Türkiye'de güzel kız olmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türk erkeklerine bakıyorum özgüvenleri yerlerde geziyor. Ulan Türk kızlarına bakıyorum ortada hiçbir şey yok. Aşırı çirkinler. Çoğunu beğenmiyorum. 10 luk kızlarla sevgili olma amacında olan biriyim sadece ama bakıyorum ortada 10 olan kız o kadar az ki. Türk kızlarının büyük çoğunluğu 6-7 civarı. Bu genç kızların oranı. Yaşlılar zaten 5-6 civarı hep. Hatta türbanlı teyzeler vs 5 in de aşağısı.

Genç kızlarda bile oran düşük. Türk kızlarının yüzde 70 i 5-6 , yüzde 20 si 7 , yüzde 9 u 8-9 ve sadece yüzde 1 i 10 luk kızlar. Haliyle güzel kız bulmak çok zor.
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret içeren ap tal ca yorumları kaldırıyorum. En çirkin kız bile sokakta 10 luk erkekleri koluna takarak geziyor sevgili yapıyor. Buraya gelmiş kızlarda neden tipe bakıyorsunuz diye ağlamayın boş yere. Amacınız çifte standart ve manipülasyon. Uzayın gidin. Evet yüksek değerli, kaliteli bir erkeğim ve 10 luk kızları hak ediyorum. Mutsuz olmayı değil, mutlu olmayı hak ediyorum. Zoruna giden kaybolsun yorumumdan
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatında 2 kitap bile okumamış bir kızın buraya gelip benim gibi ayda 2 kitap bitiren birine karşı çıkması komik. Ayağımın altındaki toz kadar değeri olmayan insanlara zaman ayırıp onların yorumlarını cevapladığım için bile kendilerini şanslı hissetmeleri gerekir. Direk banlıyorum trolleri.
Türkiye'de güzel kız olmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?