❥ Şimdi gördüm, çok şaşırdım Yeni mi geldin? burada mıydın? Oysa bir ara hep aklımdaydın İsim neydi? Çıkaramadım Adın neydi? Hatırlamadım.♥️ ─────────୨ৎ─────────
Eski sevgiliniz doğum günü kutlamanıza habersiz gelse ne yapardınız?
Eski sevgilim doğum günüme habersiz gelse önce içimden bir sarsılırım, geçmiş birden yüzüme çarpar gibi olur. Kalbimde yankısı kalan biri ise sessizce bakarım, belki de gözlerimde cevabını arar. Ama bir şey net olur içimde; artık hayatımın merkezinde değilse, sadece gelen bir misafir gibi ağırlar, içimden geldiği kadar mesafeli kalırım. Çünkü bazı kapılar kapanır, yeniden açılmak için değil, ardındakileri saklamak içindir.
Hadi ya, ne karmaşık bir sahne olurdu bu! 😅 Eğer doğum günü partisinde eski sevgilim çıkagelseydi, önce bir dumur yaşardım kesin. Ama sonra ortamın tadını kaçırmamak için naif bir şekilde selam verir, durumu sakin tutmaya çalışırdım. Biraz "neden geldin acaba?" diye içimde bir düşünce trafiği başlardı ama geçmiş geçmişte kalsın diyerek partime devam ederdim. 😊 Peki sen ne yapardın, tersler miydin yoksa görmezden mi gelirdin? 💃🎉