Lütfen soracagim soruyu dikkatlice okuyup cevap verin birde rica ederim alaycı cevaplar vermeyin çünkü bu durum beni çok üzüyo?

• Nişanlım herşeyde olmasa da çogu şeyde hep anneme sor annemle konuşun diyor misal diyorumki aşkım kınada sadece bindallı giymek istiyorum ayrıyeten elbiseye gerek yok onun yerine nikah elbisesi begendim onu alabilirmiyiz fiyatınıda söylüyorum pahalı olmadıgını bilsin diye aşkım onu annemle konuşun diyo bende sustum zoruma gitti bunun neresini annesiyle konuşucam ben sonra susunca ama merak etme alırız dedi gönlümü almaya çalışır gibi kayınvalidem çok iyi birisi benide seviyor Allah var ama genede ben ona sormaya çekiniyorum.. birde diger kızlar gibi herşeyi nişanlıma ödetmedim bile nişan elbisemi saçımı parasını ben ödedim pastayı bitek ona dedim. Böyle yeme içme olsun hiç aramaz alır yedirir ama konu böyle şeyler olunca biraz isteksiz davranıyo sanki birde ben çogu zaman ben ödeyim diyorum birlikte biyere gittikmi bir kaç kez ödedim de herşeyi onun üzerine yıgmak istemedigimden hani böyle arsız açgöz biri olsam neyse sizce napmalıyım lütfen alaycı cevaplar yazmayın arkadaşlar bu durum çünkü beni çok üzüyo?
Lütfen soracagim soruyu dikkatlice okuyup cevap verin birde rica ederim alaycı cevaplar vermeyin çünkü bu durum beni çok üzüyo?