşmıyorsa kaybedilen neyin mücadelesini verecekki? Yaptığı her şey kendini değersizleştirir
Valla yaşın kadar olgunsun :)
Rica ederim :)
Cevap
18Cevap
Kişi dili ile unuturum, ugrasmam, vs vs. cevap verir ama içten yankılanan o sesler varya o sesler.. Aşk kokuyor nefesler. .
Gözden irak olan gönülden de düşüyor
En değerli varlığım kendim :)
Teşekkür ederim
Cümle bile yorucu. İçindeki ile hiç uğraşmam uğraşamam.
Beni kaybetmeyi basaran insan daha dunyaya gelmedi :-) :-) :-)
ben uğraşmıştım sonra daha çok büyük geri dönüşü olmayan kazık attı daha fazla yara aldım onun için affetme
ugraşmıyacaksın asla seni kaybetmeyi başaranı kazanmak için.
Aynen oyle işine herkes
sen gerçekten mükemmelsen doğru laf
Seyimde olmaz... Umrumda yani :)
Ne diye uğraşayım ki...
uğraşma kelimesiyle sorunlarım var
Uğraşmak mı saçmalık.
ugraşamam giden zaten gitmiştir
yo sogurum zaten
aynen öyle
Hiçbirşey anlamadım
Başardı. Uğraşmadım.
bilmiyorum
uğraşmam
İşim olmaz
Hiç uğraşamam.
uğraşmam
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?