Kadında güzellik boy sınırı bana göre 165 cm. Bu boydan kısalar çocuk gibi geliyo. kızlarin en az yarısı boydan eleniyor. Boy kriterini geçenlerin de en az yarısı çirkin. Güzel olan kız sayısı çok az. zaten yarısı türbanlı, dış dünyaya kapalı, muhabbeti yakalayamayan tipler. Bu sebeplerden mütevellit gençliğim solmadan ortadogudan gitmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Belkide senin güzellik anlayisin bozuktur, türkiyenin kizlari gayet de güzel
Fotoğraftaki kız kadar güzeller işte😔diyeceklerim bu kadar. İyi akşamlar
Cok az mı guzel kiz var asil heryerde cok guzel kizlar var boyu uzundan kisaya masallah ama hic yakisikli erkek yok cok az vucuduna bakimina onem veren erkek var onlarda zaten bi havalarda her adim basi cok guzel kizlarla karsilasabilirsin ama yakisikli erkek cok cok az bide gelmis kimbilir hindistanli tipiyle turk kizlarini begenmiyor 😂
Hindistanlı tipi mi? Önce bi eleştiriye açık ol sen, sonra bana kara çal. Ağzına verdiklerimle tanıştirayim seni istersen? Bı minibüs dolusu kadinla tanismaya hazır ol 😂
Ne alaka vizyona bak skstigi kizlarla ovunen birinin nasil bu kadar ozguveni yuksek olabiliyor ilginc 🤣 dısın iyiyse bile iq seviyen ve karakterin yerlerdee mide bulandiricisin 🤢
Övünmek değil, beni boyle şeyler üzerinden tanımadan yeren birine, kendimi tanittim. IQ seviyemin düşük olduğunu sanmıyorum, bu senin için geçerli olabilir. Karakterim hakkında haklı olabilirsin o önemli değil.
Aferin sana :d
♥️♥️
güzellik algınız estetik operasyonları olduğu için (paramız yok, öğrenciyiz) mswezşçbndt
155 kızları 165 yapmak için bı ameliyat var mı sence?
var bu arada
Neymiş
boy uzatma ameliyatı var diyorum
Aga olmuyor.. Allah vermediysr olmuyor, ameliyatlar, estetikler vs vs bı yere kadar. Tıbbın da sınırı var. Rusya'nın dağından gelen kızlara bak bakınca bı daha bakıyorsun. Bı de bizim nisantasinda haysiyetinden serefinden 1001 taviz vererek adama estetik masraflarını ödeyip 20 tane operasyon geçiren kezolara bak, olmuyor..
*ödetip
olur ama oldurmak istemiyorsun gibi bilemedim hem paran varsa ülkeyi terk etsene
Boyum 160 ve çok güzelim (bu sadece benim fikrim değil) sen de Marlon Brando değilsin herhalde
Çok güzelim (bu sadece benim fikrim değil) NDJSJDHDHDHSJSJ
Bence sen çok ukalasın. Evet çevremdeki herkes beni güzel bulur komik olan ne
😂😂peki
Senin gibi kendini beğenmiş çok erkek gördüm. Beni görsen peşimden koşardın o kadar iddialıyım. Eminim zargananın tekisin. Bu yüzden bu kuyruk acın ama üzülme sen parayla tek gecelik ilişkiler yaşamaya devam et yoksa kim bakacak o suratına bay yetersiz
💋.
😂😂😂 . cevabım bu
Benim de bu 💩
27 yaşımdayım hiç bir kızın pesinde kosmadim. Çünkü awm için kendini rezil etmeyecek olgunluğa küçük yaşlarda eriştim. Zargananin tek değilim, 2 senelik fitness geçmişim var. Kuyruk acım yok, ağzına verdigiminkine veririm, veremediysem de kimseyi rahatsız etme veya muhabbeti uzatma gibi huylarım yoktur. Parayla gecelik ilişkiler yaşadım ama 30 tane sktiysem şuana kadar 4-5 tanesi ücretlidir 😂👍 birinin suratını görmeden onun kötü veya yetersiz olduğunu söylemek zeka geriliği göstergesidir. Yazdıklarından zeka geriliginin oldugunu anlayabiliyorum ama farkettiysen sana çirkin vs demedim, belki de guzelsindir onu bilemem ama zeka sıkıntın olduğu kesin.
Tıp okuyorum bence zekam fena sayılmaz. Ve evet çok güzelim bu seni bağlamaz. Sen de "Türkiye'deki kızlar"diye genelleme yapma o zaman. Tüm kızları gördün mü ki? Ayrıca yorumlara verdiğin cevaplarla zeka seviyeni gayet de göstermişsin fazla söze gerek yok. a* peşinden koşmam demişsin ama s*ktiğim, ağ*ına verdiğim, otobüs dolusu,30 kadın... gayet de koşmuşsun sanki😉
Tıp okuyan birinin zekasını yansittigini düşünmüyorum. Seni kalitesiz erkekler çevrelediği için iki insanın birlikte olmasınin, sadece erkeğin kadının "peşinde koşması" ile mümkün olduğunu dusunebilirsin ama bende öyle olmadı. Karşılıklı adımlarla gelişti. Türkiye'deki kızlar deyince yüzünü gormusumki genelleme yapıyorum sen gormeden yapıyorsun A1 Türkçeyle anlatıyorum umarım anlamışsındır.
A1 Türkçe mi? A1 seviye böyle olmuyor ama sen bilirsin. Bu konuda da pek fikrin yok belli oldu. Çok komiksin. Kalitesiz erkek ifadesinin vücut bulmuş hali sensin bence ve benim çevremde senin gibi bir erkek bile yok. Çok şanslıyım bu konuda. Cinsellikten başka bir şey düşünmeyen bir insanın tıp okuyan bir insanın zekasını yansıtmadığımı düşünmesi inan hiç umrumda değil💋 zekamın 1/4'nin sende olmadığına adım kadar eminim. Keşke *m peşinden koşacağına biraz da kendini geliştirseydin. 27 yaşındasın ama tek vasfın-sana göre- yabancı kadınlarla ilişkiye girmek. İstersen sana kişisel gelişim konusunda destek olabilirim. Tıp okuyorum,17 sertifikam var, C1 seviyesinde iki dil biliyorum, resim çiziyorum, iki kitap yazdım, popüler bir dergide 3 makalem yayınlandı ve 24 yaşındayım. Sen 27 yaşına kadar ne yaptın peki? Bir otobüs dolusu kızın ağzına verdin😂👏 tebrik ederim. Tamam ben zeki değilim. Zeki olmamak buysa ben razıyım ya.
Kalitesiz bir erkek için çok uzun yazmışsın, şimdi sil yazdığını 😉
Ancak algılayabiliyorsun ne yapayım ama🙄 hadi öptüm iyi geceler💋
😂😂😂 resmen nakavt oldun halen konuşuyorsun. Ayrıca ısrarla bu öpücük atma sevdanı anlayamadım malum toplulugun 31. Üyesi mi olmak istiyorsun anlamadım.
Kimin nakavt olduğu ortada💋 hadi bu gece de 31 çekmek yerine kitap oku mesela olmaz mı😕 bir kere de kendin için bir şey yapman fena olmaz. Ya da boş ver ya çok da zorlama kendini. İlgi alanın da kapasiten de belli sonuçta.
"31 çekmek yerine kendin için bişey yap" mi? 31i senin için çektiğimi mi dusunuyorsun😉, o da benim için. İlgi alanlarımdan bahsettiğim bir konu değildi bu, bu algı kapasitenle tıp fakultesinde okuduğuna asla inanmiyorum
Peki sen inanmamaya devam et. Ama söyleme bana çok üzülüyorum (!) 😔 Ciddiye alınabilecek bir cümle bile kurmadın. Biz Türk kızları evet çok çirkiniz sen çoooooook yakışıklısın. Sen de yurt dışına git lütfen. Üreyeceksen orada üre. Bu ülkenin buna gerçekten ihtiyacı var. Böyle zihniyetleri yok etmek mümkün değil ama azalır en azından.
Tamam kabul sen çok cirkinsin, haydi iyi akşamlar
Tamam kabul. Cahille muhabbeti kesiyorum ve uyumaya gidiyorum. Yarın bir otobüs dolusu kızın ağzına vermekten daha önemli işlerim var. İyi geceler💕
Cahille bu kadar uzun muhabbet ediyorsan o cahilden daha cahilsindir 😂😂
Maalesef bu hiçbir koşulda mümkün değil 😶 Bay yakışıklı
💔💔
😊💕
🚬🚬🚬.
🙌 iyi geceler Bay yakışıklı
Sana da bayan güzel
Teşekkür ederim 🌜
🌚🌚,
Boyum kısa yaşım 33 bulduğum erkek 192 yabancı yakışıklı ve beni gayet güzel buluyor.
Benim rüyalar
Yok gayet ciddiyim bence sen çirkin kısa ve vasıfsız birisin genelde bu tip erkekler 4 4 lük kadın istiyor
.
Üzülerek belirtmek istiyorum ki attığın bok tutmadı. Boyum 180. Avrupa, Amerika ve güneydoğu asyanin çeşitli ülkelerinden tek gecelik ilişkilerim oldu. bu da çirkin olmadığımı gösterir sanırım. Serbest çalışan olarak saatlik 1500 TL aliyorsam da Türkiye'de vasıfsız sayılmam heralde. 10/10 got oldunuz maalesef, başka bir kullanıcıda tekrar deneyin :/
burada got olan biri var o da sensin trol. Ben fiziki anlamda kendimi övemem ama doğruları konuşurum. Güzel biri sayılmam evet ama sevimli bulurlar. Bahsettiğim yabancı ( danimarkalı) adamlara kısa süre sonra evleneceğiz. Fazlada bir şey söylemeye gerek yok türk erkekleri olarak boş egonuzda yalnız başına boğulmaya devam
Danimarkali=best model demek mi? Ağzı burnu yamuk kemik yapısı bozuk çok kuzeyli gördüm. Danimarka kültürüne hayran olduğundan o adamı tercih etmediğini tahmin edebiliyoruz, burada popo olan biri varsa; maddi menfaatleri için (muhtemel olarak) karakterinden taviz veren bir bayan 👍
Kızın kısası makbuldür bikere
Uzak olsun valla hiç munasebetim olmaz. Mapusta şişlerler valla 😂
Tamm sana en irisinden bi tra, vesti ayarlariz. Sikma canını
Haset etmeyin, olgunlaşın👍
Malı gormedik ki haset edelim😂
Mali görsen korkarsin ama 😉
Haha inandık
Ücretsiz kanıt sunulur