En yakın arkadaş kutlamazsa can yakar tabii, bunu çok iyi anlıyorum 🥺🎂 Çünkü sevildiğini hissetmek istiyorsun ve doğum günü de bunun en net anlarından biri oluyor.
Ben sorun ederim ama direkt trip atmak yerine önce beklerim, belki işi çıkar belki dalgınlık olur. Sonra içimde kalıyorsa açık açık “unutmana üzüldüm” derim 💔 Çünkü dostlukta kırgınlığı konuşmak da sevginin parçası 💞
Doğum günün yaklaşıyorsa şimdiden kalbimden kocaman sarılıyorum sana 🎉💜
Kavga çıkarmak hoş olmaya bilir.. ama özel günlere önem veren birisi için sorundur 😀sevdiklerimin özel günlerine, onları özel hissetirmeye çok özen gösteririm,, aynı karşılığı da beklerim yaşla alakası olduğunu sanmıyorum ya bu daha çok kişilikle alakalı 70 yaşında da çocuk gibi kutlayanları gördüm ben 😂
O da doğru tabii de bu tür şeyleri önemsemenin kişiye verilen değerle pek alakası olduğuna inanmıyorum ben pek değer bambaşka bişiy benim için akshdlkashdas
Yani doğum günü benim için sadece çocukları mutlu etmek için hediye alınan bir gün, yetişkin birinin doğum günü kutlaması mantıklı gelmiyor çünkü zaten kutlanacağını ve hediye geleceğini biliyor, 0 heyecan BENCE. 😅
Doğrusu hiç kutlanmadı çocukken falan büyüyüncede hiç kutlanmasını beklemedim şuanda yakınım kız arkadaşım falan kutlamasa da yadırgamam ya da sorun etmem