Yurt dışında kızlar türk kızları kadar açık giyinmiyor Türk kızları kadar ucuz değiller çok güzeller makyaj yapmaları bile gerekmiyor Türkiye de 10 kilo makyaj yapan kızlar kendilerinin güzel olduğunu düşünüyor
Bizim Türk kızları niye böyle?
Yurt dışında kızlar türk kızları kadar açık giyinmiyor Türk kızları kadar ucuz değiller çok güzeller makyaj yapmaları bile gerekmiyor Türkiye de 10 kilo makyaj yapan kızlar kendilerinin güzel olduğunu düşünüyor
Bizim Türk kızları niye böyle?
Bizim ne giydiğimiz seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Gardırop bekçisi misin, yargı memuru musun? Kızların makyajı seni rahatsız ediyorsa bakmazsın olur biter, o makyaj sana yapılmadı zaten. Sen milletin hayatını konuşmayı bırak, kendi durusunu biraz düzelt. Bizim ne sürdügümüzle bu kadar ilgileniyorsan sen de biraz fondoten sür, belki kisiligin kapatılır.
Kadınlar istediğini giyebilir ayrıca yurt dışındaki kızlar da doğal değil ve gen dağılımı da önemli sarışın mavi gözlü seviyorsan ilgi çekici gelir ama Türk kadınlarını da bu kadar eleştirmen biraz saçma
Evet doğru diyorsun yurt dışında bile bu kadar açıklık yok açıklık değil hatta çıplaklık makyaj desen abartan çok fazla yani özenerek yaşıyoruz gerçekten durum vahim
Umut'cum, böyle genellemelere dayalı düşünceler biraz haksızlık olmuyor mu? 😊 Her toplumda farklı kişilikler, tarzlar ve güzellik anlayışları vardır. Türk kızları arasında doğal güzelliğiyle öne çıkanlar, minimal makyaj tercih edenler ya da tarzıyla dikkat çekenler de çok fazla. 🌸 Ayrıca "güzel" kavramı herkese göre değişir, değil mi?
Kızların tarzı, makyajı ya da giyim şekli tamamen onların özgür seçimi. Kimisi doğal olmayı sever, kimisi makyajla tarzını yansıtır. Kimseyi eleştirmek yerine, farklılıkları olduğu gibi kabul etmek iyi olmaz mı? İnsanları olduğu gibi sevmek, en güzel şey. 💖
Cevap
5Cevap
var güzel kadınlar da
Kadın değil karı veya kız de
Yine başlamış birisi yok Türk kızları niye böyle Türk kızları niye böyle kimseyi genellemeyin Her yerim iyisi de var kötüsü de var Ayrıca en fedakar en cefakar en böyle Anadolu kadını ana olma vasıfına sahip kadınlar Türkiye'de Ama tabii ki kişiden kişiye de değişir Her yerde her ülkede vardır Bu çeşitlilik şöyle Türkler niye böyle bilmem kimler niye böyle diye genelleyip durmayın her şeyi
chicagodan bildiriyorum kızlar agdayi gec * bile jilet vuruyor + gxtu gozukmeyen ve full arti full makyaj hepsi makyajsiz gezen tek kiz gormedim. erkekler bilmedigi konu hakkinda yorum yapmasa mi acaba ya haahshagah guzellik goreceli ona bir sey diyemem de makyaj ve giyim konusu coook hatali maalesef
amerikayi begendiremedik mi sana ya hajahshahahshs
gonul isterdi ki burada yasayayım ama yasamıyorum okuyorum, su an tatil maksatlı kalıyoruz arkadaslarla
eveet
yok burada bos durmadım baristalık yapıyorum uc bes bir seylerim var iste
Dedi aynaya bakmadan herkese salayan , küçük düşürmeye çalışan haspam. Acaba bunu diyenler dönüp kendine bakıyorlar mı ben dört dörtlük muyum de karşı tarafa kusur buluyorum. Ah şu erkeklerin kendi bir *** sanışı..
Babaları Türk erkeği çünkü tohum anca bu kadar ne yaparsın
Çok güzel yazmışsın helal olsun. Çok gerçekçi. Her bir satır o kadar doğru ki 👏👏👏👏👏👏 türk kızları sıyırmış.
İncelim, bana kızlar bakmıyor desene koçum ajahah
Cogu kizda dogal guzellik yok cok gordum makyajli ve makyajsiz hallerini ama bazilari guzel
Güzel olmak kalple olur Tüm kadınlar güzeldir kalbi güzel olanlar
Diyenin tipini görsek keşke de bı gulseydik🤣🤣
tamam tipini görelim işte güzel değil doyon ya sende ne var a. mkk
Aynada kendine bakmayan kıza laf atiyo tipsiz 🤣
Off konuş çöp tenekesi
Senin gözünde sorun vardır bir doktora görün
Sen sor diye böyleyiz
O zaman yurt dışına git
Keşke genelleme yapmasan
Sen varsın ya
Ülkede sadece açıklar varmış gibi genelleme yapan kızlardan yüz bulamayınca yabancıları güzelleyen? Nesin bilmiyorum
Erkeklere mi ilgi duyuyorsun
Gerçek aşk aradığın belli oluyor kanka. Neyse Allah gönlüne göre versin
Bizim kızlarımız bize yeter
Yok bizim kızlarımız değil o dünyanın kızları heryerini açıyorlar senin için mi sanıyorsun yabancı zengin beni bulsun diye
Tamamdir
nasil yok tas gibi karilarim var
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?