Lutfen ciddi cevaplar verilsin ....ben ne cevap yazayım o kadar cok duygulandım ki

Ben üni.den gecen sene mezun oldum ben muhafazakar dinin ölcütlerine göre yasamaya calısan bir gencim okudugum sınıfta bir kız vardı hanım hanımcık sadece selamımız sabahımız vardı mezun oldutan sonra görmedim memleketinde o bende memleketimdeyim kız bana bunları yazdı ne diyeyim ben cok ama cok duygulandım ve su an sizce ne düşünüyor hakkımda mesaj aynen bu ; konuya nerden baslayacagimi inan bende bilmiyorum beni kesinlikle yanlis anlama anlamayacagini umuyorum bu mesaji atip atmamakta cok kararsiz kaldim kaldi ki bir mesaj ne anlatabilir.tek sahidim rabbim oldugu icin ve bu sirrimi baskasi bilmedigi icin dogru soyledigime emin olabilirsin ben seni ilk yildan beri seviyorum oyle siradan degil tertemiz. İki uc gunluk degil oyle temizdi ki bu sen karsimdayken bile bakamadim birak dedim harama girme temiz kalsin bu sevgi tipki onun karakteri gibi hep nefsime engel oldum ama kalbime engel olamadim sevdim sadece allah icin sevdim madem seviyodun neden soylemedim diceksin ama bir ihtimal karsilik verirsinde o yasitlarimizin dustugu flort diye adlandirilan o tuzaga duseriz diye korktum ne senin nede benim cehennemde yanmasini istemen insan sevdiginin cehenn cehennemde yanmasini ister mi oyle zordu ki sen karsimdayken senden uzak olmak simdi bunlari niye soyluyorsun diye merak icindesn bliyorum cunku uzagiz birbirimizden bir daha ne sen beni ne ben seni gormeyecegim o dededigm ihtimalda ortadan kalkacak izin verirsen bir olay anlatmk istiyrm ben yine bigun seni dusunurken namaz vaktini nerdeyse geciriyordum sonra tokat yemis gibi bir urpertyle kendime geldm hesaba cktim kndimi dedimki onu dusundugun kadar isledgn gunahlari dusundun mu aglaya aglaya kendime geldim simdi ise cok sukur leylayi anarken mevlami buldum senin askin ona yani hakka olan aska ulastrdi beni sen benim imtihanmdin ve yine sukurler olsun ki yuzum ak olarak cktim bu imtihandan bunlari sana sadece benim gerck aski bulmama yardmci oldugin icin tesekkur amacli yaziyorum bir hadisi var efendmizin hayra vesile olan hayri yapan gibidir diye. bir hayra vesile oldun ne mutlu sana tekrardan tesekkur ederim soyledklerimi de karsilik bkleyerk ya da goz boyamk icin yazmadm bir hayra vesile oldgnu bil yeter allah senden de seni yetstren ana babadan razi olsun allaha emanet ol ins.hayatin boyunca karsima senin gbi insanlar ckartr tek rehberin allah ve sevgililer sevgilisi efendmz olur hoscakal.
Güncellemeler
+1 yıl
Okumaya usenen cevap yazmasin lutfen zaten ne yapmam gerek bilmiyorum yazip yazipta kafami bulandirmasin doru duzgun cevaplamayacaklar
Lutfen ciddi cevaplar verilsin ....ben ne cevap yazayım o kadar cok duygulandım ki