Turkiyede goruntuye fazlasiye onem veriliyor. Fazlasiyla.. Turk erkeklerin cok yakisiklarida var az olanida.. Cok guzelleri var az guzelleride var ama cidden guzellikten onemli karakter. Yav bu sitede cok kotu niyetli insanlar var.. Kimse kimseye guvenisi kalmadi..
bunlar sadece bir kaç örnekti. bir sürü var sadece bir kaçını paylaşabildim ve benim bilmediğim daha nicesi. diğer ülkelerinde sadece üst tabaka modellerini görüyorsunuz da kıyaslıyorsunuz. bunlar amatör
Turkiyedeki tipleri biliyorum merak etme. Bunlar da manken model ben sokaktaki tiplerden bahsediyorum. Isvece gittim sokaktaki sıradan herkes bizim burdaki modellerden cok daha iyi. Üst tabakadan bahsetmiyorum üst tabakadan bahseden sensin koydugun fotograflarla.
bunlar bizim üst tabakamız değil. üst tabakamız çağatay ulusoy, mehmet günsür, kıvanç tatlıtuğ vs. benim paylaştıklarım bilinmeyen amatörler. sokakta ki tiplerimiz de yerin altına gömeceğiniz tipler değiller. bu farklılık algısı, iyi olduğundan değil. ekonomik olarak rahatlar ''gittiğin yerde ki insanlar'' bu sebeple bakımlılar.
Alakasi yok. Bunlar da model dimi? Ben sana sıradan model olmayan kisileri karsilastir diyorum. Sokakta da yakisikli Turk erkegini en son ne zaman gordum belli degil. Bakımla alakasi yok yabanci kizlar da erkekler de bizden daha iyi. Bizim ust tabakayi yabancilarin ust tabakasiyla karsilastiramayiz bile zaten
aralarında sadece 3. ve 4. fotografta ki model efenim. diğerleri model değil. sıradan tarzı olan tipler. eğer siz buna inanıyorsanız diyecek bir sözüm yok efenim. sizin görüşünüz bu tabi.
sadece sizin görüşünüz bu. genel bir yakışıklı millet kavramı olamaz zaten. 10 milyonluk isveç nüfusu ile 85 milyonluk türkiye nüfusunu kıyaslarsan zaten az çok bir ışık yanar. size hiç denk gelmemiştir o ayrı. kalabalık bir milletiz ve karmayız. bir çok ırk barındırıyoruz. elbette güzelimiz de var çirkinimizde. daha objektif olursa potansiyel çok bu ülkede fakat insanlar ekonomik problemler yüzünden kendi bakımları ile ilgilenecek durumda değiller. her insan bakım ile güzeldir. (her yer için geçerli) Ben Türkiye'de hiç yakışıklı yok lafına itafen örneklendirdim efenim.
göz var nizam var anlıyorlar hanfendiler yakisiklıdan turk erkeğini beğenmeyen türk kızına gıcık olurum nesin neyi beğenmiyorsun evlenince ninem gibi davraniyorlar birde adam beğenmiyorlar nasıl sinir oldum bak :)
yalnız yakışıklılık güzellik göreceli. bu örneklerin hiçbiri bana yakışıklı gelmedi mesela, aksine itici. mehmet günsür ise dünya üzerinde en yakışıklı bulduğum erkek.
e tabi ki o da ayrı bir örnek efenim. ben kendi göreceme göre bir grup insanı paylaştım. yakışıklı gelmeyebilir elbette fakat bunlara çirkin demek de saçma olur. bizim milleti gömmeye çalışanlara itafen bu paylaşım sadece.
En İyi Cevaplar