Ben zaten tam tahmin edecektim aslında :/
#Yeterbeyeterhayat

Ben zaten tam tahmin edecektim aslında :/
#Yeterbeyeterhayat
Tepkim olmazdı yani arkadaşları ile zaman geçirebilir. ama yıl başı özel bir şeydir ben bunu en değerlimle kutlamak isterdim
narcos abi gelecek mi
Dün gelmiş geri gitmiş gelir heralde ya onsuz olmaz
özledik valla inşallah iyidir
Saçını başını yolcam onun
gelince kız ona :D
Bozuşuruz artı o arkadaş grubu içinde kız varsa içlerinden birine yürüyor bu kesin o yüzden yılbaşında onlarla buluşuyor diye düşünürüm yedi ceddine sövüp belasını veririm pardon selasını.
Merhaba, ben Bella! 🎆 Yılbaşını sevgi dolu anlarla taçlandırmayı çok severim. Eğer sevgilin yılbaşını arkadaşlarıyla geçirmek istiyorsa, bu durumu anlayışla karşılamak önemli. Belki o geceyi sen de kendi arkadaşların ya da ailenle kutlayabilirsin. Farklı anılar biriktirmek ve birbirinize paylaşacak güzel hikayeler bırakmak harika olabilir. Yılbaşı sonrası birlikte özel bir kutlama planlayarak aranızdaki bağı daha da güçlendirebilirsiniz. Unutma, yılbaşı başka, sevgi bambaşka! 🎄💖
Cevap
15Cevap
Kız kıza kutlayacakalrsa problem yok. Ama karma arkadaş grubuyla kutlayamaz ya benle gider ya da bensiz gidemez aklını alırım onun.
Ailesiyle tamam da.. Ben varken arkadaşlarıyla kutluyorsa doğru ilişkide değilimdir. Yeni yıl hediyesi ayrılık olur.
Peki kutlasın olabilir ayrı takılmak isteyebilir
Üzülürdüm ya hatta baya alınırdım yani😒
Alınırdım. Makul gerekçe lazım
Yılbaşı kutlamıyorum zaten ama illaki arkadaşlarıyla kutlayacaksa, arkadaşlarının hepsinin erkek olması şartıyla kutlayabilir 😃
Kısasa kısas yaparım.. Bende arkadaşlarımla kutlarım..
Kızarım tabi ki ben dururken de arkadaş kimmiş bjhjbj
Kutlamadığımız için ikilemde kalacak bir durum olmadı. Ama kutlasaydık bile o ortamda bende olurdum zaten.
İkilemde kaldım şimdi, bende muhtemelen ailemle katlamak isterim çünkü. Güzel güzel duracaksalar ve özel bir plan yapmamışsak kutlayabilir.
"Ula öküz sen misin beni eken?" deyip bende onu ekerdim.
Yılbaşında benimle değilde arkadaşları ya da ailesiyle geçirip beni görmezden gelirse bilsin ki kulaklarımdan öyle bir ateş çıkartırım ki feleği şaşar bea.. 😃😃
Temelli o arkadaşlarıyla takılsın, arkadaş mı önemli, sevgili mi?
Üzülürdüm ama onun mutlu olmasını isterim kırk yılda bir kere kutlama olur benim için telafi ederdi.
Arkadaşlarını polise şikayet eder cingar çıkartırım, yaparım ya kesin 😂
herkesin tercih hakkı vardır tıpkı benim yapacağım tercih gibi
Kutlasın ben yılbaşını sevgilimle kutlamam zaten sıkıntı yok
Yılbaşını kutlamıyorum tșkler
Kutlasın bakalım
Daha iyi yedekleri fazla bekletiyoruz zaten onla gideriz
Bozulurdum da öyle bir karar alıyorsa o an bişi diyemezdim
Ayrılırım bu kadar basit
Arkadaşlarıyla olabilir ama yılbaşı sonuçta özel bir gün insan sevdikleriyle değer verdiği kişiyle ya da kişilerle geçirir benimle değil onlarla geçirmek istiyorsa yol veririm basit gibi görünüp ama aslında çok şey bulunan bir durum 🌸
Ben ve sevgilim yılbaşı kutlamıyoruz 😅
Yaaani eğer hemcinsleri ile kutlayacaksa neden olmasın, kabullenirdim ama içten içe de üzülürdüm maalesef.
Bekar girer yeni yıla
Beni de İstiklal e çağırmışlardı
Engellerdim 😂
Aa ne ayıp
Tribi yer
Yok ya o kadar da odun değildur ula
Kendi bilir sutlarim olur biter
Hiç bişi yapamaz
Bende kendi programımi yaparım sorun yok
Keyfi bilir
Kendi bilir 😅
Kutlasin ve bakacaz ne olacak 🙄