Bu sene üniversiteye gidicem. Trabzon düşünüyorum sizce nasıl bir yer insanı şehri tek basıma bir kız olarak yapabilir miyim?
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. muhafazakar bir kent, insanları baya tutucudur.
biraz da kaba gelebilir sana söyledikleri, davranışları vs.114 Yorumla
Soran+1 yılKız erkek ayırt etmiyorlar mı?
Soran+1 yılTam tersi olur diye düşünmüştüm cok sasırdım
Soran+1 yılKızlara laf etmezler diye düşündüm
Soran+1 yılCiddi mi cok şaşırdım gerçekten
Soran+1 yılBen kampüs içi düşünüyorum diğer türlü babam izin vermez zaten zor gönderiyor
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılSamsunda düşünüyorum
+1 yılMemleketim öğrenci için güzeldir tabi merkez kampüs ise
018 Yorumla
Soran+1 yılBen trabzonun kızlarından korkuyorum :D
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılNe bileyim gıcık olurlar felan çetin sonuçta oranın halkı. Dışardan geleni biraz dıslıyolarmıs
- +1 yıl
Yok öyle bir şey Trabzonla çok uğraşıyorlar 4 sene yaşadım evet biraz tersler biraz kabalar ama dışlama falan hikaye. He bir İstanbul takımının formasını giyip çıkarsan baya bir dışlanırsın o ayrı
Soran+1 yılBesiktaslıyım sürekli de forma giyiyorum döverler mi :D
- +1 yıl
Erkekler bir şey yapmaz sert sert bakıp bir iki laf belki ama al yanaklı bir laz kızı saçını başını yolabilir
Soran+1 yılBak iste şimdiden gıcık oldum
- +1 yıl
Giymeyiverirsin
Soran+1 yılSırf trabzon halkı kızıyor diye giymemek saçma bünyeme aykırı yaptıkları da saygısızlık net
- +1 yıl
Senin giymen de belki bize saygısızlıktır
Soran+1 yılÖzgürlük denen bisey var herkes her yerde istediği zamanda istediğini giyebilir bu kadar sabit fikirli olmayın derim
- +1 yıl
Öcalan tişörtü giyip dışarı çıkmayı dene bir o zaman özgürsün ya
Soran+1 yılÖcalan şerefsiz vatan haini onunla ilgili biseyde sende vatan haini olursun. Ama Beşiktaş öyle bisey değil bunu ayırt edebiliyo olman lazım önce senin
- +1 yıl
Tabiki edebiliyorum anlatmak istediğim bu değildi zaten. O çok yukarıda bir şey bu bizim konumuz ise çok daha aşağıda. Trabzon Trabzonspor demektir ve Trabzonspor senin ve ülkemizin neredeyse %90lık kısmının kolayı seçip tuttuğu İstanbul takımlarından her zaman çok çekti. O şehrin o takımın neler çektiğini dışardan anlamak mümkün değil hiçbir zaman sabit fikirli ve ilkel olmadım ama bu konuda hemşehrilerimi her zaman destekledim ve desteklicm. Bu arada ksdeki en uzun görüşümü de yapmış bulunuyorum
Soran+1 yılCanın yanmış olabilir ama bunu tüm feneri tutan Beşiktaş ı tutan insanlardan çıkarma bence hicbir zaman Trabzonspor a bir önyargım olmadı
- +1 yıl
Tutan insanlara kastımız yok sokaktakilere sen hangi takımı tutuyorsun diye sorup fenerliyim diyene dalsaydik dediğin gibi olurdu. Bak mesela seni usulüne uygun uyardım ben sevmiyoruz ve istemiyoruz Trabzon bazı konularda diğer şehirlerden çok farklı ve hep öyle kalmasını istiyoruz
Soran+1 yılTrabzon halkının ne kadar dışlayıcı ve sabit görüşlü olduğunu bana canlı bir şekilde göstermiş oldun
- +1 yıl
Bazı konular tavizi kaldırmaz kusura bakma biz böyleyiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrabzon halkı candır kandır. Çok sıcak korumacılar ben çok seviyorum bir kaç kere gittim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılNamus kavramının en iyi korunduğu yerlerden birisidir.
Ayrıca asabilik vardır ama asabilik yalnızca erkeklere vardır bayanlara pek saygısızlık yapılmaz.00 Yorumla
+1 yılCok sevecen insanlardır.
Fener forması giyip dolaşırsan daha da bir sevecen oluyolar.02 Yorumla
Soran+1 yılEksi sözlükteki yorumları okudum da pismanlıktır demiş hepsi kafam karıştı iyice
- +1 yıl
İyidir trabzon halkı
+1 yılGel gel bana gel uzmanlık alanım 😊 KTÜ mezunuyum yorum at ne sormak istiyorsan 😊
021 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitesi cok mu zor ilk sorum :)
- +1 yıl
Evet gerçekten Türkiye şartlarına göre epey zor genel olarak 😊
Soran+1 yılPeki benim kaygım su, 1.5 yıldır konuştuğum tanıdığım yardimci olabilecek biri var ama İstanbul da olduğum için iste sürekli gidip gelemezsin diyolar köy gibi diyolar hani cafeleri nasıl ya da bir erkekle gördüklerinde hemen yadırgıyolar mı üniversite ortami sonuçta kızlı erkekli ortamlar olur
- +1 yıl
Bu soruna cevap verebilmem için hangi bölümü düşündüğünü söylemelisin
Soran+1 yılİnşaat ya da endüstri mühendisliği
- +1 yıl
İnşaat mezunuyum 😊 her halükarda kanuni kampüsündesin. Deniz manzaralı yeşillikler içinde büyük ve geniş bir Kampüs 😊 üniversite çevresinde kalman senin için iyi olur kalkınma veya Konaklar. Kalkınma daha aktif. Yani bildiğin öğrenci Mahallesi çok iyi kafeler var orda kızı Erkekli de hiç sorun olmaz ben o kadar sene kaldım sorun yaşamadım 😊
Soran+1 yılAllah çıkardı karşıma :) bölümü okurken zorlandın mı peki kaç sene sürdü :D
- +1 yıl
Zorlandım evet 😊 hem sosyal olayım hemde derslerde başarılı olayım dersen zor derim sana 😊 sadece 1 dönem uzattım ama pişman değilim yine olsa yine KTÜ inşaat yazar yine aynı şekilde yaşardım 😊
Soran+1 yılPeki sence yurtta mı kalınmalı evde mi? :)
- +1 yıl
Tek mi kalacaksın yoksa arkadaşlarla falan düşünür müsün?
Soran+1 yılArkadaşlarımla olmasını isterim ama ilk seneden öyle iyi arkadaş bulmak zor sanirim
- +1 yıl
Aynen. O zaman ilk yıl bir apart düşün derim. Dediğim gibi konaklar ve kalkınmada var. Kyk ulaşımı biraz sıkıntılı hemde güzel Apartlar var Trabzon'da. Kalkınma ya da konaklarda seçebilirsin. Kalkınma daha aktif ama okula giderken kocaman bir yokuş tırmanacaksın konaklarda kapının çıkışında bile Apartlar var ve evi de bu iki mahalleden birinde tutman güzel olur birde konaklar havaalanının da dibinde 😊
Soran+1 yılO iyiymis bak :) simdilik soracagım bu kadar tabi hala korkuyorum ama yazıcam yani hayalim bu
- +1 yıl
Kesinlikle yaz gerçekten pişman olanlar çevresi olmayanlar ben çok memnundum çok şirin ve güzel bir yer doğası denizi yeşili ile tam bir doğa harikası. Kesinlikle öneririm özellikle inşaatı
Soran+1 yılşu an calısıyomusun peki is bulabildin mi son sorum :)
- +1 yıl
Hemde en iyisinden 😊😊
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Ne zaman sorun olursa buraya yazabilirsin 😊
Soran+1 yılTamamdır :)
- +1 yıl
ben de üniversite için KTÜ düşünüyorum bana da yardımcı olur musunnnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel birlikte oraya gidelim :D
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır demem :D
Cevap sahibi+1 yılBen de şaka yapmıyorum ciddiyim :D
Soran+1 yılSende mi bu sene :D
Cevap sahibi+1 yılEvet :D
Soran+1 yılTanışmayı cok isterim cok tedirginim hala karar veremedim :)
Cevap sahibi+1 yılTabi tanışrız da Trabzon 'a gelme gibi bir lüksüm yok :/
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılDur gizliden çıkayım da sen mesaj at
Soran+1 yılAtamadım :/
Cevap sahibi+1 yılTakip etseydin ben sana atardim :D
Hadi at şimdi
Soran+1 yılYeni üye olduğum için yine atamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılTakip edemiyor musun
Soran+1 yılEttim
+1 yılYaparsn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında