www.ajansspor.com/.../25.html#galeri gözünüzü seveyim şu fotoraflara bir bakın dünyanın her yerinden kızlar var:)999 türkiyede neden böyle kız yok:))9
Cevabın nedir?
+1 yılTürkiyede kaç tane şerefi olan kendini bir tane kıza saklayan yakışıklı erkek var? Senin dediğin o güzel kızların peşinden kaç tane erkek koşuyor ve neredeyse 30 tane erkekler çıkanları oluyor. Böyle kıza ihtiyaç yok. Gözüm bir kaç dakika eğlensin diye gidipte kıza bakamam.
61 Yorumla- +1 yıl
sanki onlar saklıyo da
En İyi Cevaplar
Nası yok len bu ne o zaman?
www.google.com.tr/search13 Yorumla- +1 yıl
gassaray
www.google.com.tr/search - +1 yıl
beşiktaş
www.google.com.tr/search - +1 yıl
Trabzon
www.google.com.tr/search
+1 yılBakın bunlarda Türk kızı
fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/.../...8758144_n.jpg
fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/.../...9560079_n.jpg
fbcdn-photos-f-a.akamaihd.net/.../...5710749_n.jpg23 Yorumla- +1 yıl
kardeşlerim onlar benimm:))))
www.google.com.tr/imgres
Sen kendin böyle birimisin de
öyle bir kız istiyorsun?41 Yorumla- +1 yıl
o manken ama benim attım resimler manken değilkii
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
51Cevap
bende aynı soruyu şu resimlere bakıp soruyorum
imggaleri.hurriyet.com.tr/.../...20A.IMGL-8128.jpg525 Yorumla- +1 yıl
kaslı erkek yazım googldan kopyaladınmı :))))))) bunların hepsi manken zatenn
- +1 yıl
seninle evlene n adama acıyorum ruhun kaşarrr
- +1 yıl
ben çıplak kadın manken resimleri atmadım sana normal vatandaşşş
- +1 yıl
amam aralarında hiç manken yokk:))))99www.habergazete.com/.../...a-karel-resimleri-3.jpg img04.blogcu.com/.../kaanil_134381872695.jpg
- +1 yıl
www.gazetesok.com/.../SOK2KIVANC2.jpg mmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
24.media.tumblr.com/.../...8xpi411rmqzepo1_500.gif ya bu bu nasullll
- +1 yıl
www.google.com.tr/search al da bak orjinal türkkk
- +1 yıl
cdn1.haberdar.com/.../...ginligi_haber_3283968.jpg al bu adam yeter alayına
- +1 yıl
alayına yetecek tek erkek
www.kralblog.net/.../kenan-imirzalioglu.jpg - +1 yıl
galeri8.uludagsozluk.com/.../...-erkegi_562423.jpg bu da cabasııı
- +1 yıl
burağı beğendin demek varmışşş
- +1 yıl
en azından beğendinğin çıktı:))
- +1 yıl
- +1 yıl
neyse senle o erkek tatlı bu erkek yakışıklı muhabbeti yapmıcam ağzınnla söyledin beğeniyosunnn
+1 yılbiz böyle giyinsek o* dersiniz kaşar dersiniz bu kesin veriyordur dersiniz biz böyle giyinsek sayın başbakanım bizi perdesiz eve benzetir ardından da perdesiz ev ya satılıktır ya kiralıktır der ayrıca biz böyle maça gitsek kıyıda köşede sikerler bizi laf atarlar anlıyor musun güzel kardeşim? türkiyede kadın olmak zor.
21 Yorumla- +1 yıl
harbiden size çok haksızlık ediyoruz şimdi farkettimm:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim kızlarımız güzel de yurt dışı hatunları kadar kolay değil.
Çok zorlar.
Turizm de çalışırken Allah'ım ne tatlı hatunlar geliyordu öyle.
O kadar rahatlar ki kendileri geliyor arkaadaşlık için.
Sezon dan sonra memlekete geliyorum İzmir'e ulen hiç biri bakmıyor.
Bir de o turist hatunlar gibi güzel Türk hatunlarının bakma ihtimali Dünya Kupasına katılan her hangi bir takımda oynama ihtimali gibi bir ihtimal.
Hani sürekli sayfada yok Ruslar şöyle yok Avrupalılar böyle gibi bir şey yok.
Bizim hatunlar harikalar ama çok zorlar.
Gözleri de yüksekte çok.
Allah sonumuzu hayır etsin valla.30 Yorumla
+1 yılAmacım seni bozmak değil de konuştuğum farklı ırklardan çoğu erkekte kendi ülkelerindeki kızları değilde daha çok farklı ülkelerdeki kızları daha güzel olduğunu söylediler, daha çok beğendiklerini. Sanırım bu var olandan sıkılmış olup, yenisini isteme gibi bir şey. Umarım senin gönlünce birisi çıkar karşına :D
25 Yorumla- +1 yıl
yok ben sıkılmadım kii
- +1 yıl
Yani ona bakarsan bizde başka ülkedekileri beğeniyoruz bu böyle, daha mı hoşumuza gidiyor diğer ırktakiler bilmiyorum.
- +1 yıl
Şöylede bir durum var, bizim gerek kültürümüz, gerek din açısından çoğu kız veya erkek bile rahat değil. Oradakiler daha rahat bir yaşama alışmış, adamlar hayata daha farklı bir gözle bakıyorlar. Bu da arkadaş ilişkileri olur olmaz etkiliyor belki bu anlattığım güzellikle alakalı olmasada benim ne demek istediğimi anladın.
- +1 yıl
zaten güzellik derken burada saf güzellik dğilde bakımm giyim kuşam asalet ve ateş den bhsediyoruz sanırsamm
- +1 yıl
büyük ihtimalle
+1 yılYa bırak kardeşim bak dikkat et o kızlar kısa şortlu, makyajlı kızlar bizim kızarımıza haksılık ediyorsun bence, o kıyafetlere bizim kızları koyarak düşün, ama bence hiç koyma bizim kızlarımız olduğu gibi güzel. Çok makyaj yapan kızımız yok onuda unutma. Yani sanki erkeklerimiz çok yakışıklıymış gibi bir durumda yok ortada, bunu da unutmamalı bence :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah iste Europali kizlar her Zaman guze demeyelim de ama endamlari super allahlari var simdi oda cok fazla cinsel hayatlari oldugu icin ben kendim yurtdisinda yasiyorum burdaki kizlar 10 yasina gelince cinseligie basliyorlar ama bizim gibi 23 yasina gelmis kizlar hala cinsel iliski yasamamis sevgilisyle tuhaf oluyorlar hatta bundan 6 sene once dalga geciyorlardi ama simdi alismislar
yuz guzeligini desen hep estetik ama endamlari guzl26 Yorumla- +1 yıl
aynen aynı dili konuşuyoruzz
Cevap sahibi+1 yılevet dogruya dogru simdi bizim kizlar 25 yasina geldiginde ninem gibi oluyorlar bir cocuk dogurduklarinda cokuyorlar ama onlar oylemi adamlar 70 yasinda hala ben yasli degilim diyorlar yasli degince kiziyorlar her gun spor yapiyorlar ondan iste
- +1 yıl
aynen bide bizde evlenen kadın ve erkek hemen kilo alıyo
Cevap sahibi+1 yılevet srtik ne yiyorlarsa :D bu kadar kilo aliyorlar :D
- +1 yıl
ye iç yat ondan dolayı bence:)))))9
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede öyle kızlar ne arar burada anca bıyıklı sümüklü iğrenç ter kokan şişko kısa boylu kız demeye utandığım kızımsı yaratıklar var biz erkekler böyle kızları mı hakediyoruz? Tabiki hayır bu pis iğrenç şeyleri kimsede istemez yani bizim ülkenin kız demeye utandığım yaratıklarını atsan atılmaz satsan satılmaz mecburen bunlarla evleniyoruz halbuki yabancı ülkelerin kızları bizim için yanıp tutuşurken biz gene merhametimizden dolayı bizim kızımsı şeylere bakmak onlarla evlenmek zorunda kalıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLinkteki kızlar fena değil. www.kizlarsoruyor.com/.../q1458990-seksi-olmak-sizce-iyi-mi-bu-kizlardan-hangisi-daha-seksi-1 burdaki kızları görünce kendimden utandım.
07 Yorumla- +1 yıl
bencede utanın
Cevap sahibi+1 yıleic seç bari
- +1 yıl
https://hizliresim.com/RyaAya bence bu
Cevap sahibi+1 yılbencede
- +1 yıl
sen mi sordun bu soruyuu
Cevap sahibi+1 yılben sormadım
- +1 yıl
adı neki bu kızın acabaa
+1 yılUsta yanlış anlama da, o tiple, bu zeka seviyesiyle ve " Kreyzikasapdiriliş" gibi bir nickle senin ederin şu :
https:// lh6. googleusercontent. com/-OadjjTgpj0U/UwlT7VNYAVI/AAAAAAAABYw/a9f_qbRTWY4/w720-h724-no/1656167_262638650562357_1666709904_n. jpg10 Yorumla
+1 yılsizin gibi cırkın türk erkekleriyle çiftleşen kadınların bizim gibi çirkin kızları oluyo işte
1216 Yorumla- +1 yıl
terbiyeni takınsan fena olmaz belki ordan kazanırsın sende
- +1 yıl
saolun saolun bılıyorum
- +1 yıl
ne terbıyesızlımı gordun soruyu soran ;)
- +1 yıl
çifleşme mişleşme
- +1 yıl
tamam sevıstıklerı ıcın oldumu hahha ssenın derdın ne cevabımın dogru oldugunu neden kabullenmıyosun aynaya baksana ;)
- +1 yıl
be aynaya bakıyorum ve kendimi beğeniyorumm senin demenle olmuyo:))
- +1 yıl
sana gore senın demenlede olmuyo o zman nıye ınanmadın sorular soruyosun ;)
- +1 yıl
ben iyiyim çünkü vicut desen var boy bos yerinde yüzüm gözüm düzgün belirgin bir kusurum yok daha ne olsun ki illka manken gibi erkek güzeli mi olmam gerek ben normal bir erkeğim
- +1 yıl
cırkın turk kızlarına kendını ıspatlamaya calısmanda tuhaf hahha
- +1 yıl
ispatlamak isteseydim penyemi çıkarır öyle resim ekilip koyardımmm canımmm
- +1 yıl
ben iyiyim çünkü vicut desen var boy bos yerinde yüzüm gözüm düzgün belirgin bir kusurum yok
bence yeterlı - +1 yıl
olmayan bişeyi söylemedimm
- +1 yıl
sorun soylemen zaten ;)
- +1 yıl
yaa tamam :))))))))
Hay ben sizin güzellik merakınızın a. q artık yeter bıktık bu sorulardan beğenmeyen s. ktir olup gitsin bozdum ağzımı şu mübarek günde Allah ın dangalakları siz kendinize bakın bir önce aynaya bakıyor musunuz hiç?
11 Yorumla- +1 yıl
bakıyom gayet iyiyim banakızgın oldun içn öyle diyonn
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz böyle oldunuz da biz mi öyle olmadık?
d22d7v2y1t140g.cloudfront.net/..._WOtmbNagv8NN.jpg88 Yorumla- +1 yıl
bana manken fotosu atma benim resimlerini attığım kızlrın hiçbiri manken değill:))))) büssürü yakışıklı manken türkte varr:))))
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun manken olmadıklarını?
- +1 yıl
Adam haklı:)
- +1 yıl
tribündeki maç izleyen taraftarlarr :)99999 resimlere baksan anlarsınn bir kızın öyle göbeği varki öyle mankenmi olurR:)))
Cevap sahibi+1 yılbu mu guzel şimdi www.ajansspor.com/.../3.html
- +1 yıl
güzellik derken güzellik saf güzellik değil ki duruşları havaları yoksa o elvan mı ne türkiyegüzeli olan kız hepsinden güzeldir ama sadece saf güzellik aramıyoruz o mankenlerde aranır ben manken değil eş seçimi için dedimm
Cevap sahibi+1 yılbence genel konuştun da neyse
eş seçimi için istiyosan ahlak güzelligi olanı seçmen daha iyi olurdu sadece yüzü güzel olanla ömür sürmezsin- +1 yıl
tabiyki ahlak daha önemlide odungibi kız istemem ben
Kenarda kosede yakisikli ve fit Turk erkegi vardi da kizlar da hirslanip guzellesti mi diye sorarlar adama.
314 Yorumla- +1 yıl
wuwwwwwwwwwwwww
- +1 yıl
ne alaka fotolara bakmadınmı göbekli göbekli erkekler var orda at gibi kızların yanında :İ))9 hem türkiyedede fit etkek çok kii
- +1 yıl
gerizekalımısın nesin resimlerin hepsine bakmasan konuşma orda yunan kızı var bitane kızın göbeği varr o haliyle bile türk kızlarına basarr
- +1 yıl
ne terbiyezsizlik yapmadımm kii):))9
- +1 yıl
türkkızlarının peşinde koşup onlara köpek olmaktan iyi
- +1 yıl
tük kızına asla o şansı vermem bikere yaptım o hatayı bidaha olmazz:999)) kendimi üst düzey koruyorumm sizin oyununuza gelmicem bidaha
- +1 yıl
hakediyonuz ama
- +1 yıl
bazı şeyler kısır döngüüsünden ibaretmiş:))))99 mesela ben kızların ne mal olduu biliyorumm boşuna yazmayınn yormayın kendinizi
soruyu soran bey kızlara laf atmadan önce kendi tipine bak sanada öyle kızlar gelmez zaten kalacaksın ancak türk kızlarına hıı şöyle olur 500 dolara bir natalia ile 2 saat geçirebilirsin ;))
117 Yorumla- +1 yıl
önerinnikendine sakla benim tipim yerinde vicudum iyi elim yüzüm düzgünn:)))))))
- +1 yıl
yakışıklı olmama gerek yokkii erkekte yakışıklılık aranan bir olmassa olmaz değil kızlar bakarlar yine vicuda bakarlar dile bakarlar saflığa temizliğe bakarlar bakarlarda bakarlar
- +1 yıl
:))))) sana açık söyliyim ben istiyimm 10 ayda 10 farklı kızla takılırım
- +1 yıl
:)))))) sadece oynattını sanırımmm
- +1 yıl
oynattığını sanır ama erkek asıl patrondurr
- +1 yıl
sevgilim ilgisiz mesaj atmıyo diyen kızlar ne iş
- +1 yıl
hadi ordannnn
- +1 yıl
evet boyum terinde elim yüzüm düzgünn:))9 baklavalarım bile varrr
- +1 yıl
küfüryemek istiyosan kızlara etmiyorumm
+1 yılBakmasını, görmesini bilene olmaz tabi. Türk kızlarının fiziksek olarak eksik yanı kısa boy. E bu da genetik napalim yani. Yoksa gayet güzel kızlarimız var.
114 Yorumla- +1 yıl
bizim kızlarımız güzellik dedin mi sadece yüz güzelliği sanıyolarr:))))))
- +1 yıl
Daha başka ne güzelliği varmış?
- +1 yıl
göbeğinin olup olmaması hava endam duruş özgürlük ateşş
- +1 yıl
fizik dedikmide
- +1 yıl
E bende zaten sadece yüz güzelliğinden bahsetmedim boydanda bahsettim.
- +1 yıl
ya yabancı arkadaş vardı ona sormuştumm türk kızlarını beğendinmi diyee:))))9 dedi ki tam türkçe bilmiyodu very small dedi
- +1 yıl
E evet kısa boyluyuz ama bu güzel olmaya engel değil.
- +1 yıl
güzelim bizde evlatlık almıyoruz ki eş arıyoruzzz:))))
- +1 yıl
Ee yani? Sen evleniceğin kişiyi seçerken önceliği tipe mi veriyosun? O halde sizi Rusyaya Ukraynaya uğurlayalım. Senin kafa yapın oraya çok uygun.
- +1 yıl
annemi de ikna edebilsem hahh :)))) dönüp dolaşıp sizden alıcam yanarım yanarım ona yanarımmm
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
:)))) türk kızları sevinebilirsiniz annemden ötürü türk alıcaammm:)) hahahaa
- +1 yıl
Çok sevindik mutluluktan ağlıycaz :'(
- +1 yıl
şaka yapıyorum be:)))) onlar türk kızlarının eline su dökemezler :))))))))))) ama justin bile demiş türk kızları kokuyo diyee
soru soru değil resmen kezban turnusolü. neyse ben bişey demiyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
arı erkekler verin cesur arkadaşımıza artılrı
+1 yılTürkiye'de onlardan kız yoksa sen git o zaman oraya :)
43 Yorumla- +1 yıl
bence sizi gönderek onları alak daha iyi olurr
- +1 yıl
Kızları isteyen sensin burdada yok diye şikayet eden sensin Türkiyenin çıkış kapısı açık arkanı dön ve çık o kızların yanına :)
- +1 yıl
kolayı var aslındada neyse boşver demicemm
olur mu öyle şey.. vesselam hepsi güzeller de.. sen bakmasını bil yeter ki kardeş vardır öyle güzeller türkiyede.. :) vardır vardır :) bu kadar kasma :)
07 Yorumla- +1 yıl
nerden kardeş oluyoz1 bakmasını bilmiyosan anlat nasıl bakılır 2 boş muhabbet yapma türk kızları sadece kendilerini düşünür3
- +1 yıl
korkuttun be.. ! kardeş dediysek lafın gelişi.. :/ aşağılayarak bakıyorsun herkese cümlelerinden de anlaşılıyor.. çirkin deme.! herkesin kndine göre vardır güzelliği.. kiminin gözleri güzeldir.. kiminin saçları ne biliyim böle böle ulaşırsın sevebileceğin birine.. yani umarım ulaşırsın.. :/
- +1 yıl
abi de sen bana sena demedim sen genellemenin dışındasınn:)
- +1 yıl
yok izmirli oldun içi demedim onu :)))))) abin yaşındayım ya ondann
Ülkemde gayet güzel kızlar var. Bence sen rastlamıyorsun.
37 Yorumla- +1 yıl
fake
- +1 yıl
belli ma insanları salak yerine koyuyonn
- +1 yıl
tamam
+1 yılBilmem belki senin gibi tipler yüzündendir?
Genler yamuk yapacak birşey yok.31 Yorumla- +1 yıl
sanki kendisi biret bit tipime laf atıyo
+1 yılNasıl türkiyede onlardaki gibi yakısıklılar yoksa kızlar da yoktur. amma ve lakin cok daha güzel kızlar var :D
121 Yorumla- +1 yıl
göbeksiz türk kızı var mı peki güzelliği geçç
- +1 yıl
valla bende göbek yok :D
- +1 yıl
auhhuahuahuahuuhuh dasdkasdkjasd :D
- +1 yıl
çirozsun ozaman kaç kilosun
- +1 yıl
yoo çiroz değilim 1.65 civarlayı boyum 55 kilom ama göbegim dümdüz bacaklarım hafif kalın bide popom dolgun
- +1 yıl
tığgibisinn :))))))) havalarda uçarsınnn
- +1 yıl
cok komikk
- +1 yıl
öyle ama:))
- +1 yıl
balık etliyim be ne tığı :D
- +1 yıl
şişmanmısınnn
- +1 yıl
yok tam orta
- +1 yıl
verdin rakamlarla bu imkansız
- +1 yıl
neden imkansız olsun ki gayet imkanlı
- +1 yıl
resim at görek ozaman
- +1 yıl
burdan atmam
- +1 yıl
nerden atarsınn:)))))) dediğin aten imkansızz hem 165 hem 55hem balık etliyim diyon
- +1 yıl
ya valla imkansız değil be :D
- +1 yıl
benim zekmla daha fazla dalga geçme imkansız diyosam imkansızzzzz
- +1 yıl
demek ki değilmiş :D
- +1 yıl
neyse uzatma inanmıyorummm ispatla inanayımm yoksa yazma artıkk
- +1 yıl
mesaj at ispatlicam
+1 yılÖrdeğe tecavüz eden bir ülkede böyle kızlar olmasın zaten
61 Yorumla
+1 yılDaha güzelleri vardır da senin karşına çıkmamıştır normal olarak :D
11 Yorumla- +1 yıl
espiri yaptı gülünnnn
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/qq6nN3.jpg peki turkiyede neden boyle erkekler yok? :D
019 Yorumla- +1 yıl
manken caım o benim resmini attıklarım normal vatandaşş
- +1 yıl
Normal vatandasida daş gbi;D turkiyeye bak... anlayissiz odun erkek kayniyi sokaklar.. kiskanma :P
- +1 yıl
Snn guzellik anlayisin buysa gozlerini cope at dostum;D
- +1 yıl
Gotu basi acan herkes guzel tabi size gore
- +1 yıl
yo götü başı açmasın ama göbek olmasın türkiyede göbeğiolmayan kız neredeyse yokkk gibiolmayanlardaa çiroz ben yüz güzelliğinden bahsetmiyorumki
- +1 yıl
Yaa bir git sen nesinki ne bekliyon;D
- +1 yıl
Ugrasamiycam :D
- +1 yıl
baklavalarım bile var ama göbeksiz bir kıza denk gelmedimmm
- +1 yıl
ye iç yat bişey yapmıyonuz başka biz spor yapıyoz heppp
- +1 yıl
Onu şişko kizlara soyle cicim;) cok sukur zayifim ben
- +1 yıl
Yaanci kizlarin cogu obez ona bakarsa.. abd obezden gecilmiyo.. ayrica tip yosa baklavayi napsin kizlar
- +1 yıl
Dar fikirlisin;)
- +1 yıl
:))))99 şişman olanları bile güzeloluyoo
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/1P1oyG.jpg al sana maken olmaan guvenlik gorevlisi yabanci vatandas ;) bir buna bir kendine bak agla bence
- +1 yıl
www.milliyet.com.tr/.../ manken olmadigna inanmiyosan al ;D
- +1 yıl
yok buda manken ben bu adamı tanıyommm:))))))9
- +1 yıl
Hadi len atma... adam metroda unlu olmus... siz turk erkekleri boyle olun ondan sonra tas gbi kiz isteyin...
- +1 yıl
o adam ünsüz dediğin adam metroda ünlü olmuşş:))))))))) muhtemelen şmdi bırakmıştır o işi :)))))9 mesela çağtay ulusoy manken olmadan önce basket oynuyomuşşş gibi
+1 yılTürkiye'de nasıl yakışıklı erkekler yoksa güzel kızlarda ondan yok sanırım
21 Yorumla- +1 yıl
erkek yakışıklı olmasa bile iş görür kız?
bakmasını bilene var :) bize göre de yakışıklı yok yabancıların seksi oldugu açık ve net :)
13 Yorumla- +1 yıl
siz ama çok yakışıklı aramıyonuzjki zaten
- +1 yıl
astır ordann :))))
+1 yılEee, bütün derdimiz bu mu şimdi?
Allah akıl fikir ihsan eylesin...20 Yorumla
+1 yılTürkiyenin genelinin kizlarida erkekleride cirkin genetik yani tabi istisnalarda var
110 Yorumla- +1 yıl
erkekte güzellik aranmıyo ki:)))))))
- +1 yıl
valla kimse tipsiz erkege bakmiyo tipsiz kizlara bakilmadigi gibi :)
- +1 yıl
erkeğin tipi boyu posu vicudu atılgan ve çok konuşkan olması ve yüzünde elinnde belirgin bir kusuru olmaması bunlara sahip erkek en güzel kızı bile tavlarr ben şişko çok şişko bir çocuk görüyom bizim mahallede sevgilisi var kız gayet güzel ve zayıff mesela
- +1 yıl
Ona bakarsan cok cirkin fame kizlar var bu zaten boyledir yakisikli erkek cirkin kizla cirkin erkek guzel kizla cikar ayni sey kizlar icinde gecerli ama tabi hep ayni olmaz
- +1 yıl
çirkin kız yakışıklı etkek muhabbetinin asıl sebebi cinsellikmiş biliyonmu türkiyede hepsi değilde üyük bir kısmı
- +1 yıl
Yakisikli erkekler cirkin kizlarla cirkin erkekler guzel kizlarlami sevismek istiyo yani cok sacma
- +1 yıl
hayır çirkin bir kız mesela aradaki açığı vicudunu göstererek bir erkeği etkiliyomuşş ya da cinsellikle ilgili kendine bağlıyomuşş
- +1 yıl
kızalr için yok güzel kızlar çirkin erkekler beraberse erkeğin ağzı iyi laf yapıyo demekkii
- +1 yıl
Yeminle herkes manyak olmus ya yakisikli erkegi biyerimi acip etkilicegime cirkin erkekle cikarim daha iyi abi ya bu kompleks nedir yani
- +1 yıl
aynen :))) ama hepsini genellemiyorum çoğu öyleymişş
Ege özellikle İzmirimin kızları çok daha güzel bunlardan.
21 Yorumla- +1 yıl
türk kızlarının boyu bikere 1.50-1.65 arası
+1 yılaz önce bir soru gördüm. kızın biri sormuş en yakışıklı erkekler nereli diye. ona itafen çok hoş bir soru sormuşsun :D... bende merak ediyom neden yok :)...
00 Yorumlayok mu? abi dalga mı geçiyon? var neden olmasın. sadece orada gördüklerin seçilmiş. biraz çevrene dikkatli bakarsan görürsün.
00 Yorumla
+1 yılikinci fotodaki tompalagıda bize güzel diye kekledin ya helal sana :D
00 Yorumla
+1 yıltürkiye de dişinin de kralı var erkeğinde
ama karşılıklı bir zulm içindeyiz farkımız yok00 Yorumlabu soruyada hastayım, Türkiye 'de böyle güzel kızlar olsa sana bana mı düşecek:) iyiki yok:)
12 Yorumla- +1 yıl
:)))) neden düşmesin kanka avro türkiyede değerli ama hindistan parası burada değersiz mesela:))
+1 yılKaşlarım ince kesin olsaydı epey yakışıklı olabilirdim. Buna rağmen yüzümün gider var. Yakışıklı denilen adamlara dikkat ettim kaşları çok düzgün.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası Türk erkeklerinde kilsiz, kaslı ve eli yüzü düzgün adam pek yoksa bu sebebten kaynaklanıyo olabilir. Tek taraflı düşünmeyelim :s
01 Yorumla
+1 yılNeden yokmus:) sen bakiyorsn ama goremiyorsn belkide:)
05 Yorumla- +1 yıl
dimi önemli olan iç güzellik te içiniz daha bozuk sizinn
- +1 yıl
Yo hayir bunu kasdetmemstm :)
- +1 yıl
ne kastettinn
- +1 yıl
Dis guzelligi tabi
- +1 yıl
azcık insaflı ol yaz geldi mesela şort giyen kaç kız var bide yakışsa pontik pontik baldırları var göbeksiz kız yok denecek kadar az
+1 yılbizim kızlar güzelde hepsi çirkef, ama senin o baktığın kızların hepsi çok güzel olmasa da çok alımlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmavili sanki erkek gibi şeyi kalkmış gibi baksanıza bir :D
16 Yorumla- +1 yıl
link atsana:))
Cevap sahibi+1 yılsenin attıgın lınkteki mavi şortlu olan :D
- +1 yıl
evett:9999
- +1 yıl
peddir o. adet falan
Cevap sahibi+1 yıl10 tane taksada öyle bir görüntü oluşmaz :)
- +1 yıl
şeytan ayryntıda gizlideir seninde fikrini öğrenmişolduk kalkan şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o g. tüme benzeyen tipinle anca sana bakan türden kezolarla yetindiğin için türkiyedeki flinta gibi hatunlara mundar demeye devam et kamil seni.
23 Yorumla- +1 yıl
demekki bu kız şişman ve kimse bakmamış buna
Cevap sahibi+1 yılAhahahahah spor salonundan çıkmıyorum gerizekalı seksi ve güzelim
Ayrıca küçük aklınının alamayacağı kadar sevgilim oldu şimdi defol mahoo- +1 yıl
resim at görek ozaman gizliden güzelim seksiyim demekle olmuyo
Param olsa brezilya kıtasına gidecem öyle bir kızlar var ki bakmaya kıyamassın =)
10 Yorumlagalerideki brezilyalılar hariç hepsinden daha güzelleri var..
00 Yorumla
+1 yılya bıkmadınız mı şu soruları sormaktan dgdhjfs her memlekette güzel de var çirkinde bunun üstünde çok yorum yapılacak birşey yok :D
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede onlardan cok daha guzel kizlar var da, senin onlari gorme sansin yok ne yazik ki :))
10 YorumlaDaha güzelleribilevar. senrastlamamissinbenceyanlisyerlerdearamissin.
11 Yorumla- +1 yıl
Where is the Space tuşu? derler adama :D
+1 yılyok o güzel yok şu çirkin insanları ayırmayı bırakın artık
012 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
ayırmıyorum kii
- +1 yıl
Bu yaptığının ismi ne o zaman
- +1 yıl
herkeze hak ettiğini vermekkk
- +1 yıl
Afedersin kim oluyorsun da insanlara üstünlük taslıyorsun kimsin sen?
- +1 yıl
üstünlük taslamıyorumm
- +1 yıl
Egoist biri olduğun verdiğin cevaplardan anlaşılıyor illa egoistim demen gerekmiyor zaten
- +1 yıl
yo kesinlikle egoist biri değilim hattaalçak gönüllüyümdür bileaslında biliyomusunnnn sen nerden çıkardın egoist oldumu
- +1 yıl
Cevaplarından ayrıca görünüşten bahsetmisken bu kızların olduğu kadar erkeklerin geninden kaynaklanıyor kendi insanını yerden yere vururken aynı zamanda kendini küçültüyorsun bilmem farkında mısın
- +1 yıl
ne tür cevaplar vermişimki egoist oldumu anlamışsın çok merak ettimmmm ben kendimi beğeniyorum beğenmiyenlere lafımm
- +1 yıl
Kendini beğenerek ve seni begenmeyenleri yerden yere vurarak egonu tatmin ediyorsun bu senin egoist olduğunun kanıtıdır hayırlı olsun
- +1 yıl
yok ya gerçekten egoist değilim ama biri sen kendi tipine bak tipsiz dedimide evet tipszimmi diyimm
+1 yılAdapazarındada bir kaç tane var sana rastgelmemiş kardo
01 Yorumla- +1 yıl
illaki var şimdi imdi çıktı ama
dostum etraf kızdan geçilmiyor, hele gelişmiş büyükşehirler :-)
01 Yorumla- +1 yıl
kız mı ben onlara kı bile diyemiyorummm kıllı hepsi:)))
Türk kızlarının en güzel tarafı güzelliklerini göstermemeleridir...
10 Yorumla
+1 yılemin ol o ülkelerinde kezbanları var
Hem Kadıköy Cadde'ye in bakalım ordakiler kız mı değil mi00 Yorumla
+1 yılbiz soruyomuyuz neden senn gibi tipler var dıye :)
46 Yorumla- +1 yıl
erkekler normal heryerde aynı:)))))) ama kızlar çok farklı hem nevar kız tipimde adaşız bakk
- +1 yıl
erkekler her yerde aynı mı :)) saka dimi tipinde bişi yok yani gercekten bişi yok eldıvenle falan sevılırsın ama oda zor :)):
- +1 yıl
seven seviyo sen eksik kal
- +1 yıl
senı ben ne sevıcem be delıye bak senın sevılme ıhtımalını soyledım kanks :D
- +1 yıl
ozaman konuşma beni sevenler varr hemde çok
- +1 yıl
allah senı sevenler le mutlu etsın kardo :)
Bu ne özgüvendir vay. mk :D olm bir tipine bak la hadi ben desem neyse
00 Yorumlavar olum sen salak mısın? çevreni değiştir (ne güzel cevap değilmi lan keko)
00 Yorumlaİzmir kordon gül sokak diyorum ya da Göztepe sahil emin ol ordakilerden daha güzelleri var...
00 Yorumla35 yıldır bu soruyu kendime soruyorum cevabını bulamadım bulursan bana yaz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. var sana bakmadıkları için çamur atma şimdi.
33 Yorumla- +1 yıl
ben bakmıyorummm asıll sayıları çokaz
- +1 yıl
bicacık anlamadımm
+1 yılOlsa da sana bakmazlar zaten kasma o yüzden
40 Yorumla
+1 yılBütün kızlar güzeldir ama bakımlı kız bakımsız kız vardır
00 YorumlaAllahtan Türkiye de değilim bizim burası linkteki kızlardan dolu :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. bunlar nedir türk kızlarının yanında
02 Yorumla- +1 yıl
ya çekmeyelim ama:)))
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri