Dış görünüş ile alay etmek?

Benim dişlerim yamuk geldi ama ben yine de mutlu olmaya çalışıyorum okuldakiler alay etmiyorlar sadece çevremdekiler benimle sırf ama sırf bu yüzden alay ediyo insanın agrina gidiyo abi senin kuzenin sana köstebek dişli diyebilir mi ya diyolar ve bu benim agrima gidiyo bu benim seçimim değildi maalesef ama ben onlar dalga geçiyo diye ağladığım ve onların yanında ağlamamak için kendimi zor tuttuğum gunleride bilirim. Benim inandığım tek bir şey var bir gün herkes yaşattığını yaşar. Ve de o kuzenimin şu an dişleri yamuk geliyo ama inşallah o da yaşattığını yaşar be abi. Sırf onlar yüzünden rahat gulemiyorum rahat konuşamıyorum eğer başka insanlarda dalga geçerse diye ama onların yaptıkları tek şey ben gülerken dislerime bakmak ve beni dış gorunusumle yargılamak yaptıkları tek şey bu bunları yazarken bile ağlayabilen bir insanın bunları böyle katlanması gerçekten çok kötü ve de o kuzenimi ben allah a havale ediyorum insanların yaptıkları tek şey senin dişlerin neden öyle aç bakiyim ağzını ve de beni böyle dış gorunusumle yargılamak ayıp ulan ne diyeyim bana böyle yapanlar elbet bir gün yasattiklarini yaşarlar artık çünkü benim tek inandığım şey bu.
Dış görünüş ile alay etmek?