Merhabalar Herkese 🌸

Boyunuz, kilonuz, yüz şekliniz bir alay konusu olsa veya esprisi yapılsa bunu kaldırabilir misiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Boyunuz, kilonuz, yüz şekliniz bir alay konusu olsa veya esprisi yapılsa bunu kaldırabilir misiniz?
Yani kilomun farkındayım ben de kendimle dalga geçiyorum. Ama kalkıp benim tanımadığım insanların yanında kendilerini üstün görecek şekilde benim fiziksel herhangi bir özelliğim ile kimse dalga geçemez. Biz bize olduğumuz zaman olur
Kendimle barisigim alay konusu olan bir bölgem var aslında ilk önceleri bozuluyordum ama aştım artık ben bile kendimle alay ediyorum bazen
Sadece samimi olduklarım herhangi bir espri yapar ve kaldırırım. Samimi değilsem haddini bildiririm veya döverim, dövemezsem alternatif yollarla hızlı şekilde hallederim.
Gülerim ama karşılığını mutlaka veririm..
Cevap
10Cevap
Kaldırırım sonuçta ben seçmedim. ama yalnızlığımla ilgili şakalara tahammülüm yok
Kullanılan kelimelere göre tavrımı koyarım. Aşağılama varsa ezmeye çalışıyorsa şark kurnazlığıyla onu belli eder zaten o zaman yerin dibine sokup sokup çıkarmam onu vurabildiğim her ince detayından vururum. Şakasına art niyetsiz takılıyorsa sorun etmem ama oda benim takılmamı kaldırabilecekse
Espri yapılabilir beraber güleriz ama ciddi anlamda alay söz konusu ise çizerim 😄
Kuzenler arasında boy sakasi yapılmıştır ama gucenmem buna sjsj yuzume yaoilsa gücenirdim de yapılmadı hic :)
kesinlikle elimde olmayan sebeplerden dolayi benimle alay edilmesini kaldiramam, bunu baskasina da yapmam
dış görünüşümde espri çıkacak bir şey yok o yüzden fena terslerim
Ben de karşı tarafa misilleme yaparım. Hiç acımam
boyum 🥺 çok alınıyorum eheheh çok komik ya gülmedim diyorum 😏
Kendinle barışıksan problem olmaz. Ben takmıyordum ameliyat olana kadar...
dış görünüş konusunda kendime güvendiğim için umursamam
Kırılgan bir yapım var yazarım bir kenara hiç çıkmaz içimden.
Alay konusu yapılamam. Kimsede olamaz.
Bana bulaşan hayatının hatasını yapar, gülerek s*kerim kurtulamaz da.
Ay sakin sjufwjd
asla altta kalmam böyle şakaları da hiç sevmem ağzının payını vermek lazım
Tanidiğim biriyse evet onun haricinde hayir..
Pek hoşuma gitmez.
esprinin dozuna göre aşkitom
Espri kaldırırım ama haddini aşmadan kıvamında
Kaldiramam
Kaldırırım
Kişiye göre değişir.
Kaldiramam
Net kavga ederim
Kaldiramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?