@Selinawoman ya ne olacakti :))) sevgiliyiz senle gece yatiyon sabah bi kalkiyon ben arkadaslarla bodrum sahillerindeyim :))) napican ay askim. ne guzel yaptin mi dicen :)))
@Selinawoman yahu sana hic bisey soylememisim haberin yok ortam yapilmis gidilmis bu ne benim icin seni cokta dusunceni falan ne diyecegini sallamiyorum demek oluyo benim icin degersiz hissettirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevgilim bana sorar
Hemcinsleriyle gider. Bana sormasına gerek yok. Ben de giderim, ona sormam.
Onay almak çok irite edici bi sözcük. Ama önceden haber verilmeli. Eşekcibaşı durmuyor burada.
Gidebilir miyim değilde gideceğim mi?
Üslup farkı var
Eğer birlikte tatile gidecek isek tabi ki sorulmalı
bence gerekir kalbini kırmamak lazım, tatilde hatunlara kaymayacağına söz vermek falan lazım
Kız kıza ise sorun yok, erkek varsa gidemez.
Sevgilim olsa da tepkim olmaz
Yok olacaktı sonra olsa 😂😂
Hahah anladım ben onu 😅
😄😄😄😆
Bence haber vermek mantıklı olabilir
Kız kıza olursa problem etmem
Beni sallamıyor derim ona göre davranırım
Kızarım alamaz
İlişki sorumluluk demek bence sorulmalı
Bavulunu patlatırım
Tepkim sert olurdu?
Eski sevgili olur :)
Yok artik jsjs
@Selinawoman ya ne olacakti :))) sevgiliyiz senle gece yatiyon sabah bi kalkiyon ben arkadaslarla bodrum sahillerindeyim :))) napican ay askim. ne guzel yaptin mi dicen :)))
Konuşuruz yani hemeen exlemek nedir magradami yasiyon
@Selinawoman yahu sana hic bisey soylememisim haberin yok ortam yapilmis gidilmis bu ne benim icin seni cokta dusunceni falan ne diyecegini sallamiyorum demek oluyo benim icin degersiz hissettirir
Unuttum
@Selinawoman neyi :))
Tatile gidecegimi söylemeyi unuttum meselaaaa olabilir yani b12 eksikligim var beninm jshsj
@Selinawoman aaa sen kimsin
Ex sevgilin jshjs
@Selinawoman he bende aizammer oldum hemen bak :))?
Shjshjs tm o zaman hatirlayinca birbirimizi görüsürüz
@Selinawoman teyzemm teyzecimmm :))
ayrılmak olur
Yiyorsa ayarlar