durumu bir bilsen bana hak verirdin. beni yarabandı gibi kullandı, beni sev sana ihtiyacım var çekti sonra birden bire görüşmeyelim demeye başladı ve bitti
Ne oldu biliyor musun? 3-4 gün önce onun olduğu yerde deprem oldu. İyi misin diye mesaj attım görüldü attı, deprem oldu diye yazdım, ama yine haklısın yazmamam lazımdı yazdım ona amin emojisi atmış, bende amin emojisi attım, ona da kırmızı kalp emojisi atmış. Adam tek kelime yazmadı. İyiyim bile demedi. Nasıl düzelecek sence?
zaten bakıyorum hayatıma ama bazen koyuyor içime , aslında arkadaş kalalım diyen bendim , o ben kalamam dedi. Sonra da bana bir sürü kızdı. Ben senle konuşurken çok etkileniyorum benden uzak dur arkadaş kalamam dedi. Bende tamam kalırım dedim ama çok zorlanıyorum
Ya bu bana senden mesaj gelince bile ben çok heyecanlanıyorum, sen de heyecanlan istiyorum bu heyecanı beraber yaşayalım dedi, sence bu biraz ahlaksız bir teklif değil mi?
Ondan dolayı ben heyecan filan yaşamak istemiyorum, arkadaş sınırında kal dedim. Bunun üstüne dedi işte , ben seninle konuşurken çok etkileniyorum , çok yükseliyorum, arkadaş sınırında kalamam, sana istediğim gibi konuşmak istiyorum artık, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
Ne bileyim ya kaç yıllık mesai arkadaşım , yazdan beri seviyorum diye dil döküp duruyor, derdi başkaymış demek ki. Ben bana uzak dur diyince tamam dedim. Hayati bir şey olmadıkça görüşmeyelim. Sonra deprem oldu onun olduğu ilçede , ben saf gibi merak ettim, buna mesaj attım iyi misin diye bana görüldü attı
Deprem oldu diye yazdım ama yine haklısın yazmamam gerekiyordu dedim. Ona amin emojisi atmış. Hani seven etkilenen adam bana tek kelime yazmayı çok gördü, emoji atıyor. Çok üzüldüm , kalbime ağrı girdi resmen
Bana sen kendine bile itiraf edememişsin bana etmeni beklemek hata, ama biliyorum bana geleceksin , seni bekliyorum ben dedi. Ne zaman istersen gel bekliyor bulacaksın dedi. Bu bekleyiş bir gün gidicem ve fafenk olacak sonra da herkes yoluna bekleyişi mi yani 😂 bir fafenk için ağlamaklı ses kaydı atmak çok aşağılık bir durum değil mi ya? Duygusu var sanmama sebep oldu
Arkadaş tanışma evresinde değiliz biz, bana hoşlandığını, sevdiğini söyledi zaten. Eski mesai arkadaşım. Ben geleneksel insanım, sanaldan takılmam kimseyle. Kimliğimi de açıklamam. O yüzden ağırdan alma muhabbetini geçeli çok oldu biz. Bildiğin kavgalı küsme muhabbetindeyiz. Ben arkadaş kalalım dedim o da benden kaçtı tamamen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İçinden geçenleri yaz. Gurur yapmanın anlamı yok. Seviyorsan yaz gitsin. Her şey olacağına varır
Seviyorum ama işleri çok karıştırdım, soğuttum sanırım kendimden
İçinden geleni yaz derdim ama ben çok yaşadım inan yine kaybediyosun
Gurursuz davranınca da olan yine oluyor
Yorumunu gördüm ve cidden sevilmeyi hak etmemiş hayatım boş ver, sen daha iyisini hak ediyosun
Deprem yüzünden iyi misin yazdığım mesaja görüldü atmasını mı diyorsun
Evet askim
Öncesinde ben de ona çok eziyet ettim , çok haksız sayılmaz. Ama yine de o bana yazsa ben dayanamazdım sanırım
O bizim temiz kalbimiz askim
Olayı dinlemek lazım önce ama birbirinizi seviosrsanız bir adımında sen atsan fena olmaz gibi
Beni seviyor mu artık emin değilim
Sor ona medeni iki insan gibi konuşmaya çalış eğer sevmiyorsa sende ona gore bir yol izlersin
Hata sende değilse böyle bir şey yapma
Ben bitirdim
Evet öküz onlar anlamaz
Ya öyle demeyin
Yo olmaz, gayet içten olur
İçinden geldiği gibi ol yeter
adının baş harfi T mi
Evet nerden bildin
bir an nerdeyse üzerime alınacaktım
Senin baş harfin ne ki 😄
bana olmadığı kesin T***a
Bu senin adın mı? Benim adımı mı tahmin etmeye çalışıyorsun?
Benim adımı doğru tahmin ettin eğer banaysa, baş harfini söylesen. Eğer oysan mutluluktan havalara filan uçabilirim 😄
hayır o değilim. Tu**n değilim
Alakası yok , benim mevzuyla kardeş. Ben benim adımı tahmin ediyorsun sandım. Benim adım t ile sevdiceğimin e ile başlıyor.
tamam seninkini biliyorum da sen o değilsin neyse
Neyi biliyorum da ben kim değilim? Ne saçmalıyorsun ya
Hiç sevmem gizem ne diyeceksen de adam gibi, silecem yoksa yorumu?
anlatayım, senin isminde senin yaş aralığında biriyle bir sorunum oldu, seni o sandım değilmişsin
o da birini seviyordu onun uğruna beni kırmıştı
Amannn, ben kimseyi kırmadım onun için. Hatta onu kırdım ondan kaçmak için , o da benden kaçıyor artık
vay be, benim tanıdığım insan ruhumu çökertti resmen
Sen güçlü bir erkek olmayabilir misin? Psikolojik olarak?
durumu bir bilsen bana hak verirdin. beni yarabandı gibi kullandı, beni sev sana ihtiyacım var çekti sonra birden bire görüşmeyelim demeye başladı ve bitti
Sen anlamadın mı yara bandı olduğunu
her şey spotane gelişti, sonradan öğrendim unutamadığı biri olduğunu
Geçmiş olsun bizim durum çok Farklı sizinkinden
teşekkürler, sana da kolaylıklar dilerim
Benim işim çok karıştı kolay olacağını sanmıyorum
yine de inanmak lazım
Neye
düzeleceğine
Ne oldu biliyor musun? 3-4 gün önce onun olduğu yerde deprem oldu. İyi misin diye mesaj attım görüldü attı, deprem oldu diye yazdım, ama yine haklısın yazmamam lazımdı yazdım ona amin emojisi atmış, bende amin emojisi attım, ona da kırmızı kalp emojisi atmış. Adam tek kelime yazmadı. İyiyim bile demedi. Nasıl düzelecek sence?
bence sevilmeyi hak eden biri değilmiş
bana da öyle diyodu 4 aydır yazmıyor
Küslüğe dayanamıyorum diyordu ama dayanıyor mu? Kalbim ağrıyor ya, ilk kez kalbimde fiziksel ağrı hissediyorum
geçiyor valla dert etme
Öyle mi dersin? Sesini bile özlüyorum ya napim
insan kabulleniyor bir zaman sonra, hayatına bakıyorsun
zaten bakıyorum hayatıma ama bazen koyuyor içime , aslında arkadaş kalalım diyen bendim , o ben kalamam dedi. Sonra da bana bir sürü kızdı. Ben senle konuşurken çok etkileniyorum benden uzak dur arkadaş kalamam dedi. Bende tamam kalırım dedim ama çok zorlanıyorum
bana da arkadaş kalalım dedi ama olmaz o işte, ben de kalamam dedim, onca şey yaşanmış arkadaş kalmak nedir? ya tamamen bitmeli ya devam etmeli
Yaşanmışlık fiziksel mi? Yani biz de itiraf eden taraf o oldu ama ben söyleyemedim açamadım içimi. Sevmediğimden de değil de güvenemedim
her şey tabiki fiziksel duygusal
Bizde fiziksel bir şey olmadı , fiziksel bir şey olduktan sonra arkadaş kalalım ayağı hoş değil, illa insanın aklına gelir ya öptüğü dokunduğu
aynen öyle o yüzden ben kalamam
O bana sadece hoşlandığını sevgini söyledi, elimi bir kere tutması dışında bir şey yaşamadık fiziksel ona rağmen kalmak istemedi
çok garip, onu dinlemek lazım tabi, neden bunu istiyor
Ya bu bana senden mesaj gelince bile ben çok heyecanlanıyorum, sen de heyecanlan istiyorum bu heyecanı beraber yaşayalım dedi, sence bu biraz ahlaksız bir teklif değil mi?
öyle gözüküyor :)
Ondan dolayı ben heyecan filan yaşamak istemiyorum, arkadaş sınırında kal dedim. Bunun üstüne dedi işte , ben seninle konuşurken çok etkileniyorum , çok yükseliyorum, arkadaş sınırında kalamam, sana istediğim gibi konuşmak istiyorum artık, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
cinsellik düşünüyor sadece seninle
Masum olduğumu anladığı için uzak dur dedi o zaman
Senden çok etkileniyorum uzak dur demenin başka ne anlamı olabilir
tabiki, senden istediğini alamayacağını anladı ve bıraktı
Uğraşmak istemedi yani, beni pohpohlamayacakmış artık, başkası olsa neler söylermiş ama bana kıyamamış kızamamış
sevinmelisin bak buna, bir felaket ilişki başlamadan bitmiş bence, yoluna bak, neler çıkar karşına, bunu mu sevmişim dersin
Ne bileyim ya kaç yıllık mesai arkadaşım , yazdan beri seviyorum diye dil döküp duruyor, derdi başkaymış demek ki. Ben bana uzak dur diyince tamam dedim. Hayati bir şey olmadıkça görüşmeyelim. Sonra deprem oldu onun olduğu ilçede , ben saf gibi merak ettim, buna mesaj attım iyi misin diye bana görüldü attı
boşuna zorluyorsun, dediğim gibi hayatına bakmazsan kuyunun içinde debelenip durursun
Deprem oldu diye yazdım ama yine haklısın yazmamam gerekiyordu dedim. Ona amin emojisi atmış. Hani seven etkilenen adam bana tek kelime yazmayı çok gördü, emoji atıyor. Çok üzüldüm , kalbime ağrı girdi resmen
bir şey yazması sana umut vermesi demek, ben olsam ben de yazmazdım seni istemiyorsam
Yooo haklısın , resmen takıntı yaptım farkındayım
Benim gerçek sevdiğimi anladığı için umut vermek istemiyor , o yüzden mi yani
yüzde yüz ondan
Niye silmiyor ya numaramı? Madem umut vermeyecek
başka şeye umudu vardır :)
Bana sen kendine bile itiraf edememişsin bana etmeni beklemek hata, ama biliyorum bana geleceksin , seni bekliyorum ben dedi. Ne zaman istersen gel bekliyor bulacaksın dedi. Bu bekleyiş bir gün gidicem ve fafenk olacak sonra da herkes yoluna bekleyişi mi yani 😂 bir fafenk için ağlamaklı ses kaydı atmak çok aşağılık bir durum değil mi ya? Duygusu var sanmama sebep oldu
Evet
Evet
Yani
Fazla duygusal olur
Popişkosu mu kalkar
Havalara çıkar 😂
Sonra da beni gözü görmez mi? 😂 Eeee ne önerirsiniz?
Ağırdan al istiyorsa zaten yazar , istemese bana yaz 😂😂
Arkadaş tanışma evresinde değiliz biz, bana hoşlandığını, sevdiğini söyledi zaten. Eski mesai arkadaşım. Ben geleneksel insanım, sanaldan takılmam kimseyle. Kimliğimi de açıklamam. O yüzden ağırdan alma muhabbetini geçeli çok oldu biz. Bildiğin kavgalı küsme muhabbetindeyiz. Ben arkadaş kalalım dedim o da benden kaçtı tamamen
Yes ama no
Nasıl yani
Kişiye göre değişir
Aç zaten seviyorsan
Seviyorum ama kendimi imara da açmış olmam mı 😂
Alakası yok
Neden?
Kolay lokma olma
Değilim zaten