Din kardeşimize dua ettiğimiz sürece omzumuzda bulunan melekler; 'duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin' diyerek dua edermiş. Hem kendimize hem de başkalarına dua edelim, böylelikle kabul olma ihtimali daha da çok artar :)
Ben teşekkür ederim, dualarının kabul olacağını düşünerek kalben edersen de kabul olma ihtimali artar. Kesinlikle içten dua etmek önemli, tecrübeyle sabit :D Hemen olmazsa da bir gün olur.
Yeterli olmasa da çok güzel bir görüntü olurdu, düşünsene herkes sarışın, bembeyaz ve sevimli suratıyla ponçik ponçik geziniyor etrafta... Çipil çipil bakıyorlar... Düşüncesi bile çok güzel 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen çirkin bir kadın düşmanı pislik olduğun için.
Ben mi çirkinim? Görmedin kii :D
Hayır, görmedim. Muhtemelen içeriden de çirkinsin.
Dışarıdan görmeden nasıl içeriden çirkin olduğumu düşündün? :P
Buna sezgi denir, dumb!
O zaman sezgi yeteneklerin güçlü değil.
Zayıf ereksiyonun kadar :D
Konu hiç iyi yerlere gitmiyor, çok ayıp bu arada :D
Senin yasadigin ve girdigin cevre oyleyse demekki..
Benim köyümde güzel kızlar var ama şehir merkezinde yaşadığım için olabilir.
Yallah koyune tatliiiimmmm
Gönderebilirsen gönder sjsjsjs
Allah bele yaratmış nabican
Allah'ım aklımızı fikrimizi bedenimizi güzelleştir, yolumuzu senin yolundan asla ayırma. Aminn
Çok geç hocam çok geç
Gerçekten inanarak dua edersek düzeliriz, lütfen sen de dua et ülkece iman power olalım :D
Etsem kendime ederim olum etmişken araya beni de kat da uçim burdan
Din kardeşimize dua ettiğimiz sürece omzumuzda bulunan melekler; 'duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin' diyerek dua edermiş. Hem kendimize hem de başkalarına dua edelim, böylelikle kabul olma ihtimali daha da çok artar :)
Uuuğ aydınlandım tsk
Ben teşekkür ederim, dualarının kabul olacağını düşünerek kalben edersen de kabul olma ihtimali artar. Kesinlikle içten dua etmek önemli, tecrübeyle sabit :D Hemen olmazsa da bir gün olur.
Ahasadmsmsmksmd sen bu sorudan buraya nasi geldin ya helal olsun ben hala orada kaldım
İman var içimde, güçlü bir biçimde :D
Görselde paylaştığın yaratık Kürt yalnız 😂
Aaa ben Türk diye paylaşmıştım, yine de Türkiyeli sayılır :D
Gene de %85 çirkin kız etraf haklısın ben aynaya bakmıyorum midem bulanıyor
Kendinden nefret etme, kendimizi sevmek için illaki güzel olmaya ihtiyacımız yok.
Nefret etmiyorum. sadece midem bulanıyor
Haa o zaman kus, rahatlarsın 😂
Belki senin genlerin yayılmıştır ülkeye
Öyle olsa hepimiz sarışın, beyaz tenli, çipil gözlü olurduk sjsjsjs
Dediğin özellikler her zaman güzellik için yeterli olmaz
Yeterli olmasa da çok güzel bir görüntü olurdu, düşünsene herkes sarışın, bembeyaz ve sevimli suratıyla ponçik ponçik geziniyor etrafta... Çipil çipil bakıyorlar... Düşüncesi bile çok güzel 😍
Bütün ten renkleri güzeldir, bütün yaratılan güzeldir. Kişiyi çirkinlestiren yaptığı kötü eylemlerdir.
Keşke hepimiz iyi insan olsak.
Hayır var hem de çok
Çirkinler daha çok
Huyu güzel olsun. Çirkin de severiz. Çirkin tabirini de hiç sevmem ama neyse.
Bence de huy en önemlilerinden
Üzdün bizi
:(
genler kötü
hiç mi çaresi yok :(
gen bozuk
Napicaz peki :(