Erkek erkeğe ayrı bir kıtlama yapabilir bu normal çünkü kızlarla herşey yapılmıyor da bunu izah ederek arkadaşları ile görüştüğünde senide yarım saatliğine falan yanına alabilirdi yani ben olsam öyle yapardım beraber yanlarına giderdim ardından planı söyleyerek seni evine bırakır ve geceye devam ederdim. Ayrılarak iyi yapmışsın gerçi benden de ayrıldılar birşey yapmama rağmen ama neyse öylede böyle gidiyorsunuz zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm?
- +1 yıl
Yalan söylemiş neticede bırak kendini affettirmek için uğraşsın arama sorma bir kaç güne dönüş yapmazsa affettirmek için çabalamazsa salla gitsin. Bana kalırsa ayrıl gitsin. Benim için doğum günleri falan önemli değil sevgilim benim doğum günümü dalan kutlamasada olur ama bir kutlamada olacaksa o kız yanımda olur abi. Olamayacaksada yalana dolana gerek yok izah edersin durum böyle böyle aşkım başka Zaman beraber telafi edelim dersin gönlünü alır arkadaşlarınla takılırsın. Aranızı bozmak istemem ama o çocuğa güvenme seven erkek kızıda arkadaşlarınıda orta yolda idare eder. Sevgilinin gönlünü almak ya da kırılmaması için izahat etmek durumu kılıbıklık değil bağlılığın göstergesidir.
Soran+1 yılAynen öyle. Yani cok zoruma gtti yalanı beni ekti resmen calısacam dye halbuki calısmıyor
Soran+1 yılSizce hediyesini nasıl vereym ayrldm
- +1 yıl
Ne hediyesi bırak hediye falan verme o üzülsün. Yani ben kudururdum bu Kız düşünmedi mi almadı mı lan kutlasaydı bari falan derdim kendi kendime. Süründür Dicem ama o çocuk yalancı ve bir boklar yiyor o yüzden hiç muhattap olma sessiz sedasız uzaklaş ararsa açma yazma Umursama onu. Neticede o gece erkek erkeğe olmayacakları kesin. Yoksa öyle yalan söylemezdi çalışacağım diye.
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi yapmışssın alakası yok ama sana bir sorum var! Erkek arkdaşın senin doğum gununu lutlucaktı ama senin ailenin yanında olman gerektiğini soyluyorsun! herkes akrabalarınla eğleniyorsun! erkek arkdaşınla kutlamıyorsun baskazaman kutluyorsun! Sence bu durum nedir? normal mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBana yalan söyledi detayı okurmusun
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm?
- +1 yıl
Hımmm onu hayatında çıkarmalısın bence olmaz böyle.
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılBen darılırdım.. Yani ayrılırmışım bilmiyorum sonuçta onu ne kadar sevdiğime bağlı ama üzülürdüm benimle değilde arkadaşlarıyla geçirmek istemesine.
Ama şimdi senin durumunda olsam yani bana yalan söylese çalışıyorum yok gelme falan dese Resmen beni istemiyor diye düşünür ayrılırım00 Yorumla
senin gururun karsisinda Şu an saygiyla egiliyorum ne guzel bir insansin. sakin gururundan odun verme. arkadsslari icin seni birakan yalan soyleyen insandan sevgili degil anca tuvalet terligi olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılAmaan sana yalan söylemiş bide üstüne hediyemi verceksin ne hali varsa görsün hediyeyide yakın zamanda doğum günü olan yakın çevrenden birine verirsin verirken ne diceksin bana yalan söyledin al bu da hediyen güzel yalandı valla falan mı verme hediye falan süründür hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna ilk başta nedenini sorardım neden arkadaşlarıyla geçirmek istiyo onu öğrenirdim sonra açıklamasına göre bir tepki verirdim ama bu tepki çok büyük olmazdı onun tavrına bağlı ama yinede benim karşıma geçipte sanane onlarla olmak istiyorum tarzı derse bitirirdim ilişkiyi
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk dedi calısıyorm snra dedi calısmam gerek ogün snra dedm gelirim iş yerine geelme dedi ısrar ednce arkdaslarla görşcm dedi yani yalan söyledi oda bna koydu
Cevap sahibi+1 yılNormalde seven birine böyle şeyler pek demem ama o çocukta başka bişey var ya ne olduğunu öğren çözebiliyosanız çözün ya da ayrık bence ondan pek bişey çıkmaz ama bu benim fikrim sen ne istiyosan onu yap içinden ne geçiyorsa onu yap birine sabit kalma
Soran+1 yılBana da kız var gbi geldi yani erkeklerle kutlasa nye beni ekmeye calıssn yalan söylesin demi
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. O dialogun devamı şu şekilde olur.
- Aaa öyle mi harika yahu bende zaten sana böyle birşey teklif edecektim, benimde görüşeceğim biri var o gün özel olarak.112 Yorumla- +1 yıl
Harika :D
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm? Hh
Soran+1 yılHaklımıyım sizce
Soran+1 yılYani baskasını tercih etmiş oluyor
Soran+1 yılAynen bnde öyle yaptm tercih beni etmedn dedim ayrıldm
Soran+1 yılSzce hediyesini napaym
- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılçok isabetli karar olmuş. doğum günü, yılbaşı ve sevgililer gününü başkasıyla geçiren erkek mutlaka ama mutlaka ya aldatıyordur, ya da o gün aldatacaktır. temiz-net-şüpheye yer yok. emin ol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir gün önce senle kutlicakmış bir gün sonrada arkadaşlarıyla sana koskoca 1 gün ayırmış daha ne yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıym yani
Ayrılırdım ama sonra barışıcaksın belli özür diletmeye bak
12 Yorumla
+1 yılSeviyorsa benim buna çok üzüleceğimi bilir ve böyle birşey yapmazdı sanırım. Ha yapsaydı da ayrılmazdım büyük ihtimal ama çok üzülürdüm ben.
00 YorumlaAyrılma derecesinde olmasa da 1 hafta falan hiç konuşmaz görüşmezdim. Gönlümü alana dek
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. En özel gününü seninle geçirmek istemeyenden hayır gelmez zaten iyi yapmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıymm
+1 yılSeni de çağırması gerekir veya sonra başbaşa birşeyler yapalım diyebilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılVe bana yalan söyledi calıscam ogün diye. İş yerine gelrm dedm sakın gelme dedi arkdslarla ktlycZ ordan dedim yalan söyledn kavga cktk
+1 yılBencede ya. Ayrıl. Böyle bir şey için bunu göze alıyorsan, hiç devam ettirme ya da başlama zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi işim var calıscam snra dedi arkdaslrla yalan söyledi en özel günnde beni yannda istemiyosa napmalıyım söyler misin
- +1 yıl
Kendini ve neden böyle olduğunu sorgulayarak başlayabilirsin ki bunu her işte her şeyde yapman gerekir. Bir sorun varsa insan soruna kendisinden başlamalı ki çözüme ulaşılsın.
Soran+1 yılBen anlayamadm
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayrılırdım zaten yakın zamanda doğum günüm onu bile hatırlamazlar belki ayrıca sevgilim yok olsaydı senin gibi bir durumda kalsaydım sallardım onu
00 YorumlaBir gün öncesinde görüşmemize gerek yok.
Neden görüşelim..04 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıym
Soran+1 yılBaska biri bile olabilr uani
yerini ertesi gün alacak çok erkek vardır
birine seni seçtim pikaçuuu derim02 Yorumla
Soran+1 yılYani siz olsanız napardınz en özel gününü size ayırmıyor
arkadaşlarımla hep beraber kutlayalım bari deseymiş keşke sana
00 Yorumlaİyi doğum günün bitince de arkadaşlarınla takıl sen derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok sacma.. senin yaptigin dogru boylee devam etmelisin.
02 Yorumla
- +1 yıl
Sen hic birsey yapma benim anladigim kadari ile baska bir kiz var ilk once onunla kutlayacak sonra seninle arkadaslarim demesi yalan sen sakin mesaj atma dusunme kendi yoluna bak seven adam sevdigi ile kutlar arkadaslarinin yanina goturur sen unut bu iliaki olmaz. Kendini daha fazla üzme.
Eğer altında başka bir capanoglu yoksa sorun cikarmazdim
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm yani süpheleniuor insan
Soran+1 yılAynen bnds süphelendgm için ayrldm yoksa arkadaslaryle dye değil
iyi yapmışsın, ben olsam bende ayrılırdım, gitsin arkadaşlarıyla evlensin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYani en özel gnünde beni yannda istemesi gerekmezmi
Soran+1 yılAynen zoruma gtti cok
Soran+1 yılYani baska biri ihtimali bile dşündm. Cnkü arkadaşalaeı olsa benide cagırrdı.
Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ondan beterkerinide yaptığı için beklerim ben. Ayrılrdm.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşları +benle kutlasin. hep beraber , zor bir sey değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 958 cevap paylaştı. Git arkadaşlarıyla nerede geçirecekse sık topuğuna ya da en doğrusunu yapmışsın zaten afferin
01 Yorumla
Keyfi bilir zaten hep birlikteyiz arkadaşlarıyla kutlasın bu sefer diyebilirdim
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen kırılırdım, görüşmek istemezdim ama ayrılmazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi olmalıydı seninle gecirmeliydi , arkadaşlarla her zaman kutlama yapılabilir
00 Yorumlaİyi yapmışsın nesine üzülüyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık ilşki bide yalan söyledi özel gnnde insan sevdipiyle olmak istemiyosa süphelenir insan
Soran+1 yılHatta belkide bska biri var hayatnda.
Belki sana süpriz yapacaktı nerden biliyon
06 Yorumla
Soran+1 yılNe sürprizi Allah askına onun dogum günü
Soran+1 yılNapardın
Soran+1 yılHaklıym yani
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kabul ederdim. çokmu zor anlayışlı olmak
00 Yorumlakendi dogum gunu sanane :D
010 Yorumla
Soran+1 yılHBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm?
Soran+1 yılDeğil. Ama taviz tavizi dogurur. Aldatılıyor olabilirmde anladınız mı erkkle görşse benide cagırrdı
Soran+1 yılSanmıyorm
Soran+1 yılYa bugün hep cevrim içiydi
Soran+1 yılHediyesini napaym sizce
Soran+1 yılDedm son kez görşlm dye
+1 yılDünyayı başına yıkarım
00 Yorumla
+1 yılAyrilmak bu kadar basit yani
02 Yorumla
- +1 yıl
yazı tura atabilirdin
İyi halt yedin otur ağla şimdi
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm? g
Soran+1 yılAynen yalanı zoruma gtti zaten. Cok sagol canm
+1 yılKafasına geçiririm bir tane😒
00 Yorumla
+1 yılDoğum günlerini önemsemem
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sorun etmemm
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce calısacam dyip snra işyerine gelirm dememle arkdaslarmla kutlycm derse?
Gitsin yaw o kadar şeetmemek gerek
10 Yorumla
+1 yılOlabilir normal bence
06 Yorumla
Soran+1 yılYani en özel gününü size ayırmasa skıntı yok öylemi
- +1 yıl
Ben de en özel günümü ona ayırmam ne olucak yani bence sıkıntı yok
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydmm
- +1 yıl
Bende olsam ayrilirdim bu durumda sonuçta yalan söylemiş ama yalan için ayrilirdim dogru söylese arkadaslarla olucam diye bisey demezdim
Soran+1 yılAynen emin olsam anlayıssz değilm lakin bana yalan söyledi cok koydu bana haklımıym
- +1 yıl
Haklısın şu an
En iyisini yapmışsın bende ayrılırdım
08 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
Soran+1 yılYani haklımıyım sizce
Soran+1 yılYani baska biri bile olabir hayatnda. Bide dyor seninlede görşm sey yapma
+1 yılYok öyle bir dünya olamaz
00 Yorumla
+1 yılSorun etmezdim
Ben de aynısını yapardım ama00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abartma.
00 YorumlaHaketmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn Dedm
Soran+1 yılYa belki atkadasları değil kız vardır due düşdndm
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende ayrılırdım
03 Yorumla
- +1 yıl
Ayrılarak iyi yapmışsın arkadaşları ve sende kutlayabilirdin veya yalan söylemek yerine izin alabilirdi boşver
Soran+1 yılAynen yalanı zoruma gtti
+1 yılyok artık
00 Yorumla
+1 yılSorun değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. İyi yapmışsın
14 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıym yani
- +1 yıl
Dediğin gibi sana çok değer vermiyor zaten. Ogün yanında olmak isteyen bir sevgiliye türlü yalanlar ile uzak tutmak istiyorsa seninle geçecek o özel günü kayıp olarak gördüğü içindir. Senin yapacak birşeyin yok. Seni umursamayan birinden kurtuldun otur sevin ve yoluna devam et
Soran+1 yılDemi ve belkide baska biri var hayatnda onun için ekti beni
+1 yılÇok kirilirdim
02 Yorumla
- +1 yıl
Yaptığı yanlış ben olsam ayrılrdm büyük ihtiml
ayrılman iyi olmuş
01 Yorumla
+1 yılBas tekmeyi
11 Yorumla
+1 yılOlurr
01 Yorumla
+1 yılTrip patlaması
04 Yorumla
- +1 yıl
İşin ardında başka yalanlarda olabilir
Soran+1 yılYani baska biri bile olabilif
- +1 yıl
Aynen öyle
Çok ayıp.
00 Yorumla
+1 yılAbartmissin
05 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıydm? b
- +1 yıl
Yalan attiysa iyi yapmissin. Bende yalani affetmem
Soran+1 yılYalan söyledi calıscam dye snra böyle dedi bna koyanda o oldu
- +1 yıl
Tamam artik uzatma defteri kapat olsun bitsin
Soran+1 yılÖyle
üzülürdüm açıkçası
00 Yorumlayenisini bulurum
00 Yorumlabende ayrılırdım
00 YorumlaHayati zehir ederim
013 Yorumla
Soran+1 yılBirde bir detay atlamısım. İlk bana yalan söyledi çalısıyorm ogün dedi. İşyerine gelirim dedim. Sakın gelme dedi. Snra dedi ben calısmycm arkdslarla kutlucm. Dedim bana yalan söyledn baskları için bana yalan söyledn beni ektin. Beni yannda istemedin onları istedn ayrıldım. Sizce napmalıym süphelendm
Soran+1 yılNasıl ögrenecem demezdi yerini ya zaten calıscam dye yalan söyledi. Snra gtmiyin oraya dye calısmıycm dedi
Soran+1 yılBaska kızn yanndan benim yanıma gelme dedim. Senlede gecirrm dedgnde. Dedi manyak mısın falan ama tpkisi büyük olmadı snki dgru gni
Soran+1 yılSzce aldgm hediyeyi napaym
Soran+1 yılAyakkabı bide kitap
Soran+1 yılOna vermeyeym mi
Soran+1 yılYani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım